Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 4/9/2011


ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 4/9/2011
Διοργάνωση : ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ , «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ», ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ « ΠΛΑΤΑΝΟΣ», ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Ώρα : 19.30 Είσοδος : ελεύθερη
Ο Δήμος Χανίων, το κοινοτικό Συμβούλιο Βαμβακόπουλου, η Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Χανίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ», η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαμβακόπουλου «Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ», διοργανώνουν κάθε χρόνο εκδηλώσεις μνήμης, συμβάλλοντας στην διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς των ξεριζωμένων, από τις εστίες τους, Μικρασιατών.
Η φετινή εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή και από ώρα 19.30 μ.μ., στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακόπουλου.
Συμμετέχουν:
H Χορωδία της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν . Χανίων - Σούδας « Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ» με την συνοδεία του μουσικού σχήματος «ΥΑΚΙΝΘΟΣ» του κ. Β. Βαϊγκούση.
Ο Σύλλογος Περαμίων Κυζικηνών Νέας Περάμου Αττικής
Η Πανελλήνιας Ένωση Εφεσίων από την Νίκαια του Πειραιά

Οι αξέχαστοι κωμικοί μας


Οι αξέχαστοι κωμικοί μας
Το γέλιο πήγε στον παράδεισο...
246 σελ.
ISBN 978-960-694-088-0, [Κυκλοφορεί]
Οι μεγάλοι μας κωμικοί, οι χαρισματικοί αυτοί τύποι, που κάθε μέρα, ελέω TV, έρχονται στα σπίτια μας, σαν δικοί σας άνθρωποι, της οικογένειας, για να μας χαρίσουν το γέλιο, τη χαρά, την αισιοδοξία, είχαν και την αθέατη πλευρά τους, την άγνωστη στο μεγάλο κοινό όψη τους.
Στο βιβλίο αυτό θα γνωρίσουμε τη λαμπρή καλλιτεχνική τροχιά τους αλλά θ' ανοίξουμε και κάποιες μυστικές μέχρι τώρα πόρτες της πολυτάραχης ζωής τους, κάποιες άγνωστες σελίδες της προσωπικής ιστορίας τους. θα πλησιάσουμε περισσότερο την ψυχοσύνθεση των ανθρώπων που λατρέψαμε, όχι βέβαια με προθέσεις σκανδαλοθηρίας, αλλά με διακριτικότητα, για να γνωρίσουμε και το άλλο, τον άγνωστο εαυτό τους που επιμελώς κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Γιατί, τα φώτα της ράμπας φώτιζαν μόνο τους ρόλους τους και όχι τους ίδιους...

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ 4/9/2011

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ 4/9/2011                                     
Διοργάνωση : ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ                                     
Τόπος : Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ                                     
Ώρα : 20.30 Είσοδος : ΕΛΕΥΘΕΡΗ                                         
Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ διοργανώνει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα 20.30, στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΚΗΠΟΣ, παράσταση Καραγκιόζη με το Νίκο Μπλαζάκη.                                
Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Thessaloniki International Film Festival


