Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012

και πρόγραμμα και δελτίο τύπου αλλά και μεράκι...

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 (22:00)

Τρία μερόνυχτα με την Χιντουστάνι κλασική μουσική. Στο αβγό

Τρία μερόνυχτα με την Χιντουστάνι κλασική μουσική.
Θεωρητική και πρακτική προσέγγιση του ρυθμικού και μελωδικού της συστήματος

Εισηγητής: Σάκης Λάιος
30 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου
Έναρξη: Παρασκευή 30/11 // ώρα 16:00
Ωράριο: Συνεχές
Eγγραφές: Μέχρι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
1η μέρα: Όψεις του ρυθμού στην βόρεια-Ινδική κλασική μουσική.
Το σύστημα οργάνωσης του ρυθμού Τα όργανα ρυθμού (Vitata vādya). Η ηχοχρωματική διάσταση των ήχων των κρουστών. Αντιστοιχίες ήχων με συλλαβές (Bol-s) και η προφορική εκμάθηση. Το σύστημα οργάνωσης του ρυθμού σε μετρικούς κύκλους (Tāla). Εξοικείωση με κάποιους βασικούς (Tīntāla, Rupaka, Jhāpatāla, Ekatāla), τα είδη (Jāti) του ρυθμού καθώς και με τον τρόπο μετρήματος μέσω χειρονομιών (Kriyā-s) και τη σχετική ορολογία.
Τυπικές Φόρμες στο ρεπερτόριο των σολιστικών κρουστών Παρουσίαση, αισθητική και μαθηματική προσέγγιση του πλούσιου ρεπερτορίου των κρουστών (και ειδικότερα των Tablā, όπως διαμορφώθηκε μέσα σε οικογενειακές και στυλιστικές παραδόσεις) και όπως διαγράφεται σε καθιερωμένες φόρμες Εισαγωγής (Uţhāna, Ţhekā), φόρμες Ανάπτυξης και Παραλλαγής θεματικού υλικού (Peśkār, Kāyadā) και φόρμες Κατάληξης (Tihāī, Gat, Tukrā, Chakradāra).
2η μέρα: Το μελωδικό σύστημα της Χιντουστάνι μουσικής. Η ανάπτυξη ενός μελωδικού τρόπου (Rāga).
Θεωρία της μελωδίας Η σημασία της φωνής και η κυριαρχία του φωνητικού στυλ και στην οργανική εκμάθηση και εκτέλεση. Ορολογία των μελωδικών φαινομένων: νότες (Svara), μικρο-διαστήματα (Śruti), κλίμακες (Grāma, Mūrcchanā, Ţhāţa), καλλωπισμοί (Alaňkāra). Τεχνικές (ανοδικές και καθοδικές κινήσεις, μελωδικά κέντρα, περιοχή της έκτασης, χαρακτηριστικές φράσεις) και αισθητικές όψεις (καθαρότητα, αποπνεόμενη ατμόσφαιρα και διάθεση, συσχετισμός με εξω-μουσικά φαινόμενα όπως ώρες και εποχές, εικονογραφικές αναπαραστάσεις) των Rāga.
Ανάπτυξη ενός Rāga στην πράξη Θα γίνει εργασία επί συγκεκριμένων Rāga, που θα επιλεγούν με βάση τη δυναμική, τις τεχνικές δυνατότητες και την αισθητική προτίμηση του ακροατηρίου. Τα δύο μέρη μιας παρουσίασης: Anibaddha (αποκλειστικά μελωδική ανάπτυξη, αδέσμευτη από μετρικό κύκλο) και Nibaddha (έρρυθμη ανάπτυξη, σε κάποιον μετρικό κύκλο με συνοδεία κρουστού). Παρουσίαση (εκτέλεση με διακοπές για λεκτική περιγραφή) ενός συγκεκριμένου Rāga από τον διδάσκοντα, καθορισμός των φάσεων της σταδιακής ανάπτυξης (Ālāpa, Joď, Jhālā). Διδασκαλία ενός συγκεκριμένου μουσικού θέματος (Bandiś ή Gat), παρουσίαση και επεξήγηση μαθητικών ρυθμο-μελωδικών μοντέλων (Tāna) που αποτελούν τη βάση για τον αυτοσχεδιασμό, καθώς και των τρόπων εναλλαγής του δοσμένου θέματος και των αυτοσχεδιασμών.
3η μέρα: Πρακτική εξάσκηση, εμβάθυνση, συγκριτική θεώρηση και παρουσίαση προόδου.
Επανάληψη και εμβάθυνση Επανάληψη των βασικών σημείων των προηγούμενων μαθημάτων. Εμβάθυνση σε: τεχνικές των κρουστών, τυπικές ρυθμικές φόρμουλες, φραστικές πρακτικές των μελωδικών οργάνων όπως αξιοποίηση και μετατροπή των διδαχθέντων μαθητικών ρυθμο-μελωδικών μοντέλων (Tāna) σε πιο περίτεχνες μορφές. Στοιχεία διάδρασης και επικοινωνίας των σολιστών (μελωδικού και ρυθμικού οργάνου).
Παρουσίαση προόδου συμμετεχόντων Όσοι και όσες έχουν ικανοποιητικό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και στυλιστικής κατανόησης, θα μπορούσαν να συμπράξουν εναλλασσόμενοι στον αυτοσχεδιασμό πάνω στις κατευθυντήριες γραμμές που έχουν διδαχθεί.
Συμμετοχές για λίγες μέρες ακόμη, ΕΔΩ.
Συναυλία κλασικής ινδικής μουσικής
Σάκης Λάιος (Bānsurī, Tablā)
Φοίβος Αποστολίδης (Tablā)
κυριακή 2 δεκεμβρίου 2012 // Ώρα 21:00 // είσοδος: €7
Ο Σάκης Λάιος με τη συνοδεία του Φοίβου Αποστολίδη κλείνουν το τριήμερο εργαστήριο με τίτλο «Τρία μερόνυχτα με την Χιντουστάνι (βόρεια – ινδική) κλασική μουσική» με μία σολιστική εμφάνιση με δύο από τα πιο δεξιοτεχνικά μουσικά όργανα της ινδικής μουσικής παράδοσης.
Ηλεκτρονική κράτηση θέσεων ΕΔΩ

