Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Οριστική λύση για τη διαπλοκή στο ΕΚΕΒΙ με υπουργική παρέμβαση!

Φίλες και φίλοι
την οριστική λύση στο θέμα για τα προβλήματα που μας δημιουργεί κάθε λίγο το Ε.ΚΕ.ΒΙ. την έδωσε ο Αναπλητωτής Υπουργός Πολιτισμού κ. Κώστας Τζαβάρας
Αυτή είναι η κοινή μας επιστολή με τις εκδόσεις Τετράγωνο που στείλαμε σήμερα στον Υπουργό. Τα προβλήματα που δημιουργούσαν τα πρόσωπα που στελέχωναν αυτόν το φορέα είναι παλιά και παρότι έχουν καταγγελθεί πολλές φορές κανείς δεν έδειχνε πρόθυμος να δώσει οριστική λύση. Για να ενημερωθείτε για το τι συνέβη όλο αυτό το διάστημα διαβάστε τα σχετικά ενημερωτικά του ΣΕΒΑ αλλά και άρθρα εφημερίδων κάνοντας κλικ εδώ
Προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού
κ. Κώστα Τζαβάρα
Αρ.πρωτ. 4389
Ημερομηνία 14-12-2012

Θέμα: συγχαρητήρια για τον άψογο χειρισμό της υπόθεσης με το Ε.ΚΕ.ΒΙ
Αξιότιμε κύριε Τζαβάρα ως εκπρόσωποι μιας μεγάλης ομάδας δημιουργών θα θέλαμε να σας συγχαρούμε και προσωπικά για την απόφασή σας να ζητήσετε την παραίτηση του προέδρου του ΕΚΕΒΙ κ. Βαλτινού της διευθύντριάς του κ. Βελισσάρη του Δ.Σ. αλλά και της επιτροπής για το πρόγραμμα της φιλαναγνωσίας. Τα νούμερα της επεξεργασμένης λίστας έδειχναν το μέγεθος της διαπλοκής στο έπακρο.
Ελπίζουμε το μαχαίρι να πάει ακόμη πιο βαθειά και να γίνουν έρευνες με σκοπό να απομακρυνθούν όσοι υπάλληλοι εμπλέκονται μ’ αυτό το πρόγραμμα και λειτουργούσαν μεροληπτικά.
Επίσης στο θέμα των Κρατικών Βραβείων…. τα τελευταία χρόνια στις επιτροπές στις λίστες και στα βραβεία εναλλάσσονται τα ίδια πρόσωπα και εκτός απ’ τα χρηματικά έπαθλα ακολουθούν και αγορές…….
Έχουμε στοιχεία για πρόσωπα και καταστάσεις και θα είμαστε στη διάθεσή σας να σας τα προσκομίσουμε οποιαδήποτε στιγμή. Θεωρούμε ότι ανοίγει μια νέα σελίδα στο χώρο του βιβλίου γενικότερα. Και είναι καιρός να υποστηριχτούν και οι μικροί εκδοτικοί οίκοι που τελικά είναι οι μόνοι που παράγουν πολιτισμό και υποστηρίζουν τους Έλληνες συγγραφείς και τους Ελληνες εικονογράφους.
Με εκτίμηση
Κυριάκος Καραίσκος - Εκδόσεις Διάπλαση
Νίκος Μουρατίδης- Εκδόσεις Τετράγωνο

Paul Roland, Mode Plagal, Cyanna... μουσικές, βιβλία, συζητήσεις και πολλά άλλα

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, 22:00 Live Mode Plagal Live
Οι Mode Plagal επιστρέφουν στην Κοιλιά του Κήτους - τα Εξάρχεια- με πειραματική διάθεση, κουβαλώντας, πάντα, το γνώριμο ιδίωμα τους αλλά και νέες συνθέσεις.
Ο ήχος τους μπερδεύει την παράδοση με τη jazz, τα blues με το afrobeat, σε ελεύθερους αυτοσχεδιασμούς.
Είσοδος: 5€
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, 19:00
Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Βασίλη Ζούμπου, Η ερημιά του αληθινού
Tρίτη 18 Δεκεμβρίου, 19:00
Φιλοσοφική συζήτηση
Εργοτάξιο Ιδεών - Ο Πολιτισμός και το Υποκείμενο σε Κρίση
Υποκείμενο-Άτομο-Συλλογικότητα

