Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων

13 Μαρτίου 2013
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Άρη Σισσούρα Τα μετέωρα βήματα του ΕΣΥ - Τριάντα χρόνια Εθνικού Συστήματος Υγείας: Ανάλυση της υλοποίησης και μαθήματα πολιτικής υγείας την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Γκαίτε.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Παρασκευάς Αυγερινός, τ. υπουργός, τ. ευρωβουλευτής
Γιάννης Κυριόπουλος, καθηγητής Οικονομικών της Υγείας, Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας
Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, London School of Economics
Αθανάσιος Σκουτέλης, καθηγητής, διεθυντής Ε' Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», πρόεδρος Ιατρικής Εταιρίας Αθηνών.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής.
Ινστιτούτο Γκαίτε
Ομήρου 14-16
Αθήνα
20 Μαρτίου 2013
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ζοέλ Λοπινό Αυτό το σπίτι είσαι εσύ την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 και ώρα 8.00 μ.μ. στο 104 στο Γκάζι.
Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βάσω Παπαδιώτη-Αθανασίου.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Δήμητρα Χατούπη και Μελίνα Μαστραντώνη.

IANOS | Ομαδική εικαστική έκθεση στην IANOS Αίθουσα Τέχνης - "ζωγράφισέ μου ένα βιβλίο!" - 14/3

Δελτίο τύπου συνέχιση παραστάσεων Οι Καιόμενοι από το Θέατρο Τέχνης "Ακτίς Αελίου"

Βιβλιοπωλείο Ψαράς Εκδηλώσεις Μάρτιος 2013

Διάλεξη του μαθηματικού, συγγραφέα και ερευνητή Ελευθέριου Αργυρόπουλου.
   
Το Βιβλιοπωλείο Ψαράς σας προσκαλεί στη διάλεξη του μαθηματικού, συγγραφέα και ερευνητή Ελευθέριου Αργυρόπουλου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13-3-2013 και ώρα 19:00 στο βιβλιοπωλείο Ψαράς, Φιλικής Εταιρείας 39 Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2310265042
Θα παρουσιάσει νέα στοιχεία δια την νοημοσύνη και την προβλεπτικότητα της ελληνικής γλώσσης καθώς και την επαλήθευση δυο γεγονότων τα οποία συνέβησαν τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο του 2012.
Αυτά είχαν προβλεφτεί δια της λεξαριθμικής θεωρίας και είναι δημοσιευμένα εις τα δυο τελευταία του βιβλία από τον Φεβρουάριο του 2010 και τον Απρίλιο του 2011 αντιστοίχως. Ακόμη θα αναλύσει την ροή των γεγονότων μέσα από νέες λεξαριθμικές ισοψηφίες που έχει ανακαλύψει.

Παρουσίαση της Μεθόδου "Καθρέφτης του Σώματος" Body Mirror System of Healing
   
Το βιβλιοπωλείο Ψαράς σας προσκαλεί στην παρουσίαση της Μεθόδου "Καθρέφτης του Σώματος" Body Mirror System of Healing Με τον Philippe Hanatelle Εισηγητή του Martin Brofman τα τελευταία 20 χρόνια
Η παρσουσίαση της Μεθόδου θα γίνει στο βιβλιοπωλείο Ψαράς Φιλικής Εταιρίας 39 στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 15 Μαρτίου, 19:00 μμ 
Ελεύθερη Είσοδος ---------------
more info...

Παρουσίαση του Νέου Βιβλίου ''Σπάζοντας τα Δεσμά της Γυναικείας Κατάθλιψης.
   
