Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

Αγαπητοί μας φίλοι,
Και αυτό το καλοκαίρι η αστυνομική λογοτεχνία βρίσκεται στο Μεταίχμιο. Εσείς έχετε δει όλες τις νέες κυκλοφορίες μας;
Μόλις κυκλοφόρησε η Λεοπάρδαλη, η νέα περιπέτεια του επιθεωρητή Χάρι Χόλε από τον βασιλιά της σκανδιναβικής λογοτεχνίας Jo Nesbo! Και όσοι δεν ξέρουν πώς ξεκίνησαν όλα, κυκλοφορεί ο Κοκκινολαίμης, το μυθιστόρημα που σύστησε τον Χάρι Χόλε στο διεθνές κοινό.
Η πολυαγαπημένη Camilla Lackberg πέτυχε φέτος ένα μοναδικό ρεκόρ: τα βιβλία της ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις. Το τελευταίο της μυθιστόρημα Το παιδί από τη Γερμανία, η πέμπτη περιπέτεια της Ερίκα και του επιθεωρητή Πάτρικ, μας ταξιδεύει σε σκοτεινές σελίδες της ιστορίας της Σουηδίας.
Ο Ανδαλουσιανός φίλος του Alexander Sodeberg, που αποτελεί παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, είναι το πρώτο μέρος μιας τριλογίας και μπορεί να σας ταξιδέψει μέχρι τη Στοκχόλμη! Αρκεί να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που λήγει στις 16 Ιουνίου με δώρο ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στην πρωτεύουσα της Σουηδίας!
Φέτος, παρουσιάζουμε και τρεις νέους, πολλά υποσχόμενους συγγραφείς αστυνομικού μυθιστορήματος. Όλοι έχουν το δικό τους ύφος και το μόνο κοινό σημείο τους είναι ότι θα σας συναρπάσουν με τις ιστορίες τους! Η Lisa Ballantyne συστήνεται με ένα δυνατό θρίλερ με τίτλο Ο μόνος ένοχος, η Kristina Ohlsson μας μιλάει για το Ανεπιθύμητο και ο Hakan Nesser μας εξηγεί τα πάντα για το Σημείο του Μπόρκμαν.
Αστυνομική λογοτεχνία γράφουν όμως με την ίδια επιτυχία και έλληνες συγγραφείς! Μόλις κυκλοφόρησε η νέα περιπέτεια του αστυνόμου Χάρη Νικολόπουλου με τίτλο Έχουνε όλοι κακούς σκοπούς από τη Χίλντα Παπαδημητρίου και για του με ποινικολόγο-ντετέκτιβ Ανδρέα Αναγνώστου με τίτλο Μυστική οργάνωση «Τετρακτύς» από τον Αργύρη Παυλιώτη.
Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες κυκλοφορίες αστυνομικού μυθιστορήματος μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ και για όλα τα αστυνομικά μας βιβλία ΕΔΩ.
Και αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι από όλους ειδήσεις και να διαβάζετε τα νέα αστυνομικά μυθιστορήματα πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γραφτείτε στη νέα μας Λέσχη Noir!

Δεν υπάρχουν σχόλια: