Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Εγκώμια Μ Παρασκευής

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Ζωοδόχου Πηγής 2-4
106 79 Αθήνα
Τηλ: 210 38 08 445
email diaplasi@yahoo.gr
website: www.diaplasibooks.gr

Ευχές από την Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ε.Μ.Ε. και της Οργανωτικής Επιτροπής του 30ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της ISME.
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το 30ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISME στο ενημερωτικό φυλλάδιο και την αφίσα
Δελτίο Τύπου της Ε.Ε.Μ.Ε.
Οι εγγραφές στο 30ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISME συνεχίζονται. Πληροφορίες www.eeme.gr
Ενημερωθείτε για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης Το πιάνο... αλλιώς σε συνεργασία με την Ε.Ε.Μ.Ε.
Η ομάδα για την παιδαγωγική του πιάνου θα πραγματοποιήσει εκλογές στις 29 Απριλίου
Πληροφορίες για το προσυνεδριακό σεμινάριο ECME που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα

Προσεχώς στο Floral

Πέμπτη 19 Απριλίου, 20.00
Dj set Panama Cardoon

Παρασκευή 20 Απριλίου, 22.00

Party Trip Radio Presents

Fresh & Yellow - Gin & Tonic
Οι Gin & Tonic μαζί με τους Fresh & Yellow, υποδέχονται μαζί μας το καλοκαίρι! Ετοιμαστείτε για ατελείωτο χορό και μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο τελευταίο τους party για φέτος!
Οι Gin & Tonic Duet είναι μία από τις πιο γνωστές και πετυχημένες ομάδες διοργάνωσης event και πάρτι. Ξεκίνησαν την δραστηριότητα αυτή πολλά χρόνια πριν προτείνοντας εναλλακτικές προτάσεις διασκέδασης και προβολής στην Αθήνα.
Η ομάδα Fresh and Yellow δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2000. Από τότε έχει διοργανώσει μερικά από τα καλύτερα events της πόλης , φεστιβάλ και συναυλίες με γνωστά συγκροτήματα από την εγχώρια μουσική σκηνή και το εξωτερικό και έχει συνεργαστεί με πάνω από 40 γνωστά clubs και bars σε όλη την Ελλάδα. Έχει επίσης προσκαλέσει στα πλατό ξένους djs.
Σάββατο 21 Απριλίου, 22.00

Live Penny & the Swingin’ Cats Live

Με χρονομηχανή που τρέχει από δεκαετία σε δεκαετία και με κύριο ηχόχρωμα το swing, που το ακολουθούν πιστά το jive και τo charleston, το μουσικό συγκρότημα Penny & the Swingin’ Cats παρουσιάζει μια παράσταση μουσικού αλλά και χορευτικού ενδιαφέροντος, με διασκευές γνωστών ξένων και ελληνικών κομματιών στο ανάλογο ύφος της ρετρό cabaret και όχι μόνο αισθητικής, μπολιασμένης με νεανική φρεσκάδα και ενέργεια.
Είσοδος: 5€
Δευτέρα 23 Απριλίου, 20.00

Party BARωδία ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

Ο εορτασμός για την παγκόσμια ημέρα βιβλίου φέτος περιλαμβάνει άτακτη κατάληψη του Floral από τα πιο γνωστά ονόματα του συγγραφικού χώρου. Οι συγγραφείς Ζέφη Κόλια, Χίλντα Παπαδημητρίου, Αύγουστος Κορτώ, Στέργια Κάββαλου, Θανάσης Χειμωνάς, ‘Αρης Σφακιανάκης, Δημήτρης Μαμαλούκας, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Χρήστος Αστερίου, Εύη Λαμπροπούλου, Βάσια Τζανακάρη-Γιαννίκου, Αλέξης Σταμάτης, Δανάη Παπουτσή, Μιχάλης Μοδινός και κάποιοι ακόμη που προτίμησαν να κρατήσουν την ταυτότητα τους κρυφή από δελτία τύπου, αναλαμβάνουν τις μουσικές της βραδιάς, ανακατεύουν ποτά, σερβίρουν σφηνάκια και σπάνε ποτήρια. Στο πλαίσιο της επερχόμενης καταστροφής προγραμματίζεται ειδικά για την ημέρα εκείνη πλούσιο μπαζάρ με τα βιβλία τους τα οποία θα πωλούνται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές . Οι συγγραφείς υπόσχονται να τα υπογράψουν και να υποστούν τις όποιες ερωτήσεις των παρευρισκομένων.
Στις 20.00
Βazaar: από τις 10 το πρωί
Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια / τηλ:
210 3800070 / fax: 210 3800071
e-mail: info@floralcafe.gr

ΘΡΗΝΟΣ Μ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