ΕΥΡΙΔΙΚΗ - "Εγώ, η Edith και ο Elvis." - ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Εγώ, η Edith και ο Elvis…
…το μπλε ταξίδι!

Με την μουσική παράσταση "Εγώ, η Edith και ο Εlvis…το μπλε ταξίδι" η Ευρυδίκη έρχεται στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ τον Δεκέμβριο, παρέα με τα τραγούδια που ξεχωρίζει, με ό,τι μεγάλωσε και αγάπησε, με ό, τι "αξίζει" να θυμόμαστε και ν' αγαπάμε… σ' ένα μικρόφωνο μπροστά μοιράζεται όνειρα και μυστικά κάτω από τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου!
Tραγούδια των Edith Piaf, Jacques Brel, Ella Fitzgerald, Nina Simone, Elvis Presley, The Rolling Stones, Judy Garland, Tina Turner κ.α συναντούν διαχρονικά κομμάτια των μεγάλων μας δημιουργών (Αττίκ, Σουγιούλ, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μάνου Λοίζου κ.α) καθώς και της νέας γενιάς τραγουδοποιών της σύγχρονης εναλλακτικής σκηνής.
Η παράσταση "Εγώ, η Edith και ο Elvis…" έρχεται στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στις 2 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Αναδείξτε το αγαπημένο σας μυθιστόρημα για το Βραβείο Αναγνωστών 2012!