Ο τρόπος που διαπλέκονται ατομικό και κοινωνικό είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και ταυτόχρονα πιο σύνθετα ζητήματα που χαρακτηρίζουν την εποχή μας. Η θέση αλλά και η α-τοπία του ατόμου μέσα σε μια κοινότητα - η υποταγή του στις προδιαγραφές ενός συλλογικού υποκειμένου αλλά και η φαντασίωση της ρήξης του με αυτές, η επιθυμία διαφοροποίησης και οι προσκολλήσεις, η προσδοκία πληρότητας έναντι του ελλειπτικού κοινωνικού πεδίου - θέτουν επείγοντα ζητήματα με πρακτική και όχι μόνο θεωρητική εμβέλεια. Στη συνάντηση αυτή, θα επιχειρήσουμε να φωτίσουμε ορισμένες από τις πτυχές αυτού του προβληματισμού, με αναφορές στο έργο, μεταξύ άλλων, του φιλόσοφου Κορνήλιου Καστοριάδη και του ψυχαναλυτή Ζακ Λακάν.
Μιλούν οι:
Βέρα Παύλου (παιδαγωγός-αναλύτρια)
Άγγελος Μουζακίτης (διδάσκων Παν/μίου Κρήτης και ΕΑΠ)
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, 20:30
Dj set Music by Le Hunchback
Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, 22:00
Live Γιώργης Χριστοδούλου Live
Ο Γιώργης Χριστοδούλου αυτά τα Χριστούγεννα έρχεται από τη Βαρκελώνη στην Αθήνα και φέρνει μαζί του την κοσμοπολίτικη διάθεση των τραγουδιών του, τους χορευτικούς ρυθμούς άλλων εποχών και τη σημασία του να είσαι... "flâneur"! 

Ακολουθεί lindy hop party με μουσικές από τον Fellow Hopper.
Είσοδος: 5€
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, 22:00
Live Παραδοξόνια Live
Κουβαλώντας τη γλυκιά μελαγχολία της μουσικής των Βαλκανίων στις πλάτες τους, τα Παραδοξόνια εισέρχονται με πάθος στον κόσμο της πομπώδους ροκ, του ανοιχτού αυτοσχεδιασμού, της διφορούμενης λυρικότητας και των αφηγηματικών αντιθέσεων. Με υπόβαθρο στην τζαζ και την κλασική μουσική, και με πειραματισμούς με μια πληθώρα μουσικών ιδιωμάτων, τα Παραδοξόνια θα παρουσιάσουν συνθέσεις από την πρώτη δισκογραφική τους απόπειρα.
Είσοδος: 5€
Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, 22:00 Live Cyanna Undressed Live
Οι Cyanna επιστρέφουν στο Floral με την πρώτη τους ανεξάρτητη παραγωγή -"The Undressed EP”- ανά χείρας. Με κυρίως ακουστική διάθεση αυτή τη φορά, αλλά διατηρώντας τη γνώριμη live ενέργειά τους, θα «ξεγυμνώσουν» τον ήχο τους, παρουσιάζοντας τραγούδια από όλα τα άλμπουμ τους μέχρι σήμερα αλλά και ορισμένες αγαπημένες τους διασκευές.
Είσοδος: 5€
FLORAL: Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια / τηλ: 210 3800070 / fax: 210 3800071 / email: info@floralcafe.gr

