Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΘΒΕ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ - Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκη

«Το Μεγάλο μας Τσίρκο», συμπαραγωγή του Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με το Θέατρο Ακροπόλ, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012, ολοκληρώνοντας με μια πανηγυρική παράσταση, στο κατάμεστο Θέατρο Δάσους, μια θριαμβευτική καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, κοινό και ηθοποιοί ενώθηκαν σε μια μεγάλη συντροφιά με αποκορύφωμα τα συνθήματα και τα πανώ υπέρ της χώρας που ανοίχτηκαν στο κοίλο κατά τη διάρκεια των παρατεταμένων χειροκροτημάτων.
Το εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού, χαρακτηρίστηκε ως το γεγονός του καλοκαιριού, ξύπνησε μνήμες και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας του, θα επαναληφθεί στο Θέατρο Ακροπόλ στην Αθήνα από τις 10 Οκτωβρίου 2012 και στο Βασιλικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη, από το 1ο δεκαήμερο Δεκεμβρίου 2012.
Μουσική & διεύθυνση ορχήστρας επί σκηνής: Σταύρος Ξαρχάκος. Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης. Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Αρμένης, Τάσος Νούσιας, Μαρίνα Ασλάνογλου. Tραγουδιστής: Ζαχαρίας Καρούνης.
Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες από την παράσταση ΕΔΩ

Εργαστήρια Δημιουργικής Έκφρασης στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών

ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΗ - Ν. ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