Υποψήφια βιβλία για το ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ 2012
Ψηφίστε το αγαπημένο σας μυθιστόρημα!
Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), σε συνεργασία με την ΕΡΤ, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία ψηφοφορίας για το Βραβείο Αναγνωστών 2012, δίνοντας την ευκαιρία στο αναγνωστικό κοινό να αναδείξει το αγαπημένο ελληνικό μυθιστόρημα της χρονιάς.
Τρία βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ είναι υποψήφια για το Βραβείο Αναγνωστών 2012.
Μπορείτε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας μυθιστόρημα στέλνοντας μέσω SMS τον κωδικό που θα δείτε ακολούθως, με χρέωση απλού μηνύματος, μέχρι 09/12/2012.

Διαδικασία ψηφοφορίας
Πότε ψηφίζετε:
15 Νοεμβρίου - 9 Δεκεμβρίου 2012
Πώς ψηφίζετε:
Στείλτε με sms (χρέωση απλού μηνύματος) τον κωδικό που αντιστοιχεί στο βιβλίο της επιλογής σας, στο 54160.
Κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα για μία μόνο ψήφο.
Η ψήφος σας καταχωρείται αυτόματα στο σύστημα τηλεφωνικών δημοσκοπήσεων της ΕΡΤ.

C A L E X I C O || Friday 30 November 2012 || Principal Club Theater

C A L E X I C O
Μαγευτικά ηχοτοπία με mariachi πνευστά, σύγχρονη americana και rock αντίληψη
Guests: BLIND PILOT (Oregon, U.S.A.)

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 . Principal Club Theater 

To όνομα Calexico, που μοιράζονται μία πόλη στις HΠΑ και το ιδιαίτερα αγαπημένο συγκρότημα, προέρχεται από μία σύντμηση των λέξεων California και Mexico. Και τι πιο ταιριαστό για έναν ήχο που έρχεται από τα βάθη της Αμερικάνικης ερήμου, εκεί που συναντάται η Άγρια Δύση με την Λατινική Αμερική.
Αυτή τη σύντμηση εκφράζουν και οι Αμερικάνοι τροβαδούροι με το να συνδυάζουν τις country κιθάρες με τα mariachi πνευστά, δημιουργώντας μαγευτικά ηχοτοπία που μας έχουν συναρπάσει όλους. Από το τον δυναμισμό και την κόψη-του-ξυραφιού αίσθηση που μας αφήνει το “Crystal Frontier” – καθώς περιγράφει τη ζωή στα σύνορα ΗΠΑ και Μεξικού, μέσα από το ανεμοδαρμένο νεκροταφείο αεροπλάνων όπου διαδραματίζεται το “Two Silver Trees” και φτάνοντας μέχρι τον ταραχώδη μελοδισμό του “Maybe On Monday”, η μουσική των Calexico μόνο συναισθήματα και εικόνες μπορεί να δημιουργήσει στον ακροατή.
Και τώρα οι John Convertino και Joey Burns μαζί με την παρέα τους, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις εξωτικής ηχητικής ομορφιάς. Την τελευταία φορά οι “κάρτες επιβίβασης” για την “πτήση” των Calexico σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα είχαν γίνει ανάρπαστα. Αυτή τη φορά αναμένουμε το ίδιο αδιαχώρητο, γι αυτό “κλείστε θέση” σύντομα στο μελωδικό ταξίδι των Calexico!
More info at http://www.casadecalexico.com
Ι n f o :
Principal Club Theater – Thessaloniki, GR - Τel: 2310.428088
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 Έναρξη συναυλίας στις 21.30
www.principalclub.com
Τιμές εισιτηρίων: 25 € Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House, www.ticketarena.gr
Media sponsors: Republic 100,3, eradio.gr
Production: Principal Ltd.
Principal Club Theater [Websites]
www.principalclub.com
www.facebook.com/principalclub
www.twitter.com/principalclub