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

Γιώργος Γραμματικάκης
ΕΝΑΣ ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Σε άλλους καιρούς, ο αστρολάβος καθοδηγούσε τους ναυτικούς στα ταξίδια τους και αποκάλυπτε στους ανθρώπους τις κινήσεις των άστρων και τις φωτεινές αναλαμπές τους. Ο σύγχρονος αστρολάβος, που κρατά στα χέρια του ο αναγνώστης, δεν έχει διαφορετική φιλοδοξία. Το ταξίδι όμως που υπόσχεται κρύβει μεγαλύτερες εκπλήξεις και αναπάντεχες διαδρομές. Θα ξεκινήσει από τα θαυμαστά του Σύμπαντος, τους μακρινούς γαλαξίες και τους κομήτες, την αντιύλη και τις υπέρλαμπρες εκρήξεις αστεριών. Στη συνέχεια, θα αναζητήσει τις απαντήσεις που δίδει η σημερινή επιστήμη στα προαιώνια ερωτήματα του ανθρώπου: για την έννοια του χρόνου αλλά και την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, για το μεγάλο πείραμα του CERN αλλά και την ανίχνευση του φαντασματικού νετρίνου στα θαλάσσια βάθη της Πύλου.
H συμπόρευσή του όμως με τον αναγνώστη θα επιτρέψει στον αστρολάβο και μια διαφορετική περιήγηση. Εκείνην στον κόσμο του ανθρώπου και της Ζωής του. Πρώτα θα προσπαθήσει να ανιχνεύσει την οδυνηρή κρίση που κρατά σήμερα δέσμια την Ελλάδα· και να εντοπίσει, στην πρόσφατη πορεία της, τις αιτίες των σημερινών δεινών, αλλά και τα επιτεύγματά της. Την περιήγηση θα ολοκληρώσει -με τη συμπόρευση του αναγνώστη, πάντοτε- μια ματιά στον σύγχρονο άνθρωπο και τη μοίρα του· που αισθάνεται μετέωρος ανάμεσα στην εκρηκτική ανάπτυξη της τεχνολογίας και την κυριαρχία ενός οικονομικού συστήματος με ανάλγητο πρόσωπο.
Το ταξίδι, λοιπόν, που υπόσχεται ο σημερινός Αστρολάβος, έχει έναν γνώριμο προορισμό. Είναι οι κόσμοι που κινείται χρόνια τώρα ο συγγραφέας: τα αινίγματα του Σύμπαντος και η πορεία της Ελλάδας, οι κατακτήσεις της επιστήμης και η ανθρώπινη μοίρα. Μόνον που οι κόσμοι αυτοί του συγγραφέα, όπως το ίδιο το Σύμπαν μετά τη Μεγάλη Έκρηξη, μοιάζουν τώρα σαν να διαστέλλονται αιφνίδια και ανεξήγητα, σαν να θέλουν να καλύψουν τον χώρο και τον χρόνο. Η προσδοκία τους είναι ότι κάπου εκεί θα συναντήσουν και τους κόσμους του αναγνώστη, τις αγωνίες και τα ερωτήματά του. Τότε η χειραψία, του συγγραφέα με τον αναγνώστη, δεν θα είναι πια στα σκοτεινά. Θα γίνει υπό το φως των άστρων και με το στίγμα που αποκάλυψε ένας αστρολάβος του Ουρανού και της Ζωής.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΛΑΪΚΕΥΣΗ
ISBN-13: 978-960-524-394-4 | 17 X 24 εκ. | 384 σελ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Κατεβάστε το δέντρο, γυαλίστε τις μπάλες, ξετυλίξτε τις κορδέλες, τσεκάρετε τα φωτάκια, ξεσκονίστε τα τρίγωνα, αγοράστε γαλοπούλα και υλικά για πολλά γλυκά, χαρτί περιτυλίγματος και κάρτες, και ελάτε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) να γιορτάσουμε μαζί τα πιο μαγικά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
Σας περιμένουμε με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, γιορτινά εργαστήρια, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλα πολλά παιχνίδια για παιδιά και φυσικά πολλά βιβλία για να κάνετε δώρα σ’ αυτούς που αγαπάτε! Αφήστε μας και την ευχή σας για τον καινούργιο χρόνο στο μεγάλο βιβλίο των ευχών που θα βρείτε στο ισόγειο του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ.
Δείτε παρακάτω το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για παιδιά και δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως για το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, με γλυκά κεράσματα, γιορτινή διάθεση και πολλές εκπλήξεις!
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
• στις 11 το πρωί
Εργαστήριο χειροτεχνίας με την εικονογράφο Λίζα Ηλιού και με αφορμή το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά Ένα ελατάκι για τον Τάκη
Έφτασε η ώρα να στολίσουμε το δέντρο και να φτιάξουμε το καπέλο του Τούτλι-τι, που είναι του έλατου η ψυχή!
• στις 12:30 το μεσημέρι
Ελάτε να ακούσετε το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι. Αφηγείται ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.
Δείτε ΕΔΩ τις εκδηλώσεις του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου.
• Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.
• Οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους και να κάνουν τις γιορτινές αγορές τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.
• Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους μαθητές (ηλικίας από 4 ετών) του σχολείου σας για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Πλούσιο και φέτος το Πρόγραμμα της Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης του
ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ που θα παρουσιασθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΩΡΑ 19:30 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ με Ελεύθερη είσοδο.
Περίπου 100 «εκκολαπτόμενοι καλλιτέχνες» παρουσιάζουν:
-ΔΥΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
   Το πρώτο "Ο μαγικός ήχος της σιωπής" της Μαρίας Αργυρίου αναφέρεται στην διαφορετικότητα των ανθρώπων   αλλά και στον πολύ σημαντικό ρόλο που παίζει η μουσική στη ζωή μας. (Ζωντανή αφήγηση και μουσική από 10μελή ορχήστρα).
   Το δεύτερο "Οι 12 κοκκινοσκουφίτσες και ο κουρδιστός λύκος" του Χρήστου Μπαλωτή αναφέρεται στης ανησυχίες των παιδιών στην αναζήτηση της περιπέτειας καθώς και στην θετική επίδραση της τεχνολογίας (Αφήγηση και Μπαλέτο).
-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ (Χορωδία)
-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ (Ομάδες Χορού-Μπαλέτο, Χιπ Χοπ).
Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν 1300 περίπου μαθητές των Δημ. Σχολείων και Νηπιαγωγείων των Ν. Μουδανιών αλλά και του ευρύτερου Δήμου Ν. Προποντίδας
σε 6 πρωινές παραστάσεις στις 10 και 11 του μήνα.

