Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Προσκλήσεις

21 Δεκεμβρίου 2011
Η Εγγονή του Αϊ-Βασίλη σε επικίνδυνες περιπέτειες
Τα ξωτικά του παππού εξαφανίζονται κι εκείνη αποφασίζει να τα ξαναβρεί κάνοντας το γύρο του κόσμου.
Τι λέτε; Θα έρθετε κι εσείς μαζί της στη Μεσόγειο, στο Μαρόκο και στη Νέα Υόρκη;
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 στις 7.00 μ.μ. στην παρουσίαση του τρίτου τόμου της σειράς με τις περιπέτειες της Εγγονής, Η εγγονή του Αϊ-Βασίλη και η εξαφάνιση των ξωτικών η συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου κι όλοι εμείς θα φτάσουμε ως την Κίνα και δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα αν δε βρούμε τα ξωτικά!

Ένα δώρο σε συσκευασία... e-book!

Αγαπητοί αναγνώστες,                             
Ως λάτρεις των βιβλίων και των νέων τεχνολογιών, μπορείτε να διαβάζετε τα βιβλία μας και σε ηλεκτρονική μορφή από το www.psichogios.gr και το ibookstore.                           
Ανάμεσα σε περισσότερα από 300 e-books μπορείτε να ανακαλύψετε ένα μοναδικό βιβλίο για όλους και να πρωτοτυπήσετε προσφέροντας ένα δώρο στην αιχμή της τεχνολογίας, οικολογικό και οικονομικό.                                
Κερδίστε τις εντυπώσεις δωρίζοντας διαδραστικές εφαρμογές για iPhone, iPad και iPod Touch μέσω iTunes και συναρπάστε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας με το «ζωντανό» περιεχόμενο. Ευχηθείτε χαρίζοντας χαμόγελα, συγκίνηση, έμπνευση, γνώση, περιπέτεια... σε συσκευασία e-book. Εξάλλου ένα βιβλίο είναι ένα δώρο που οι παραλήπτες του θα ανοίξουν ξανά και ξανά!

ΔΝΤ ΕΥΡΥΔΙΚΗ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ LIVE ΜΥΛΟΣ CLUB ΠΕΜ 22 ΔΕΚ

ΑΛΕΚΑ ΜΑΒΙΛΗ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΑΣ ΕΡΩΤΑΣ