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 / 11:30 π.μ. ΑΓΚΥΡΑ Πολυχώρος
«Οι Καρυάτιδες μετράνε τα φεγγάρια» βασισμένο στο βιβλίο
της Χατζούδη-Τούντα Ελένη
Ποιο ήταν το μυστικό που εμπιστεύτηκαν οι έξι μαρμαρωμένες βασιλοπούλες στον Ζήση, τον φύλακα της Ακρόπολης;
Ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, το παρελθόν και το παρόν, ξετυλίγεται μια γοητευτική, τρυφερή, αληθινή ιστορία, γεμάτη αγάπη για τη ζωή, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό αυτού του τόπου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
Ημερομηνία:1 Δεκεμβρίου 2012 Ωρα: 11:30 π.μ. Τόπος: ΑΓΚΥΡΑ Πολυχώρος
Διεύθυνση: Σόλωνος 124 & Εμμ. Μπενάκη Τηλέφωνο: 2103837667

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου / 6:30 μ.μ./ Αφιέρωμα στη Δανάη Στρατηγοπούλου.
Αφιέρωμα στη μεγάλη ιέρεια των γραμμάτων και των τεχνών και μούσα του Αττίκ, Δανάη Στρατηγοπούλου

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα
Το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου και η Πανελλήνια Πολιτιστική
Κίνηση «Ελληνικός σύνδεσμος Παρθενών», σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ σας προσκαλούν σε ένα μουσικό αφιέρωμα στη μνήμη της μεγάλης μας Δανάης Στρατηγοπούλου, με την ευκαιρία των 100 χρόνων από τη γέννησή της.
Για τη ζωή και το έργο της ιέρειας των γραμμάτων και των τεχνών Δανάης, θα μιλήσουν: η βιογράφος της και συγγραφέας του βιβλίου «ΔΑΝΑΗ, το αηδόνι του έρωτα», Πόπη Μαγουλά-Γαϊτάνου και η ποιήτρια Αλίκη Καλομενοπούλου.
Την εκδήλωση συντονίζει η πρόεδρος του συνδέσμου «ΠΑΡΘΕΝΩΝ», Ευσταθία-Εύα Κολαΐτου.
Φιλική συμμετοχή η ορχήστρα των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.
Επιτυχίες της Δανάης θα ερμηνεύσουν η Σοφία Καπετανάκου, mezzo σοπράνο και η Ρένα Χαλιώτη, mezzo σοπράνο.
Γενική μουσική επιμέλεια από τη Φωτεινή Κοσκόρου-Παλαμίδη.
Χώρος εκδήλωσης:
Αίθουσα Εκδηλώσεων Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, Βασιλίσσης Σοφίας 85, Μαρούσι
Είσοδος ελεύθερη

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 / 7:30 μ.μ. / Βιβλιοπωλείο «Η ΦΩΛΙΑ»
«Γιούντιν Μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη»,
του Γιώργου Ρωμανού

Οι εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ και το βιβλιοπωλείο «Η ΦΩΛΙΑ» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Ρωμανού, με τίτλο: «Γιούντιν, Μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη».
Οι ιστορίες και οι έρωτες των απλών ανθρώπων, που ξεκινούν μέσα από τη δίνη του Β΄παγκοσμίου πολέμου, και φτάνουν μέχρι τις μέρες μας. Ντοκουμέντα και μυθοπλασία αποκαλύπτουν τα καλά κρυμμένα μυστικά της Θεσσαλονίκης και των θυμάτων της εποχής εκείνης. Οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί. Οι Γερμανοί και ο ρόλος των Βουλγάρων. Ποιος πρόδωσε, ποιον; Ποιος ο ρόλος των δωσίλογων, και της εβραϊκής κοινότητας; Τι συνέβη μετά, στον Εμφύλιο; Πώς φτάσαν όλα αυτά να επηρεάζουν τη χώρα μας σήμερα;
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης και συγγραφείς: Γιώργος Ξανθάκος, και Γιώργος Σταμούλης, και ο συγγραφέας του βιβλίου, Γιώργος Ρωμανός.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα: «Συνευθύνη στο ολοκαύτωμα και μετακατοχικές επιπτώσεις»
Ημερομηνία εκδήλωσης: Δευτέρα 3 ΔεκεμβρίουΏρα: 7:30 το απόγευμα
Τόπος: Βιβλιοπωλείο «Η ΦΩΛΙΑ», Ελευθερίου Βενιζέλου 171, Ν. Ερυθραία, Καστρί
Τηλέφωνο: 2106201805