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Θ., ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ Κ. (επιμ.)
Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΪΜΑΡΗΣ
Η πολιτισμική ιστορία της Κβαντικής Θεωρίας

Το βιβλίο περιλαμβάνει τέσσερα άρθρα που εξετάζουν την περίπλοκη σχέση ανάμεσα στην κβαντική φυσική και στο κοινωνικο-πολιτισμικό περιβάλλον στο οποίο αυτή διαμορφώθηκε. Στο πρώτο άρθρο, του αμερικανού ιστορικού των επιστημών Πολ Φόρμαν, υποστηρίζεται ότι η διαμόρφωση της κβαντικής φυσικής ήταν άμεσα συνδεδεμένη με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στη γερμανόφωνη Ευρώπη μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας κβαντομηχανικής, ο μη αιτιακός χαρακτήρας της, δεν ήταν, σύμφωνα με τον Φόρμαν, προϊόν των εσωτερικών εξελίξεων στη φυσική, αλλά αποτέλεσμα της οικειοποίησης από πολλούς φυσικούς της ιδεολογίας του ανορθολογισμού που κατείχε ηγεμονική παρουσία στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης. Το δεύτερο και το τρίτο άρθρο, των ιστορικών της φυσικής Τζων Χέντρι και Νόρτον Γουάιζ, αντίστοιχα, εκφράζουν με αντιπροσωπευτικό τρόπο την πρόσληψη της «θέσης Φόρμαν» από την κοινότητα των ιστορικών των επιστημών. Ο τόμος κλείνει με μια πρόσφατη εργασία του ίδιου του Φόρμαν, όπου απαντά στην κριτική που ασκήθηκε στο έργο του από το 1971, όταν πρωτοδημοσιεύθηκε. Στόχος του βιβλίου είναι να παρουσιάσει στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό τη συζήτηση για τη «θέση Φόρμαν» -μια ρηξικέλευθη προσέγγιση που έχει συζητηθεί πολύ ανάμεσα σε φυσικούς, μαθηματικούς, και ιστορικούς και φιλοσόφους των επιστημών- διερευνώντας τόσο τις ιστοριογραφικές προκείμενες της κοινωνικής και πολιτισμικής ιστορίας των επιστημών όσο και την ιστορία της σύγχρονης φυσικής.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
ISBN 978-960-524-335-7 | 17 X 24 εκ. | 278 σελ. |

