Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

25 Ιουλίου 2012
Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού στην Ταράτσα του Ομίλου σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανταίου Χρυσοστομίδη Οι κεραίες της εποχής μου την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ.
Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει ο Παρασκευάς Καρασούλος.
Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού
Ανδρέα Λεντάκη-Αμισσού-Σμύρνης
Υμηττός
210 7625856
25 Ιουλίου 2012
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σάς προσκαλούν να συναντήσετε την Αγγελική Νικολούλη με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ.  συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει βιβλία της.
Αριστοτέλους 7
Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 277004
26 Ιουλίου 2012
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, ο Δήμος Θερμαϊκού και το βιβλιοπωλείο Βιβλιοφόρος σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012 και ώρα 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία παραλίας Περαίας.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει βιβλία της. Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη.
Kεντρική Πλατεία Παραλίας Περαίας
Περαία
2310 320756

Ντάριο Φο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού»

Ντάριο Φο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού»
24/7/2012
Διοργάνωση : Σπύρος Παπαδόπουλος
Τόπος : Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Ώρα : 21:30 Είσοδος : 18 € - 15 € - 12 € - ΟΓΑ
Ντάριο Φο

«Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού»
Ένας τρελός για δέσιμο, ειδικός στις μεταμφιέσεις (Σπύρος Παπαδόπουλος), διεισδύει στα γραφεία της κεντρικής Ασφάλειας, μεταμφιεσμένος σε ανώτατο ανακριτή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για να διαλευκάνει την υπόθεση της «αυτοκτονίας» ενός αναρχικού που έπεσε από τον 6ο όροφο της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Κι από δω αρχίζει το.. γέλιο!
Τρομοκρατημένοι οι μπάτσοι γίνονται έρμαια στην εξυπνάδα και στη φαντασία του τρελού, πέφτουν σε όλες τις παγίδες που τους στήνει, οι αντιφάσεις και τα ψέματα πάνε σύννεφο και από άγριοι και βλοσυροί, μεταμορφώνονται σιγά-σιγά σε κάτι αξιοθρήνητα ανθρωπάκια, που δέρνονται μεταξύ τους, είναι έτοιμοι να πηδήξουν κι αυτοί απ’ το παράθυρο, τραγουδάνε το pantiera rossa(!),
Εκλιπαρούν τον τρελό για έλεος και… η κατηφόρα δεν έχει τέλος! Μέσα σε δύο ώρες η κεντρική Ασφάλεια γίνεται μπάχαλο!
Μετάφραση: Άννα Βαραβαρέσου
Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος
Σκηνικά- Κοστούμια: Σάββας Πασχαλίδης
Μουσική & Τραγούδια: Κίτρινα Ποδήλατα
Φωτισμοί: Ανδρέας Μπελλής
Β. Σκηνοθέτης: Αργύρης Παυλίδης
Ειδικά Εφφέ: ΑΦΟΙ Αλαχούζοι
Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Χρήστος Μπίρος, Τάσος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Στέλιος Πέτσος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου

ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ 2012 - "ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΕΣ"

Σωτηρία Μπέλλου - Δε Λες Κουβέντα