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 / 12:00 μ.μ. / Βιβλιοπωλείο «Νέος Κύκλος»
«10 Χριστουγεννιάτικα Παραδοσιακά Ελληνικά Παραμύθια»
Οι Εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ και το βιβλιοπωλείο «ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ»,σας περιμένουν μαζί με την συγγραφέα - εικονογράφο Εύα Καραντινού να ταξιδέψετε μέσα από το βιβλίο «10 Χριστουγεννιάτικα Παραδοσιακά Ελληνικά Παραμύθια». Ετοιμαστείτε όμως και για πολλές χριστουγεννιάτικες κατασκευές.
Ημερομηνία: Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 / 12:00 μ.μ.
Τόπος: Βιβλιοπωλείο «Νέος Κύκλος» Διεύθυνση: Καρ. Δημητρίου 43, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 2104100145

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου / 6:30 μ.μ./Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου (ΔΟΠΑΠ)
«Γιούντιν μία γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη» του Γιώργου Ρωμανού Οι ιστορίες και οι έρωτες των απλών ανθρώπων, που ξεκινούν μέσα από τη δίνη του Β΄παγκοσμίου πολέμου, και φτάνουν μέχρι τις μέρες μας. Ντοκουμέντα και μυθοπλασία αποκαλύπτουν τα καλά κρυμμένα μυστικά της Θεσσαλονίκης και των θυμάτων της εποχής εκείνης. Οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί. Οι Γερμανοί και ο ρόλος των Βουλγάρων. Ποιος πρόδωσε, ποιον; Ποιος ο ρόλος των δωσίλογων, και της εβραϊκής κοινότητας; Τι συνέβη μετά, στον Εμφύλιο; Πώς φτάσαν όλα αυτά να επηρεάζουν τη χώρα μας σήμερα;
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Κώστας Αρκουδέας, πεζογράφος, και Γιώργος Ξανθάκος, καθηγητής Μ. Ε., συγγραφέας.
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο ηθοποιός, Γιώργος Γεωγλερής

 Ημερομηνία εκδήλωσης: Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου Ώρα: 6:30 το απόγευμα
Τόπος: Στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου (ΔΟΠΑΠ) Διεύθυνση:Ελευθερίου Βενιζέλου 1, Παπάγου.
(Κύπρου και Ελευθερίου Βενιζέλου) Πληροφορίες: Κα. Εύη Σκανδάλη: 210 6543 879, εσωτ. 105, ή 210 65 45 508 

Πρόσβαση από μετρό Εθνικής Άμυνας, Μεσογείων.
Από οδό Κύπρου (κεντρική είσοδος Παπάγου,
έναντι Υπ. Εθν. Άμυνας), και μετά 200 μέτρα,
αριστερά, Ελευθερίου Βενιζέλου 1.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 / 12:00 το μεσημέρι / Βιβλιοπωλείο «Η ΦΩΛΙΑ»
Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα ήθη και έθιμα  

Οι Εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ και το βιβλιοπωλείο «Η ΦΩΛΙΑ» σας προσκαλούν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι να για να γνωρίσετε Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα ήθη και έθιμα αλλά και να ακούστε από την συγγραφέα και εικονογράφο Εύα Καραντινού την ιστορία του Αη-Βασίλη.
Ημερομηνία:Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 / 12:00 το μεσημέρι Τόπος: Βιβλιοπωλείο «Η ΦΩΛΙΑ»
Διεύθυνση:Ελευθερίου Βενιζέλου 171, Ν. Ερυθραία, Καστρί Τηλέφωνο: 2106201805