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Κατεβάστε το δέντρο, γυαλίστε τις μπάλες, ξετυλίξτε τις κορδέλες, τσεκάρετε τα φωτάκια, ξεσκονίστε τα τρίγωνα, αγοράστε γαλοπούλα και υλικά για πολλά γλυκά, χαρτί περιτυλίγματος και κάρτες, και ελάτε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) να γιορτάσουμε μαζί τα πιο μαγικά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
Σας περιμένουμε με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, γιορτινά εργαστήρια, αφηγήσεις παραμυθιών και άλλα πολλά παιχνίδια για παιδιά και φυσικά πολλά βιβλία για να κάνετε δώρα σ’ αυτούς που αγαπάτε! Αφήστε μας και την ευχή σας για τον καινούργιο χρόνο στο μεγάλο βιβλίο των ευχών που θα βρείτε στο ισόγειο του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ.
Δείτε παρακάτω το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για παιδιά. Μην ξεχνάτε να δηλώνετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας (όσοι είστε μέλη της ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑΣ έχετε προτεραιότητα).
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, με γλυκά κεράσματα, γιορτινή διάθεση και πολλές εκπλήξεις!
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
• στις 11 το πρωί

Εργαστήριο χειροτεχνίας με την εικονογράφο Λίζα Ηλιού και με αφορμή το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά Ένα ελατάκι για τον Τάκη
Έφτασε η ώρα να στολίσουμε το δέντρο και να φτιάξουμε το καπέλο του Τούτλι-τι, που είναι του έλατου η ψυχή!
• στις 12:30 το μεσημέρι
Αφήγηση παραμυθιού. Ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης διαβάζει το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι.
Σάββατο 22 Δεκεμβρίου
• στις 11 το πρωί

Εργαστήριο δημιουργικής γραφής στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Φτιάξε τη δική σου χριστουγεννιάτικη ιστορία. Το εργαστήριο συντονίζει η εκπαιδευτικός Άλκηστη Χρονάκη και διαρκεί μία ώρα.
• στις 12:30 το μεσημέρι
Εργαστήριο για παιδιά με γιορτινές κατασκευές. Με τη βοήθεια της νηπιαγωγού Βάσως Κονδύλη θα φτιάξετε τη χριστουγεννιάτικη κάλτσα του Αϊ-Βασίλη γεμάτη δώρα για να την κρεμάσετε στο δέντρο ή στο τζάκι ή για να στολίσετε το δωμάτιό σας.
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου
• 11:00 με 13:00

Επισκεφθείτε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ για τις γιορτινές αγορές σας. Τα παιδιά σας από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι μπορούν να φτιάξουν με τη βοήθεια της νηπιαγωγού Βάσως Κονδύλη πανέμορφα αστέρια που θα φωτίσουν το δωμάτιό τους.
• Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580. Στην τελευταία δράση (Κυριακή, 23/12) δεν χρειάζεται δήλωση συμμετοχής.
• Οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους και να κάνουν τις γιορτινές αγορές τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΒΙΣΚΟΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΑΦΥΠΝΙΣΗ" της ΑΡΓΥΡΩΣ ΛΕΝΤΟΥΔΗ

Οι εκδόσεις «ΙΒΙΣΚΟΣ» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου τους μυθιστορήματος, «ΑΦΥΠΝΙΣΗ» της Αργυρώς Λεντούδη, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012, στις 18:30, στο café NORTE, Ελευθερίου Βενιζέλου 59 (προέκταση Λ. Κηφισίας) - Νέα Ερυθραία.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η γνωστή συγγραφέας Αναστασία Καλλιοντζή, καθώς και η συγγραφέας του βιβλίου.

Τραγουδισταδες της Ζακυνθου-Αποψε τη κιθαρα μου