Το βιβλιοπωλείο Ψαράς και οι εκδόσεις Brain Matters Institute σας προσκαλούν στην παρουσίαση του ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ της Αλεξάνδρας Πενταράκη, PhD. ''Σπάζοντας τα Δεσμά της Γυναικείας Κατάθλιψης'' που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19-3-2013 και ώρα 19:00 στο βιβλιοπωλείο Ψαράς, Φιλικής Εταιρείας 39 Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2310265042
Το βιβλίο "Σπάζοντας τα δεσμά της γυναικείας κατάθλιψης" στοχεύει όχι μόνο στο να περιγράψει τις αιτίες της γυναικείας κατάθλιψης και τις πιο σύγχρονες, επιστημονικά τεκμηριωμένες, αποδείξεις για τη θεραπεία της, αλλά αποτελεί ένα μοναδικό εύχρηστο εγχειρίδιο από τεχνικές και συμβουλές, που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε γυναίκα, με στόχο να ενεργοποιήσει τις εσωτερικές της δυνάμεις για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και τις πιο συχνές ψυχικές δυσκολίες που συσχετίζονται με αυτήν, όπως το άγχος, η νευρική ανορεξία, ο πανικός κ.ά.
Πιο αναλυτικά στο βιβλίο παρουσιάζονται τα εξής: - Αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης της γυναικείας κατάθλιψης - Συμβουλές αντιμετώπισης της κατάθλιψης σε γυναίκες με νευρική ανορεξία και βουλιμία - Απλές τεχνικές που οδηγούν σε σημαντικές αλλαγές σε θέματα συγκέντρωσης, μνήμης, λήψης αποφάσεων - Βήματα για τη βελτίωση των σχέσεων όταν μια γυναίκα βιώνει κατάθλιψη - Θέματα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή σε σχέση με την κατάθλιψη - Ασκήσεις αντιμετώπισης εργασιακού άγχους και κατάθλιψης - Ανάπτυξη της σχέσης σώματος-ψυχής στην κατάθλιψη μέσα από το ΜίηάίυΙηθδδ - Τρόποι διαχείρισης του άγχους, του πανικού και της κατάθλιψης - Τρόποι απαλλαγής από τις ενοχές - Επαναπροσδιορισμός της ζωής σας.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τη Διεθνή Ημέρα της Αστρολογίας...
   
Στις 20 Μαρτίου 2013
στις 19:00 το απόγευμα
ελάτε να γιορτάσουμε μαζί
τη Διεθνή Ημέρα της Αστρολογίας...

- Τι πραγματεύεται η Αστρολογία σήμερα;
- Τι εξελίξεις και τι προκλήσεις αντιμετωπίζει;
- Πώς μπορεί να βοηθήσει το σύγχρονο άνθρωπο;

Στο χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Ψαράς (Φιλικής Εταιρείας 39 Θεσσαλονίκη τηλ.2310265042)
θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα καταθέσουν απόψεις οι αστρολόγοι:
Βασίλης Παπαδολιάς
Πέτρος Ελευθεριάδης
Πόπη Βασσάλου
Φωτεινή Χριστοδούλου
και
Χρήστος ?ρχος
Θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με το κοινό...

Μην το χάσετε!


Τι είναι η Αριθμολογία; Εισαγωγική ομιλία
   
Τι είναι η Αριθμολογία;
Τι πραγματεύεται;
Από πού έλκει την καταγωγή της;
Πώς μας επηρεάζει η ενέργεια των αριθμών και πώς κινείται με την πάροδο του χρόνου;

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 19:00 το απόγευμα, ελάτε μαζί μας να γνωρίσετε για πρώτη φορά μία νέα τέχνη πρόβλεψης και αυτογνωσίας...
Στο χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Ψαράς Φιλικής Εταιρείας 39 Θεσσαλονίκη τηλ.2310265042

Εισηγητής: Athan J. Zervas

Γιάννης Νικολάου συνέντευξη στη Μαρία Παπαδάκη στο "Μουσικόραμα"

Ο Γιάννης Νικολάου, γνωστός και μη εξαιρετέος ταλαντούχος και πολυμορφικός συνθέτης και ενίοτε ερμηνευτής και στιχουργός των τραγουδιών του, μου μιλάει εφ’ όλης της ύλης στο ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ. Ακολουθείστε τα μουσικά χνάρια νότα-νότα, λέξη-λέξη και μπείτε στην κουβέντα μας.
Γιάννης Νικολάου συνέντευξη στη Μαρία Παπαδάκη στο "Μουσικόραμα"
Περισσότερα...
Επισκεφτείτε το «Μουσικόραμα»  

Το "Μουσικόραμα" προτείνει για την έξοδό σας και είναι χορηγός επικοινωνίας στις εκδηλώσεις..

Διονύσης Σαββόπουλος - Θαλασσογραφία