Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι για παιδιά
Η μεγάλη βόλτα του κύριου Πετράν των εκδόσεων Διάπλαση
Μουσικό Διαδραστικό Δρώμενο της Γιούλας Μιχαήλ.
Ένα παραμύθι βασισμένο στις συναντήσεις διαφορετικών χαρακτήρων, την επικοινωνία, την αγάπη και τη χαρά της συνύπαρξης. 

Ο μοναχικός τυφλοπόντικας, κύριος Πετράν, θα μας οδηγήσει σε μια μουσική περιπλάνηση και με τη συμμετοχή των παιδιών θα ζήσει αναπάντεχες συναντήσεις και ευτυχείς συνευρέσεις.
Αφήγηση και τραγούδι: Γιούλα Μιχαήλ
Κρουστά: Ντόλλυ Λιανά

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 Εναρξη 6μ.μ.
Ηλικίες 4-8 χρονών
Τιμή 6 ευρώ

Ω2 Θάλητος 31 Θεσσαλονίκη (απέναντι από το μέγαρο μουσικής)
Χορηγός επικοινωνίας www.flowmagazine.gr www.infokids.gr

ΛΙΓΑ ΓΑΡΙΦΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΛΙΓΑ ΓΑΡΙΦΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Συγγραφέας:Κατερίνα Μουρίκη
Εικονογράφος: Νίκος Χριστοφοράκης
Έτος: 1 Οκτωβρίου 2008
Σχήμα:21x29
Σελίδες:32
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6638-97-8  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Δελτίο Τύπου - Γενική Συνέλευση ΕΕΛ/ΛΑΚ

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ : SKYSENT LU - " TOUCH ME MO#HERFU(K3R

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ :
SKYSENT LU - "TOUCH ME MO#HERFU(K3R"
ΚΔ : FM 3031
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ : SKYSENT LU

ΤΙΤΛΟΣ : "TOUCH ME MO#HERFU(K3R"
BARCODE : 5201364730311
TRACKLISTING: 

1) Touch me Μο#herfu(k3r
Based on the song "Touch Me (I Want Your Body)" by Samantha Fox
2) Punishment (acoustic version)
3) Loneliness of my heart (radio edit)

- Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρώτο τους single "Touch me Μο#herfu(k3r" :
http://www.fmrecords.net/~fmpartners/tracks/Touch_me_mo#herfu(k3r.zip
Οι Skysent LU δημιουργήθηκαν το 2004 στην Αθήνα. Κινούνται γύρω από heavy metal και hard rock μονοπάτια, ενώ η φαντασία και το ανοιχτό μυαλό τους, τους βοηθά να είναι αυθεντικοί όταν συνθέτουν και εκρηκτικοί στις συναυλίες τους.
Το πρώτο album τους "2 Seconds Late" ήταν ένα από τα πιο δύσκολα και δημιουργικά projects των Skysent LU μέχρι σήμερα, καθώς η παραγωγή και η επιμέλεια για όλα τα κομμάτια του CD, ήταν δική τους: από το studio και το mastering, μέχρι τα εικαστικά και τις φωτογραφίσεις, όλα έχουν χρηματοδοτηθεί από την μπάντα και έχουν την προσωπική τους υπογραφή.
Η πρώτη παρουσίαση του δίσκου έγινε στις 14 Ιανουαρίου 2012 στο Κύτταρο, με ένα απίθανο live. Ο δίσκος έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από περιοδικά και websites της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως τα Metal Hammer (GR), Powerplay (UK), Fireworks magazine (UK) και άλλα, ενώ κομμάτια του δίσκου έχουν αποτελέσει μέρη των cover cds περιοδικών όπως το Big cheese magazine (UK) και Fireworks magazine (UK) και των playlists ραδιοφωνικών σταθμών της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου τους single, η FM Records επανακυκλοφορεί το album "2 Seconds Late" που είχε εξαντληθεί από τα καταστήματα.
Το single "Touch me Μο#herfu(k3r" είναι μια συνέχεια του LP και περιλαμβάνει μια εξαιρετική διασκευή του γνωστού τραγουδιού των 80’s της Samantha Fox, καθώς επίσης τα "Punishment" σε acoustic version και "Loneliness of my heart" σε radio edit.
Ακούστε τα τραγούδια των SKYSENT LU στο Youtube και στο SoundCloud, βρείτε φωτογραφίες στο Flickr, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους για να μάθετε περισσότερα γι' αυτούς και ενημερωθείτε για τις ζωντανές τους εμφανίσεις στο Facebook!
Οι SKYSENT LU είναι οι:

Νώντας Εμμανουήλ || Φωνητικά
Κώστας Καραπέτσας || Κιθάρα
Χρήστος Σπυρόπουλος || Κιθάρα
Στέφανος Μαλλιαρός || Μπάσο
Αλέξανδρος Βαρσάνης || Drums

Βρείτε τους Skysent LU: Στο www.skysentlu.com, στο Facebook, στο MySpace, στο twitter, στο Reverb Nation, στο youtube, στο soundcloud, στο jumpingfish, στο last.fm, στο Flickr ή στείλτε e-mail στο info@skysentlu.com

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ" ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ

Η θεατρική ομάδα «Εταιρεία Υποκριτών» του Τμήματος Πολιτισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. (Δημοτικές Πολιτιστικές Περιβαλλοντικές Αθλητικές Κοινωνικές Υπηρεσίες Θερμαϊκού) του Δήμου Θερμαϊκού παρουσιάζει το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου  στις 8.00 το βράδυ στο Θέατρο του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου τη σπονδυλωτή  θεατρική παράσταση «Βουτήματα».
Πρόκειται για τον γενικό τίτλο της συρραφής 10 ελληνικών μονόπρακτων έργων των Κώστα Μουρσελά, Γιώργου Μανιώτη, Μάριου Ποντίκα, Κωστούλας Μητροπούλου, Ανδρέα Λασκαράτου, Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, με διεγερτικές εναλλαγές του κωμικού  με το δραματικό στοιχείο και με στόχο να βουτήξουμε για να πάρουμε μια γεύση από το προσωπικό ύφος του κάθε συγγραφέα.
Η ταυτότητα της παράστασης:
Σκηνοθεσία – Βιντεοπροβολές – Μουσική Επιμέλεια: Τζένη  Ζαπτιέ
Βοηθός  Σκηνοθέτη: Αλίκη  Μπεσίνα
Παίζουν: 
Ειρήνη Αδαμάκου, Χρήστος Δελτσίδης, Χαρά Δεμερτζή, Τασούλα Ιωαννίδου, Χαρούλα Μαζίδη,   Βασιλική Παπασπύρου,   Νίκος Μπαλάφας, Ταξιάρχης Παρδάλης, Βασίλης Σμυρνής.
Γενική είσοδος 5€

Μη φεύγεις με την παγωνιά...Φίλιππος Νικολάου.