Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΜΟΜΙΧ «REMIX» Η τέχνη της σκηνικής αποπλάνησης

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
Κ.Ε.ΔΗ.Χ
ΑΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΣ - ΠΑΛΙΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
ΤΗΛ. : 28210 87098 - 28210 87077
FAX : 28210 74332
Web SIte : www.dipeh.gr
ΜΟΜΙΧ «REMIX» Η τέχνη της σκηνικής αποπλάνησης
Ευαισθησία, ταλέντο, χιούμορ, εφευρετικότητα, δεξιοτεχνία, έμπνευση, τόλμη και φαντασία, συνθέτουν το DNA των περίφημων ΜΟΜΙΧ, των «θαυματοποιών χορευτών» που οριοθέτησαν μοναδικά ένα ανατρεπτικό και διαδραστικό περιβάλλον, όπου ο χορός συναντά το τσίρκο, τον αθλητισμό, τα ακροβατικά, το θέατρο σκιών, την παντομίμα, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και καθολική αναγνώριση.
Εικόνες μαγικές, στιγμές αιωρούμενες, τροχιές και πτήσεις, πλάθουν μαζί με τη σύγχρονη τεχνολογία (σπέσιαλ εφέ, προβολές, μαριονέτες), ένα σκηνικό σουρεαλισμό, μία οπτική ποίηση.
Ένα αέναο και γοητευτικό παιχνίδι μεταμορφώσεων, που αιχμαλωτίζει και υπνωτίζει τον θεατή, αναδεικνύοντας τις απεριόριστες δυνατότητες της κορυφαίας και διασημότερης ομάδας ακροβατικού χορού στον κόσμο.
Ένα ονειρικό ταξίδι, μία σαγηνευτική πανδαισία, ένα οπτικοακουστικό πολυθέαμα απαράμιλλης ομορφιάς, ένα φυσικό αφροδισιακό, ένα εμβόλιο για την κρίση και την ανθρώπινη μελαγχολία, που αποδεικνύει πως η αυθεντική δημιουργία και η υψηλή αισθητική, οφείλουν και μπορούν να συνυπάρχουν με τη λαϊκή διασκέδαση και το θέαμα.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο ΝΙΚΟΣ ΖΩΙΔΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑNA ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΜΥΛΟΥ ΤΕΤ 6 ΙΟΥΛ

Μια Κυριακή, Γρηγόρης Μπιθικώτσης