Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Χθες πήρα στα χέρια μου το νέο CD ενός πολύ καλού φίλου και παλιού συνεργάτη, του ΒΑΣΙΛΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ.
Ο Βασίλης, πέρα του ότι είναι Ραδιοφωνικός Παραγωγός, και ένα σωρό άλλα, όμορφα, είναι ένας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ κιθαρίστας, ο οποίος μάλιστα έχει και το δικό του συγκρότημα, τη δική του μπάντα (εκτός εκείνης των FM που τον απολαμβάναμε και τον απολαμβάνουμε), τους BLUE ROSE BAND.
Οι BRB (για τους οποίους είχα κάνει παλιά αφιέρωμα) είναι πολύ γνωστοί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό από τις πολλές εμφανίσεις τους.
Ο Βασίλης και εγώ, είμαστε λίγο «χύμα» (αν δεν ταιριάζαμε λέει η παροιμία…) οπότε ενώ είχαμε συναντηθεί αρκετές φορές, δεν πήγε καν το μυαλό μας στο  CD το οποίο είναι στην κυκλοφορία αρκετό καιρό. Τελικά, το CD ήρθε στα χέρια μου, και απόγευμα Πέμπτης, αφού το βρήκα στο πλήρως ταχτοποιημένο γραφείο μου μαλώνοντας με  χαρτιά, κατσαβίδια, και άλλα, πήρα το αυτοκίνητο, πήγα στην παραλία άραξα βολικά να βλέπω τη θάλασσα και ξεκίνησα να το ακούω.
Εκείνος που είχε πει παλιά περί «καλοκαιρινών και χειμερινών» μουσικών, πρέπει να παρατηρήσω πως μάλλον για τις μπλούζες του θα μιλούσε γιατί το CDVASSILIS BLUE SOTIRIOU & BRB -  REACH THE SKIES είναι για όλες τις εποχές, και όλες τις ώρες.
Τα έντεκα υπέροχα τραγούδια που περιέχει σε ταξιδεύουν σε άλλη διάσταση, ο «ήχος» του σε πάει κοντά στους μεγάλους της blues και soul μουσικής.
Δεν θα αναφέρω ονόματα μουσικών και τεχνικών οι οποίοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτής της εξαιρετικής δουλειάς (αναγράφονται ΟΛΑ μέσα στο ενημερωτικό του cd), απλά θα πω πως η φωνή της ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΤΕΝΤΖΟΥ με καθήλωσε όπως και για ακόμα μια φορά η κιθάρα του Βασίλη Σωτηρίου.
Πρέπει να πως οι γραμμές αυτές γράφονται στο laptop μέσα στο αυτοκίνητο και ρίχνοντας μια ματιά έξω από το παράθυρο βλέπω στο βάθος τα καΐκια που φεύγουν για ψάρεμα και  από τα δεξιά μου τον ήλιο που πάει να σβήσει πίσω από τον Όλυμπο.
Η καλύτερη συντροφιά μου σε αυτό το απογευματινό φθινοπωρινό τοπίο το CD - VASSILIS BLUE SOTIRIOU & THE BRBREACH THE SKIES…..
Μια δισκογραφική δουλειά που σας προτείνω να αποκτήσετε όλοι οι λάτρεις των μοναδικών μουσικών στιγμών.
Σας αφήνω τώρα, να απολαυσω τα τραγούδια του φίλου μου και το υπέροχο τοπίο μπροστά μου!
 
Βασίλης Τσούγκαρης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 12 το πρωί στο Public Συντάγματος «Ακροβάτες της τύχης» της Κέλλυς Σταμουλάκη
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
«Ακροβάτες της τύχης»
Οι εκδόσεις Διάπλαση και η συγγραφέας Κέλλυ Σταμουλάκη σας προσκαλούν το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 12 το πρωί στην παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου της παράστασης της Παιδικής σκηνής του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου
«Ακροβάτες της τύχης»!
Η συγγραφέας, η Ευρυδίκη, ο Ορέστης Τρίκας κι όλοι οι συντελεστές της παράστασης θα ζωντανέψουν το βιβλίο και τις μουσικές του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Public Συντάγματος

PAROV STELAR BAND in Thessaloniki!!

