Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΘ " Η μετανάστευση τότε....η μετανάστευση τώρα.... " την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 και ώρα 6:45


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FLORAL

Παρασκευή 12 Απριλίου, 22:00 
Live  Dirty Fuse Live  
Οι Dirty Fuse σχηματίστηκαν το 2008 από τον κιθαρίστα Duda Victor και τον ντράμερ Χρήστο Κόγιο, με σκοπό να εξερευνήσουν τον μανιασμένο κόσμο της Surf Rock. Με σημερινή σύνθεση τους: Duda (κιθάρα), Κώστα (κιθάρα), Μανώλη (σαξόφωνο), Γιάννη (μπάσο) και Χρήστο (τύμπανα), η μουσική τους είναι βασισμένη στην old school surf μουσική των 60's, αποδιδόμενη με την ενέργεια του garage και του punk rock. Οι Dirty Fuse εξελίσσουν αυτούς τους ήχους με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και φέρνουν το instrumental surf rock στη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα. Έχοντας πίσω τους το 7" βινύλιο "Lost Riders", κυκλοφόρησαν πρόσφατα το ομώνυμο full length album "Dirty Fuse" με την Green Cookie Records ενώ σερφάρουν ανελλειπώς στις μουσικές σκηνές της Αθήνας!
Είσοδος:5¤
Σάββατο, 13 Απριλίου, 22:00
Live 3 Years Innersound | Φιλανθρωπική εκδήλωση StrangeZero & Μελεντίνη/The Running Blue Orchestra Live
Το Ιnnersound Radio συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία στις ψηφιακές συχνότητες, γιορτάζει τον 3o χρόνο λειτουργίας του, διοργανώνοντας μια φιλανθρωπική βραδιά, αφιερωμένη σε παιδιά που έχουν ανάγκη τη στήριξη μας. Τα έσοδα από την είσοδο θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας «Φιλική Φωλιά» http://www.kentroagapis.gr/ Δίπλα μας θα βρίσκονται ζωντανά, οι StrangeZero και η Μελεντίνη/The Running Blue Orchestra. Θα ακολουθήσουν Dj Sets από τους παραγωγούς του σταθμού. Ας είμαστε όλοι εκεί να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας..η μουσική μπορεί να γίνει η αφορμή για ένα καλύτερο αύριο!
Είσοδος 5¤ (τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας)
FLORAL: Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια / τηλ: 210 3800070 / fax: 210 3800071 / email: info@floralcafe.gr

Κώστας Μάντζιος συνέντευξη στην Αρετή Κοκκίνου στο "Μουσικόραμα"

Κώστας Μάντζιος συνέντευξη στην Αρετή Κοκκίνου στο "Μουσικόραμα"
Με τον Κώστα Μάντζιο έχω βρεθεί αρκετές φορές στο ίδιο πάλκο και γνώριζα, εκτός από τις ικανότητές του σαν τραγουδιστή, την σπουδή και το σεβασμό που έδειχνε όσον αφορά την αισθητική των τραγουδιών. Η συζήτησή μας, μέσα από την απλή και ειλικρινή περιγραφή της μουσικής του πορείας, οδηγήθηκε σε ένα ταξίδι στην ελληνική μουσική πραγματικότητα από το ρεμπέτικο ως τις μέρες μας.
Κώστας Μάντζιος συνέντευξη στην Αρετή Κοκκίνου στο "Μουσικόραμα"
Περισσότερα...
___________________________
Επισκεφτείτε το «Μουσικόραμα»  

Το "Μουσικόραμα" προτείνει για την έξοδό σας και είναι χορηγός επικοινωνίας στις εκδηλώσεις..

Ο Νεοζηλανδός σαξοφωνίστας και συνθέτης ΗΑYDEN CHISHOLM στο αβγό.

Zoe Tiganouria Quintet @ JAZZPOiNT 13/04

Zoe Tiganouria QUINTET

Live @ JAZZPOiNT

JAZZPOINT LOGO 230X130

Σάββατο 13 Απριλίου, ώρα 22:30

Zoe T QuintetΑν το πεντάγραμμο ήταν χάρτης, η Αργεντινή, η Λατινική Αμερική, η Ευρώπη και τα Βαλκάνια θα είχαν κοινά σύνορα… Αν οι νότες ήταν ένα πολυεθνικό “Orient Express”, οι Ástor Piazzolla, Richard Galliano, Carlos Gardel, Goran Bregović, Mariano Mores, Βασίλης Τσιτσάνης, ο Μ. Χιώτης θα ήταν συνταξιδιώτες…Αν οι μελωδίες ήταν πυξίδα, θα οδηγούσαν κατευθείαν στα πλήκτρα του γεμάτου πάθος, ακορντεόν της Ζωής Τηγανούρια.Μαζί της παίζουν οι μουσικοί: Ηλίας Αργυρόπουλος (πιάνο), Κώστας Κωνσταντίνου (κιθάρα), Γιώργος Ρούλος (κόντρα-μπάσο) & Στέλιος Γενεράλης (τύμπανα/κρουστά).Την επιμέλεια του προγράμματος διαρκείας περίπου δυόμιση ωρών υπογράφει η Ζωή Τηγανούρια.

