Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

✨ Τα έμαθες; Η Sarah J. Maas επιστρέφει με 🆕 σειρά φαντασίας!

  ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΘΡΟΝΟΣ – Συναρπαστικό… επικό! Το 1ο βιβλίο της σειράς θα σε τρελάνει!






18,80€
16,92€
Κερδίζεις 16 πόντους


17,70€
15,93€
Κερδίζεις 15 πόντους

24,40€
21,96€
Κερδίζεις 21 πόντους

23,30€
20,97€
Κερδίζεις 20 πόντους

18,80€
16,92€
Κερδίζεις 16 πόντους

19,90€
17,91€
Κερδίζεις 17 πόντους


Το graphic novel ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΛΙ στη μεγάλη οθόνη 🎥

 

Από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ μυθιστορήματος Θαύμα R.J. Palacio, ενός βιβλίου που πυροδότησε το κίνημα για να «διαλέξουμε την καλοσύνη», έρχεται το εμπνευσμένο επόμενο κεφάλαιο: Tο graphic novel Λευκό Πουλί μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη!

Στο Λευκό Πουλί, η R. J. Palacio ξετυλίγει τη συγκλονιστική ιστορία του νεαρού Τζούλιαν – τον οποίο γνωρίσαμε ως τον μεγαλύτερο νταή του σχολείου όπου φοιτούσε ο Όγκι Πούλμαν στο Θαύμα. Ο Τζούλιαν έχει να γράψει μια σχολική εργασία για την ιστορία ενός ανθρώπου που γνωρίζει, κι έτσι ζητάει από τη γιαγιά του, Γκρανμέρ, να του αφηγηθεί τη δική της – και η ιστορία αυτή θα είναι μια αποκάλυψη για όλους μας.
Όπως αφηγείται η Γκρανμέρ (στον ρόλο η βραβευμένη με Όσκαρ, Helen Mirren) στον προβληματισμένο εγγονό της, Τζούλιαν (Bryce Gheisar, επαναλαμβάνει τον ρόλο του από το Θαύμα), η δική της ειδυλλιακή, προπολεμική ζωή ως νεαρή κοπέλα γκρεμίστηκε από τη ναζιστική κατοχή του χωριού της στη Γαλλία, και ένα αγόρι που απέφευγαν κάποτε η ίδια και οι συμμαθητές της, γίνεται ο σωτήρας και ο καλύτερος φίλος της.
Με αφορμή την κινηματογραφική μεταφορά του, το Λευκό Πουλί κυκλοφορεί με ανανεωμένο εξώφυλλο.


Την ταινία σκηνοθετεί ο Marc Forster σε σενάριο του Mark Bomback. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε εκτός από τη Helen Mirren, τους Ariella Glaser, Orlando Schwerdt, Bryce Gheisar και την Gillian Anderson.
Η ταινία κυκλοφορεί στις 11 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την Spentzos Film.
Κάντε κλικ πάνω στο ακόλουθο κουμπί για να παρακολουθήσετε το τρέιλερ.

Μην χάσετε αυτή την αλησμόνητη ιστορία για τη δύναμη της καλοσύνης, του θάρρους και του ηρωισμού.