PAROV STELAR BAND
οpening act : GADJO DILO band (Athens)
PROLETER dj (France)
Σάββατο 04 Οκτωβρίου 2014 στο Βελλίδειο Concert Hall - (HELEXPO) 
O αγαπημένος Parov Stelar επιστρέφει για να δείξει ποιος πραγματικά είναι!
Γιατί σχεδόν τίποτα δεν θα είναι όπως το ξέρατε!
Ο Parov Stelar επιστρέφει στη χώρα μας παρέα με την εξαμελή μπάντα του για ένα μοναδικό και ειδικά σχεδιασμένο οπτικοακουστικό show, στον πιο ιδανικό χώρο!!

Ένα πρόγραμμα που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά!
'Ενα live, μια αναδρομή στο σύνολο της καριέρας του, διαμορφωμένο με βάση την ιδιαιτερότητα του ελληνικού κοινού, αλλά και την αγάπη του για τον παλιό Parov και τις πρώτες-πρώτες επιτυχίες του! Αυτές που του χάρισαν το τόσο πιστό και φανατικό κοινό του.

Και ενώ ο Αυστριακός παραγωγός και η μπάντα του θα μας ταξιδεύουν στον φαντασμαγορικό κόσμο του electro - swing! και ενώ το Catgroove, το Chambermaid Swing , το Phantom, το Jimmy’s Gang και το Booty Swing θα μας ξεσηκώνουν, στο background του stage της πιο όμορφη συναυλιακής εμπειρίας της χρονιάς, θα εξελίσσεται ένα ανεπανάληπτο υπερθέαμα με δεκάδες ρομποτικά, ειδικά για την περίπτωση φώτα, τεράστιες LED γιγαντοοθόνες και άλλες εκπλήξεις!
Ας υποδεχτούμε το Φθινόπωρο χορεύοντας!!!
Το νέο tour του Parov Stelar και της μπάντας του στην Θεσσαλονίκη, στο "Βελλίδειο Concert Hall" (στην Helexpo) είναι γεγονός!!!
Doors open at 19:00
Info:
Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014
Τιμές εισιτηρίων:
22 ευρώ early birds
27 ευρώ προπώληση 
30 ευρώ από τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας
Η προπώληση ξεκίνησε! Early bird tickets 22€!
-Σε όλα τα καταστήματα Γερμανός σε όλη την Ελλάδα

-Ticket house, Μητροπόλεως 102, τηλ. 2310264880

-Cocktail Bar, Πολυτεχνείου 17α, τηλ. 2310524242

-Biscotto Coffee+, Mediterranean Cosmos, τηλ. 2310472333

More useful links:
OFFICIAL WEB SITE
http://www.parovstelar.com/
SOCIAL NETWORKS
https://www.facebook.com/parovstelar
https://twitter.com/parov_stelar
https://myspace.com/stelar1
OFFICIAL VIDEOS
https://www.youtube.com/watch?v=WTrNsAsjEmY
https://www.youtube.com/watch?v=JRtHYiWmsoA
https://www.youtube.com/watch?v=Eco4z98nIQY
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 
Τ.: 6986 269269
F.: 2310524242 

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ...

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ…
Μουσική: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ
Στίχοι: ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ
Στο link θα βρείτε και μπορείτε να κατεβάσετε το τραγούδι σε mp3 και wav: Download
ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ… Το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη και του Θοδωρή Αθερίδη που ερμηνεύει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ακούγεται στη νέα ομότιτλη ταινία του Θοδωρή Αθερίδη.
H ιστορία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, με τη Σμαράγδα Καρύδη, την Παναγιώτα Βλαντή και τον ίδιο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μαζί τους θα δούμε επίσης τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, την Μάρθα Καραγιάννη, τον Γιάννο Περλέγκα και τον Γιώργο Χρυσοστόμου.
Η ταινία «Από Έρωτα» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στα τέλη του 2014.
Καλή Ακρόαση!

O TΣΑΓΚΑΡΗΣ Ο ΜΗΝΑΣ- ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