ΕΝΑΡΞΗ 22:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

"JAZZPOiNT"
ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 18
ΑΘΗΝΑ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ)
ΤΗΛ.: 2103235911

ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ

Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων : «Όρνιθες»

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 19:30
gymn-eidikoΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013" που διαοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας, Δυτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Φορείς Πολιτισμού, την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», ώρα : 11.30 - 19.30, το Ειδικό Γυμνάσιο Χανίων θα παρουσιάσει το έργο Αριστοφάνη «Όρνιθες».
Η θεατρική ομάδα του Ειδικού Γυμνασίου Χανίων παρουσιάζει φέτος την θεατρική παράσταση «όρνιθες» του Αριστοφάνη, στις 11 Απριλίου στο θέατρο Δ. Βλησίδης. 16 μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου και 4 καθηγητές βρίσκονται επί σκηνής, πίσω από τα παρασκήνια, στα φώτα και στον ήχο, προσπαθώντας να εκφραστούν δημιουργικά αποδεικνύοντας πάντα ότι το ταλέντο βρίσκεται σ’ όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως νοημοσύνης και ηλικίας. Ο Αριστοφάνης στη κωμωδία του αυτή προσπαθεί να δημιουργήσει την δυνατότητα για μια ιδεατή κοινωνία, οπού οι άνθρωποι θα ζουν ειρηνικά χωρίς απατεώνες και διαφθορά

Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης"

Γυμνάσιο Πλατανιά : «Οι τρείς αχόρταγες»

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 19:30
GYMN-PLATANIA-theater2Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013" που διαοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Φορείς Πολιτισμού, την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», ώρα : 10.30 & 19.30, το Γυμνάσιο Πλατανιά θα παρουσιάσει το έργο «Οι τρείς αχόρταγες»
Τρείς αδελφές ενώ περιμένουν πώς και πώς την ανάγνωση της διαθήκης του φρεσκοπεθαμένου θείου τους, μένουν έκπληκτες όταν πληροφορούνται ότι η διαθήκη θα ανοίξει μετά από ένα χρόνο και μάλιστα με πρωτοφανώς περίεργες συνθήκες… Ο «πολυπερπατημένος» μακαρίτης θείος τους θέλει και μετά το θάνατό του να παίξει λίγο μαζί τους, γιατί κι αυτές δεν ήταν και τόσο καλά κορίτσια… Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα πιο πολύ, όταν οικογενειακός τους φίλος, ο Γιαννάκης, έχει πάρει περίεργες και αναπάντεχα «κοψοχολιαστικές» εντολές… Και μάλιστα όχι από κάποιον ζωντανό αλλά από κάποιον πεθαμένο!!!

Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης"

Γυμνάσιο Σούδας : «Φωνάζει ο κλέφτης»

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 20:15
GYMN-SOUDA-theaterΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013" που διαοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Φορείς Πολιτισμού, την Τρίτη 16 Απριλίου 2013, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», ώρα : 20.15, το Γυμνάσιο Σούδας θα παρουσιάσει το έργο του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης».
O στρατηγός μας, Σόλων Καραλέων , ένα πνεύμα τιμιότητας , ούτε ξέρει τι τον περιμένει στο ίδιο του το σπίτι. Η σύζυγος του, Λία, και ο αδερφός της, Αντώνης, εκμεταλλεύονται την επιχείρηση του στρατηγού για δικό τους συμφέρον , καλύπτοντας τις βρωμιές τους με ένα αλλόκοτο ψέμα. Όλα πηγαίνουν ρολόι μέχρι που εμφανίζεται ο Τίμος ,που ανακαλύπτει τις βρομιές τους με ένα περίεργο τρόπο. Για πόσο ακόμα θα κρύβονται οι δύο συνεργάτες ;Θα καταφέρει να κερδίσει η τιμιότητα και η δικαιοσύνη;

Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης"
 

14ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων : «Με τα μάτια των παιδιών»

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 19:00
14DHMtheaterΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013" που διαοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Φορείς Πολιτισμού, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», ώρα :19.00, το 14ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων θα παρουσιάσει το έργο «Με τα μάτια των παιδιών»

Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης"

Παίξε φυσαρμόνικα ღ Βίκυ Λέανδρος ♫