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 / 6:30 μ.μ./ Βιβλιοπωλείο NEVERLAND
«Γιούντιν μία γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη» του Γιώργου Ρωμανού
Οι Εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ και το βιβλιοπωλείο NEVERLAND σάς προσκαλούν, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Ρωμανού, με τίτλο: Γιούντιν, μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη

Οι ιστορίες και οι έρωτες των απλών ανθρώπων, που ξεκινούν μέσα από τη δίνη
του Β' Παγκοσμίου πολέμου, και φτάνουν μέχρι τις μέρες μας.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι καθηγήτριες μέσης εκπαίδευσης, Σεραφετινίδου Μαρία,
Μουτάφη Βασιλική και ο συγγραφέας του βιβλίου, Γιώργος Ρωμανός.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με τα θέματα που εισάγει το βιβλίο.
Χώρος εκδήλωσης:
Βιβλιοπωλείο «NEVERLAND» Λακωνίας 19 και Μακεδονίας, Αγ. Σοφία, Πειραιάς Τηλέφωνο: 210 4200178

Νέα κυκλοφορία - Δ.Ο.Γ.Μ.Α. "Νεκρή Ψυχή"

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
Δ.Ο.Γ.Μ.Α. " ΝΕΚΡΗ ΨΥΧΗ "
ΚΔ : FM 3034
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ : Δ.Ο.Γ.Μ.Α.
ΤΙΤΛΟΣ : "ΝΕΚΡΗ ΨΥΧΗ"
BARCODE : 5201364730342

1. Κύριε Πρόεδρε
2. Το Λάθος
3. Παιχνίδια & Χρώματα
4. Μη σε νοιάζει
5. Πνεύμα για Τροφή
6. Δωσ’ μου κι άλλα
7. Κραυγή
8. Ζωή στα χέρια
9. Δημοκρατία
10. Ρόδα είναι η Ζωή

- Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρώτο τους single "Ζωή στα Χέρια" :
http://www.fmrecords.net/~fmpartners/tracks/zwistaxeria.zip
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Δ.Ο.Γ.Μ.Α. :
" Οι Δ.Ο.Γ.Μ.Α. (Διχασμένα Όνειρα Γεμάτα Με Αλήθεια) πρωτοσχηματίστηκαν το 2001. Ωστόσο λόγω πολλών υποχρεώσεων όλων των μελών του συγκροτήματος, η μουσική ροή διακόπηκε για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, δηλαδή μέχρι το 2007.
Το Φεβρουάριο, λοιπόν, του 2008 και μετά από προτροπή του Μπασίστα (όχι ότι οι άλλοι θέλανε πολύ) ξαναβρεθήκαμε στο studio και σαν να μην πέρασε μια μέρα ξεκινήσαμε εντατικές πρόβες και ηχογραφήσεις!
Στην πορεία κάποια μέλη του συγκροτήματος αποχώρησαν λόγω προσωπικών δυσκολιών.
Το αποτέλεσμα μέχρι τώρα μας έχει φέρει κάπου εδώ, με αρκετά live και ηχογραφήσεις, ενώ ο πρώτος δίσκος με τίτλο "Νεκρή Ψυχή" κυκλοφορεί από την Fm Records.
Οι υποχρεώσεις όλων μας είναι πολλές, η αγάπη για τη μουσική όμως μεγαλύτερη και ουσιαστικά πηγή δύναμης, για να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα. "
Περισσότερα νέα: Ακούστε τα τραγούδια των Δ.Ο.Γ.Μ.Α. στο Youtube, μάθετε περισσότερα γι' αυτούς και ενημερωθείτε για τις ζωντανές τους εμφανίσεις στο Facebook και το Twitter!
Μπορείτε να αγοράσετε το album "Νεκρή Ψυχή" εδώ και να κάνετε download εδώ !
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της FM Records για να μάθετε τα πάντα για τις νέες κυκλοφορίες, βρείτε μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter !

Καζαντζίδης - Άστατο πουλί