Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ Α.Π.Θ.

Τις νέες Πρυτανικές Αρχές του Α.Π.Θ. θα υποδεχτεί το Διοικητικό 
Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων του Α.Π.Θ. αφού ευχαριστήσει τις απελθούσες για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στο Σύλλογο και στο Ίδρυμα, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
Αμέσως μετά, ο νέος Πρύτανης του Α.Π.Θ., Καθηγητής Περικλής Μήτκας θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της Έκθεσης, με τίτλο: «Έλληνες & Κύπριοι Καλλιτέχνες, ΄60-΄70» που διοργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών του Α.Π.Θ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 
19:00, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ.
H έκθεση «Έλληνες & Κύπριοι Καλλιτέχνες, ΄60-΄70» παρουσιάζει το έργο δημιουργών, όπως οι Γ. Σπυρόπουλος, Β. Κατράκη, Τάσσος, Δ. Μυταράς, Σ. Σόρογκας κ.ά., καθώς επίσης και των ομότεχνών τους στην Κύπρο, όπως οι Τ. Κάνθος, Κ. Αβερκίου, Κ. Ιωακείμ, που αποτέλεσαν τον κύκλο του Τώνη Σπητέρη, Προέδρου της Διεθνούς Ενώσεως Τεχνοκριτικών. Πρόκειται για πίνακες ζωγραφικής, χαρακτικά, τυπώματα κ.ά. προερχόμενα από τις συλλογές του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ.
Διάρκεια έκθεσης: 11 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου 2014

ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ - «Μάκβεθ» σε ζωντανή μετάδοση από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
LOGO 5
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100

«Μάκβεθ» σε ζωντανή μετάδοση από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης
Σάββατο, 11 Οκτώβριος 2014

KAM
Ώρα : 21.55
Διοργάνωση : ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΕΝΝΑ
Είσοδος : Γενική Είσοδος : 18 €
Παιδικό / Φοιτητικό / άνεργοι / ομαδικό (άνω των 20 ατόμων) : 13 €

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ, προβάλλει στο χανιώτικο κοινό το βραβευμένο πρόγραμμα της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης «The Met: Live in HD», που αυτήν τη στιγμή μεταδίδεται σε περισσότερες από 2.000 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων σε πάνω από 66 χώρες παγκοσμίως, έχει προσελκύσει περισσότερους από 15 εκατομμύρια θεατές από την έναρξή του, τον Δεκέμβριο του 2006. Το φιλόμουσο ελληνικό κοινό το αγκάλιασε από την αρχή του, ενώ ολοένα και περισσότεροι θεατές το ανακαλύπτουν κάθε χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί πως για τη σεζόν 2013- 2014, το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, σε Ελλάδα και Κύπρο, για τις παραστάσεις του βραβευμένου προγράμματος, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με το αριστούργημα του Guiseppe Verdi «Μάκβεθ»,
σε ζωντανή μετάδοση από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, στο ΚΑΜ, το  Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014, με ώρα έναρξης 19.55
Γενική Είσοδος : 18 €
Παιδικό / Φοιτητικό / άνεργοι / ομαδικό (άνω των 20 ατόμων) : 13 €
Εισιτήρια θα προπωλούνται στο ΚΑΜ το Σάββατο από 18.00 - 20.00
Περιγραφή
Η σεζόν της Live in HD αρχίζει στις 11 Οκτωβρίου με τη σαιξπηρική τραγωδία του Verdi και την Anna Netrebko στον φωνητικά και δραματικά απαιτητικό ρόλο της Λαίδης Μάκβεθ. Η περίφημη παραγωγή του 2007 από τον Adrian Noble, με τη διεύθυνση του Fabio Luisi, παρουσιάζει επίσης τους: Željko Lučić στον ομώνυμο ρόλο, Joseph Calleja ως Μακντάφ και René Pape ως Μπάνκο.
Υπότιτλοι : Ελληνικοί
Cast
Λαίδη Μάκβεθ : Anna Netrebko
Μακντάφ : Joseph Calleja
Μάκβεθ : Željko Lučić
Μπάνκο : René Pape

ONIRAMA - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ

ONIRAMA
“ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ”
Μουσική-Στίχοι: ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ
Οι ONIRAMA, το πιο δημοφιλές group των τελευταίων ετών, επέστρεψε δυναμικά με ένα νέο dance τραγούδι, που αναμένεται να ¨χτυπήσει¨ κορυφή στα ραδιοφωνικά charts!
Το νέο single έχει τίτλο «Τι είναι αγάπη», ενώ τους στίχους και τη μουσική υπογράφει για ακόμα μια φορά ο Θοδωρής Μαραντίνης!
Καλή Ακρόαση!

ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΑΚΙ