Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ZOE'S "INNER SOUND" HALFNOTE - 21/10

ZOE
presents..:
"INNER SOUND"
HALF NOTE JAZZ CLUB
Τρίτη 21 Οκτωβρίου, ώρα 21:30
IMG 5007400x600
Η Ζωή Τηγανούρια μας παρουσιάζει το απόσταγμα των εμπειριών της από την πολυετή πορεία της ως σολίστ του ακορντεόν αλλά και ως μουσικοσυνθέτις, σε μία μουσική παράσταση για ανθρώπους με γούστο και ποιότητα.
Ο προσωπικός της ήχος, που συνδυάζει Παραδοσιακά και λαϊκά ακούσματα με Τango και Latin τεχνοτροπίες, έχει γίνει πλέον αναγνωρίσιμος στο εξωτερικό αλλά και στην εγχώρια μουσική σκηνή.
Πολλοί νέοι ακορντεονίστες ακολουθούν τα βήματά της, τόσο μελετώντας το ιδιαίτερο παίξιμο της, όσο και τη σκηνική της παρουσία, αφού είναι η πρώτη σολίστ του ακορντεόν που παραμέρισε το κάθισμα και "πήρε στις πλάτες της" ολόκληρη την ορχήστρα, οδηγώντας μουσικούς, χορευτές και ακροατές σε ονειρικά μουσικά μονοπάτια.
ZoeTiganouria Halfnote 2014 FINAL2
Το ρεπερτόριο της παράστασης περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, από προσωπικές ορχηστρικές συνθέσεις μέχρι διασκευές μεγάλων συνθετών, αλλά και άρωμα από την Παράδοση της Ελλάδος.
Όλα, μέσα από το πρίσμα μιας αέναης εσωτερικής αναζήτησης, που κάθε καλλιτέχνης οφείλει στον εαυτό του και στο κοινό του…
"Εσώτερος Ήχος", λοιπόν, από τη Ζωή Τηγανούρια, το Zoe's Quintet και την Σχολή χορού "Χοροακτίς" Κωστάκη-Μαυροειδή, στο Half Note Jazz Club, την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 9:00μ.μ..
Μία παράσταση-κατάθεση ψυχής, από μία καλλιτέχνη που πλημμυρίζει το κοινό της με πρωτόγνωρα ανωδικά συναισθήματα.
Εξάλλου, όπως δηλώνει και η ίδια:
Η Μουσική είναι ένα Σύμπαν γεμάτο από αισθήσεις…

half note jazz club sml
HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μέτς, Αθήνα, Τ.Κ. 116 36
Εισητήριο Θεάματος: 10 ευρώ
Ώρα Προσέλευσης: 21:00
Τηλ. Κρατήσεων: +30 210 9213310
(Δευτέρα-Κυριακή 11:30-19:30)

Επίσημη Ιστοσελίδα της Ζωής Τηγανούρια

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε :
Zoe 100x100
Zoe's YouTube Channel

:"Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι …ΠΟΤΕ αχινό!" 2η χρονιά!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ με το συγκρότημα του στη Θεσσαλονίκη!!!


ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ
έρχεται στη Θεσσαλονίκη με το αυθεντικό συγκρότημα του
για μια μοναδική συναυλία όπως τη περιμέναμε!!!
+ AFTERSHOW all night 80’s/90’s party με τους εκρηκτικούς CULT BATTLES!!!
Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 . Principal Club Theater
Ο Μιχάλης Ρακιντζής, ένας από τους διασημότερους συνθέτες στιχουργούς και ερμηνευτές στην Ελλάδα, με 16 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, επιστρέφει στο Principal Club Theater αυτή τη φορά με το συγκρότημα του για να μας ταξιδέψει στα καλύτερα μας χρόνια με τα αγαπημένα μας τραγούδια στην αυθεντική τους εκτέλεση.
Ο Μιχάλης Ρακιντζής είναι ίσως από τους λίγους στη χώρα μας με τόσο πλούσιο μουσικό παρελθόν… Με μια διαδρομή που αγγίζει σε διάρκεια τα τριάντα χρόνια, χάραξε το δικό του ξεχωριστό δρόμο στη μουσική σκηνή της χώρας μας, αλλά και του εξωτερικού, με σημαντικές συνεργασίες τόσο με Έλληνες όσο και ξένους καλλιτέχνες. Στις 13 Ιουλίου 2012 κυκλοφόρησε παγκοσμίως ένα άκρως συλλεκτικό διπλό CD το ”Who Cares” - Ian Gillan (Deep Purple) και Tony Iommi (Black Sabbath) με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ROCK μουσικής σκηνής, στο οποίο συμμετέχει ο Μιχάλης με το “Get Away”. Στο ίδιο album συμμετέχουν : Jon Lord (Deep Purple), Jason Newsted (Metallica), Nicko Mc Brain (IronMaiden), Mikko “Linde” Lindstrom (HIM)Με τα έσοδα από τις πωλήσεις πρόκειται να χτιστεί μουσικό Σχολείο στην Αρμενία.
O Μιχάλης είναι ένας πρωτοπόρος που δημιούργησε μία σχολή στη μουσική, προτείνοντας νέα ακούσματα, νέους ήχους και νέες τεχνικές με εμπειρία σε πολλά είδη μουσικής. Ο Μιχάλης παραμένει ένας “αυθεντικός εραστής της τέχνης” και συνεχίζει να δημιουργεί με κεντρικό άξονα την ίδια του την ψυχή..!
Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, θα είμαστε όλοι στο Principal Club Theater για να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε τα τραγούδια που αγαπήσαμε, ερωτευτήκαμε και ονειρευτήκαμε, ακριβώς όπως τα πρωτογνωρίσαμε…
Μετά τη συναυλία ακολουθεί ένα all night 80’s/90’s party με τους εκρηκτικούς Cult Battles!!!
Το συγκρότημα του Μιχάλη Ρακιντζή αποτελείται από ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο, πλήκτρα, κρουστά, και θα συμμετέχει και ο Μάνος Μανουσέλης,και ο Τέρρυ Μαυρίδης
Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00                                  
Η συναυλία ξεκινάει στις 22:00
Πληροφορίες: 2310.428088
Principal Club Theater – Mylos, Thessaloniki, GR - Τel: 2310.428088
Τιμές εισιτηρίων:  Προπώληση 8€, Ταμείο 10€
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, Ticket House, Public
Παραγωγή: Principal Ltd

International Conference inviting Participants

Theater - Dance - Music - Visual and Multimedia Art - Arts Administration - 
Performing Arts Training - Theater Design and Technology
International Conference 
is inviting Participants to the marble city of Carrara, Italy!
Conference dates:
18 - 22 December 2014
The conference meeting is highly recommended to performing arts practitioners and researchers from different countries searching for international network and new collaboration partners: performing arts academics, arts educators and teachers, performers of various genres and techniques, theater directors, dancers and choreographers, arts administrators and producers, musicians, stage designers costume designers, mask makers, multimedia artists, scriptwriters, playwrights, theater critics and arts journalists.
The programme is being regularly updated, please follow the news.
Programme and registration details:

Ε.Ε.Ε - Συναυλία αφιέρωμα στην Επτανησιακή μουσική