Προβολές
Ολύμπιον
Οι πρωτάρηδες (ΗΠΑ, 2010) Σκηνοθεσία - σενάριο: Mike Mills. Έγχρωμο, 105΄.
*****
Προσεχώς στο Ολύμπιον...
Έχουμε πάπα Σκηνοθεσία: Nanni Moretti, Έγχρωμο, 102΄.
Μελαγχολία Σκηνοθεσία: Lars von Trier, Έγχρωμο, 136΄.
Αφιέρωμα στον Σύγχρονο Λατινοαμερικάνικο Κινηματογράφο αίθουσα Παύλος Ζάννας, 1-7 Σεπτεμβρίου 2011
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της ετήσιας δραστηριότητάς του, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες, την Πρεσβεία της Αργεντινής και το Προξενείο του Ισημερινού διοργανώνουν ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στον «Σύγχρονο Λατινοαμερικάνικο Κινηματογράφο» στην αίθουσα Παύλος Ζάννας του ΟΛΥΜΠΙΟΝ (πλ. Αριστοτέλους 10, τηλ. 2310-378.400) από την 1 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2011.
Το κινηματογραφικό αφιέρωμα περιλαμβάνει επτά ταινίες από την πρόσφατη παραγωγή του λατινοαμερικανικού κινηματογράφου. Πρόκειται για τις ταινίες Συγγένειες των Βλαδιμίρ Κρους και Χόρχε Περουγκορρία, Πόσο πιο μακριά ακόμα της Τάνια Ερμίδα, Παέγια με πιπεριές του Γκάλο Ουρμπίνα, Ο άλλος του Αριέλ Ρόττερ, Ο σκοτεινός θάλαμος της Μαρία Βικτόρια Μένις, Γεννημένος και μεγαλωμένος του Πάμπλο Τραπέρο και Η πρώτη νύχτα του Λουίς Αλμπέρτο Ρεστρέπο.
Ξεκίνησε η πώληση της CineΚάρταF, της κάρτας μέλους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου 2011 η πώληση της κάρτας μέλους - CineΚάρταF του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Η ετήσια κάρτα μέλους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σας παρέχει τέσσερα εισιτήρια την ημέρα για τις προβολές του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τέσσερα εισιτήρια την ημέρα στις προβολές του 14ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, έκπτωση στα εισιτήρια των αιθουσών ΟΛΥΜΠΙΟΝ και ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ για τις ταινίες Α’ Προβολής και τα αφιερώματα, έκπτωση στις εκδόσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, αποστολή ηλεκτρονικού newsletter κάθε εβδομάδα.
Αναλυτικά τα προνόμια και τις τιμές για το κάθε είδος CineΚάρταF μπορείτε να δείτε εδώ
Την CineΚάρταF μπορείτε να αποκτήσετε από το γραφείο της CineΚάρταF (κινηματογράφος Ολύμπιον, Πλατεία Αριστοτέλους 10), 10:00 - 16:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Μπορείτε αν θέλετε να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε την φόρμα και να παραλάβετε την CineΚάρταF από την παραπάνω διεύθυνση.

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη στο 40ό Φεστιβάλ Βιβλίου


Το καθιερωμένο ραντεβού με το αναγνωστικό κοινό δίνουν κι εφέτος οι Εκδόσεις Καστανιώτη στο 40ό Φεστιβάλ Βιβλίου που ξεκίνησε την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.
Στο περίπτερο 48-49 των Εκδόσεων Καστανιώτη μπορείτε να συναντήσετε τους αγαπημένους σας συγγραφείς, να ξεφυλλίσετε νέες και παλαιότερες εκδόσεις, αλλά και να ενημερωθείτε πρώτοι για τις επικείμενες κυκλοφορίες του φετινού χειμώνα.
Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των συναντήσεων:
Παρασκευή 2/9, 8:00 μ.μ. Μιχάλης Μοδινός, Η Σχεδία Σάββατο 3/9, 8:00 μ.μ. Ανδρέας Μήτσου, Ο αγαπημένος των μελισσών Κυριακή 4/9, 8:00 μ.μ.Ελένη Πριοβόλου, Όπως ήθελα να ζήσω Παρασκευή 9/9, 8:00 μ.μ. Ζυράννα Ζατέλη, Το πάθος χιλιάδες φορές Σάββατο 10/9, 8:00 μ.μ. Κωνσταντίνος Τζούμας, Πανωλεθρίαμβος Κυριακή 11/9, 8:00 μ.μ. Φωτεινή Τσαλίκογλου, Το μέλλον ανήκει στην έκπληξη Πέμπτη 15/9, 8:00 μ.μ. Λένα Διβάνη, Ένα πεινασμένο στόμα Παρασκευή 16/9, 8:00 μ.μ. Μαριέττα Πεπελάση, Εξομολογήσεις προδομένων γυναικών Σάββατο 17/9, 8:00 μ.μ. Στέλιος Μάινας, Τα φαινόμενα απατούν Κυριακή 18/9, 8:00 μ.μ. Χρήστος Ναούμ, Γιαρντίμ – Οι φλόγες της Ανατολής
Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00-22:30 Παρασκευή & Σάββατο: 18:00-23:00 Κυριακή:11:00-22:30

1stChaniaTangoMarathon! Ειστε έτοιμοι??

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΕΥΓΕΙ