Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

DEATH IN VEGAS (U.K.) live at Principal Club Theater

Death In Vegas
To πιο πρωτοποριακό βρετανικό συγκρότημα της ηλεκτρονικής σκηνής!

Opening Act: TENDTS LIVE
Πέμπτη 10 Μαίου 2012 . Principal Club Theater
Ένα από τα καλύτερα και συναρπαστικότερα σχήματα που ξεπήδησαν από τη βρετανική dance σκηνή των 90s, συνδυάζοντας electro, dub, rock, soul, ψυχεδέλεια και πειραματισμούς, που συμφιλίωσε ακόμα και τα τελευταία δύσπιστα indie kids με την electronica επιστρέφει στην Ελλάδα την άνοιξη, για να μας ξεσηκώσει!
Υπήρξαν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αγγλικά συγκροτήματα της δεκαετίας του '90, καθώς συνδύαζαν επιτυχώς την ηλεκτρονική μουσική με το rock και την ψυχεδέλεια με το dub και την χορευτική μουσική. Οι Death In Vegas αποτέλεσαν στην ουσία το προσωπικό μουσικό όχημα του Richard Fearless και στις αρχές του 21ου αιώνα εξελίχθηκαν σε ένα από τα γνωστότερα και δημοφιλέστερα ονόματα της Βρετανικής σκηνής. Έχοντας διαγράψει ήδη μια ενδιαφέρουσα πορεία, διαλύθηκαν και ο Fearless μετακόμισε στις ΗΠΑ. Εκεί σχεδίαζε να κάνει καινούργια μουσικά βήματα τα οποία όμως δεν καρποφόρησαν κι έτσι "μετανιωμένος γύρισε" στην Αγγλία επαναδημιουργώντας τους Death In Vegas με νέους συνεργάτες αλλά παρόμοια μουσική αντίληψη. Πέρυσι κυκλοφόρησαν το άλμπουμ "Trans-Love Energies" κι έρχονται να μας το παρουσιάσουν από κοντά αλλά και να μας θυμίσουν όλα αυτά που τους έκαναν και στην Ελλάδα ιδιαίτερα δημοφιλείς.
Συνδυάζοντας electro, dub, rock, soul, ψυχεδέλεια και πειραματισμούς, δημιούργησαν έναν μοναδικό ήχο, συχνά απόκοσμο και σκοτεινό που, όμως, κατόρθωνε να συμβαδίζει και με την pop-mainstream, ιδίως με τα albums “The Contino Sessions” (1999) και “Scorpio Rising” (2002).
Έχουν συνεργαστεί με τεράστια ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος - Iggy Pop, Liam Gallagher (Oasis), Bobby Gillespie (Primal Scream), Jim Reid (The Jesus And Mary Chain), Hope Sandoval (Mazzy Star), Dot Allison – και στα τέλη του 2011 επέστρεψαν στη δισκογραφία με το τελευταίο τους album, “Trans-Love Energies”. Σε αυτό, ο Fearless επιστρέφει στις ρίζες του, βασιζόμενος στο minimal-techno που αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη της σκηνής του Detroit και του Chicago. Βέβαια, ο ήχος είναι σύγχρονος και η ατμόσφαιρα, όπως πάντα, μοναδική.
Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Η συναυλία ξεκινάει στις 21.30
Principal Club Theater – Thessaloniki, GR - Τel: 2310.428088
Τιμές εισιτηρίων:
20€ προπώληση, Ταμείο 25€
Προπώληση εισιτηρίων: Metropolis, Ticket House & ticketarena.gr
Παραγωγή: Principal Ltd.
Principal Club Theater [Websites]
www.principalclub.com
www.myspace.com/principalclub
www.facebook.com/principalclub

www.twitter.com/principalclub

Νέες κυκλοφορίες | Ψηφιακά βιβλία

Αλ-Τσαντίρι Μπουκ
Λάκης Λαζόπουλος
ISBN: 978-960-03-5479-9

Αλ-Τσαντίρι Μπουκ
Λάκης Λαζόπουλος 

ISBN: 978-960-03-5482-9

ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Jo Nesbo
Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ

Σελίδες: 608

Αστυνομικό

Ρόμπερτ Κ. Σόλομον
Καθλίν Μ. Χίγκινς
 
ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΝΙΤΣΕ
Σελίδες: 320

Δοκίμια 

Ian Rankin
Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

Σελίδες: 480

Αστυνομικό

Arne Dahl
ΤΑ ΜΠΛΟΥΖ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Σελίδες: 448

Αστυνομικό

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ - ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ

Ξεναγήσεις στο Τελλόγλειο

Την Τετάρτη 9 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε Τετάρτη, μια ακόμα ανοιχτή ξενάγηση στις εκθέσεις που φιλοξενούνται στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. από τους επιμελητές των εκθέσεων. Υπενθυμίζεται πως αυτήν την περίοδο στο Μουσείο φιλοξενούνται οι εκθέσεις:
- «Αποτυπώματα δύο αιώνων: 19ος – πρώτο μισό 20ού αιώνα»,
- «Σπύρος Παπαλουκάς 1922 κ.ε.»,
- «Ανακύκλωση με Τέχνη. Μην το πετάς»
και
-«Φιλοκαλούμεν μετ΄ ευτελείας» του Γιώργου Τσάρα,
Η ανοιχτή ξενάγηση αφορά τις δύο πρώτες.
Γενική είσοδος, 5 ευρώ.
Η ελεύθερη είσοδος ισχύει για όλους τους φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικά για την τρέχουσα περίοδο, η πλήρης ατέλεια ισχύει επίσης για τους ανέργους, τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, ενώ μειωμένο κατά 50% είναι το αντίτιμο για τους νέους μέχρι 32 ετών.

ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΛΒΑΔΟΡ LIVE ΜΥΛΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΑΡ 11 ΜΑΙΟΥ

"Εισαγωγή στη Μουσικοθεραπεία"

Etsi De - Εξ Αγχιστείας