Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Ανακαλύψτε τις νέες κυκλοφορίες μας 📚

 

Αγαπητοί μας φίλοι,
Με χαρά σας παρουσιάζουμε τα υπέροχα, καινούργια βιβλία μας που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τις Εκδόσεις μας:
ΔΟΚΙΜΙΑ - ΜΕΛΕΤΕΣ

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ – ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ-ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ
Σάββας Σαββόπουλος, μια συζήτηση με τον Κώστα Γιαννακίδη
«Το βιβλίο αυτό δεν θεραπεύει. Ενδέχεται, όμως, να σας στείλει για θεραπεία. Κάτι που ίσως θα έπρεπε να το σκεφτούμε όλοι.»
Αυτό δεν είναι ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης. ∆εν θα σας κάνει ευτυχισμένους σε σαράντα οκτώ ώρες. ∆εν θα σας βοηθήσει να πλουτίσετε. Και ούτε πρόκειται να αυξήσει τη γοητεία σας.
Στο Εμείς και η ψυχή μας ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης απευθύνει στον διακεκριμένο ψυχίατρο και ψυχαναλυτή Σάββα Σαββόπουλο τις ερωτήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε όλοι μας. Και τον ρωτάει για τα πάντα. Ο γιατρός απαντά με επιστημονική επάρκεια και γλώσσα απλή και κατανοητή.
Διαβάζοντάς το, θα συναντηθούμε με τον εαυτό μας και θα τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

ΑΠΙΣΤΙΑ
Βασίλης Κωνσταντινίδης
Σειρά: ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
Μας απασχολεί καθημερινά, ειδικά αν είμαστε σε φάση μεγάλου έρωτα! Μήπως ο/η σύντροφός μας φλερτάρει με άλλους; Τι είναι αυτό που οδηγεί κάποιους σε μεγαλύτερες σκηνές ζήλιας και άλλους σε αδιαφορία; Πώς ορίζεται η απιστία;
Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής και σεξολόγος, μ' αυτό το βιβλίο απαντά σε όλα τα ερωτήματα που μας απασχολούν και έχει ως στόχο να ανοίξει τους ορίζοντές μας για ένα φαινόμενο που παραμένει ακόμη ταμπού, τονίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της οικογένειας αλλά και των social media που έχουν φέρει πολλές αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις σήμερα.

ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
Αντώνης Ζαΐρης - Γιώργος Σταμάτης
Σειρά: ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
Μπορούμε να φανταστούμε πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς καταστήματα; Αυτό και μόνο αρκεί για να αναλογιστούμε πόσο σημαντικό είναι το λιανεμπόριο, όχι μόνο για την οικονομία αλλά και για ολόκληρη την κοινωνική μας ζωή.
Με τον κλάδο του λιανικού εμπορίου -ειδικά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19- να είναι σε μια διαρκή και μάλιστα μη ομαλή, κίνηση, οι συγγραφείς προσφέρουν έναν ολοκληρωμένο «οδικό χάρτη» για τον σύγχρονο έμπορο.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
Τα βιβλία του λύκου Ζαχαρία συμπληρώνουν 10 χρόνια κυκλοφορίας στην Ελλάδα και το γιορτάζουμε με επετειακές συλλεκτικές εκδόσεις που περιλαμβάνουν έξι αγαπημένες και δύο ολοκαίνουργιες ιστορίες με ανανεωμένα εξώφυλλα και κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων!

Ο ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ
Κείμενο: Orianne Lallemand
Εικονογράφηση: Éléonore Thuillier
Σειρά: Λύκος Ζαχαρίας
Ηλικία: 3+ ετών
Εσείς πιστεύετε στα όνειρά σας όπως κάνει ο λύκος Ζαχαρίας;
Ο λύκος Ζαχαρίας έχει χιλιάδες όνειρα και πάντα πιστεύει σε αυτά! Όταν θα βρει κάτω από το μαξιλάρι του μια πατάτα, θα την φυτέψει -παρά τα πειράγματα των φίλων του- και αυτό θα τον οδηγήσει σε χώρες φανταστικές...