Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

«Ο Ερμής το άτακτο πόνυ» και οι εκδόσεις Διάπλαση καλούν τους μικρούς μας φίλους το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 12.00 το πρωί στο βιβλιοπωλείο «ΙΑΝΟΣ».Η συγγραφέας Λένα Τερκεσίδου με την ηθοποιό - εμψυχώτρια Ία Χρυσανθοπούλου θα γνωρίσουν στα παιδιά το φανταστικό κόσμο του Ερμή και της παρέας του με διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι, με πολύ γέλιο και εκπλήξεις.
ΙΑΝΟΣ Σταδίου 24 Αθήνα, τηλ. 2103217917
Χρορηγός επικοινωνίας www.mamakid.gr

Ερμής το άτακτο πόνυ με CD - Μουσικά παραμύθια Νο4

Συγγραφέας: Λένα Τερκεσίδου
Εικονογράφος: Στέλλα Αποστόλου
Μουσική: Νίκος Παπαδογιώργος
Τραγουδούν: Νίκος Ζης, Νεφέλη Παπαναγή, ¶ρης Μακρής, Ίρις Νικολάου, Αργυρώ Βούρου, Αλέξανδρος Δεληγιαννίδης, Ελίζα Βενιζελέα, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος.
Έτος:23 Μαίου 2012
Σχήμα:21x21
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-87-2 ΔΕΙΤΕ ΤΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΘΒΕ στο Βασιλικό Θέατρο: ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ

Tο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει την παράσταση «Πήτερ Παν» βασισμένη στο έργο του Τζέιμς Μάθιου Μπάρι, σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου. Το έργο «Πήτερ Παν» θα παρουσιαστεί από την Παιδική Σκηνή του ΚΘΒΕ στο Βασιλικό Θέατρο, από την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012.
Ο Πήτερ Παν, το αγόρι που δεν ήθελε να μεγαλώσει, μας ταξιδεύει στη Χώρα του «Ποτέ», εκεί όπου ζουν πειρατές, νεράιδες, γοργόνες και Ινδιάνοι, δίνοντας την αιώνια μάχη με το αδυσώπητο τικ-τακ του αδηφάγου κροκόδειλου!
Μια συναρπαστική περιπέτεια που μαγεύει τα όνειρα των παιδιών όλου του κόσμου και ανοίγει δρόμους στη φαντασία τους. Μια φαντασμαγορική παράσταση για παιδιά και -για σένα που αρνείσαι να μεγαλώσεις!
Διαβάστε περισσότερα
εδώ

Νοστραδαμος Παιδικη σκηνη