Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΙΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ


Όπου κι αν είστε φέτος το καλοκαίρι, στείλτε μας τη δική σας καρτ ποστάλ και κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις στο Καρπενήσι.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνουν έναν ακόμη συναρπαστικό διαγωνισμό στο πλαίσιο του έτους Noir, αυτή τη φορά με αφορμή το βιβλίο των James Patterson και Liza Marklund Τελευταία ευχή, ένα από τα πλέον «καυτά» καλοκαιρινά αναγνώσματα!
Η Τελευταία ευχή, αποτέλεσμα της συνεργασίας του απόλυτου αμερικανού μπεστελερίστα με την εμπορικότερη συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας της Σουηδίας, έχει χαρακτηριστεί το τέλειο βιβλίο για τις καλοκαιρινές αποδράσεις. Ζευγάρια τουριστών δολοφονούνται κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε διάφορες πρωτεύουσες της Ευρώπης, από την Αθήνα έως τη Στοκχόλμη κι από τη Ρώμη μέχρι τη Μαδρίτη. Το μόνο που συνδέει αυτούς τους φόνους είναι μια καρτ ποστάλ που αποστέλλεται σε κάποια τοπική εφημερίδα λίγες μέρες πριν βρεθούν νεκρά τα επόμενα θύματα. Ένας αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη, του οποίου η κόρη έπεσε θύμα των δολοφόνων στη Ρώμη, και η Σουηδή ρεπόρτερ που έλαβε την πιο πρόσφατη καρτ ποστάλ, θα προσπαθήσουν να βρουν τον μίτο του μυστηρίου και να σταματήσουν τους δολοφόνους. Ένα γρήγορο, κινηματογραφικό θρίλερ με συνεχείς ανατροπές, οριακά ψυχολογικά παιχνίδια και φόντο τα αξιοθέατα των σπουδαιότερων ευρωπαϊκών πόλεων.
Πριν λοιπόν ετοιμάσετε τις βαλίτσες για τις δικές σας καλοκαιρινές αποδράσεις, επισκεφτείτε το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.metaixmio.gr και προμηθευτείτε το τρομακτικότερο θρίλερ διακοπών όλων των εποχών! Και όταν φτάσετε στον προορισμό σας, στείλτε μας καρτ ποστάλ με μια ευχή, με ιστορίες από τις διακοπές σας ή -ακόμα καλύτερα- με τις εντυπώσεις σας από κάποιο βιβλίο μας που διαβάσατε και σας άρεσε, για να λάβετε μέρος σε κλήρωση με δώρο δύο διανυκτερεύσεις στο Chalet Maritina στο Καρπενήσι! Το Chalet Maritina συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους ορεινούς ξενώνες της Ελλάδας και προσφέρει ένα πλήθος πολυτελών παροχών σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με θέα μοναδικής ομορφιάς. Στη διαμονή σε δίκλινο πολυτελές δωμάτιο περιλαμβάνεται και πρωινό με σπιτικές νοστιμιές και εδέσματα.
Ο νικητής μπορεί να ταξιδέψει στο Καρπενήσι από 25 Σεπτεμβρίου έως και 1 Νοεμβρίου 2015, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα δωματίου. Περισσότερες πληροφορίες για τον ξενώνα μπορείτε να βρείτε στο: www.chaletmaritina.gr.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας και για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, στείλτε την καρτ ποστάλ με το μήνυμά σας είτε στην ταχυδρομική μας θυρίδα (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, Τ.Θ. 21001 Τ.Κ. 11410) είτε ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση diagonismos@metaixmio.gr, αναγράφοντας ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΧΗ και σημειώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο), το αργότερο έως τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015. Εάν αποφασίσετε να μας στείλετε την καρτ ποστάλ ηλεκτρονικά, φροντίστε να μας στείλετε και τις δύο όψεις της (φωτογραφία και μήνυμα).
Το όνομα του νικητή που θα προκύψει κατόπιν της κλήρωσης θα ανακοινωθεί μία εβδομάδα αργότερα, στις 14 Σεπτεμβρίου, στον διαδικτυακό μας τόπο www.metaixmio.gr. Τελευταία προϋπόθεση για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό να είστε μέλος της Λέσχης Noir, της πιο μεγάλης ελληνικής παρέας φίλων του αστυνομικού μυθιστορήματος. Αν δεν είστε ήδη μέλος, συμπληρώστε τα στοιχεία σας ΕΔΩ.
Διαβάστε ΕΔΩ τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό. Ευχαριστούμε τον ξενώνα Chalet Maritina για την ευγενική χορηγία του δώρου (διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για δύο διανυκτερεύσεις και με πρωινό).


Λίνος Κόκοτος - Μικρό Παιδί