Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο χάρτης των ονείρων

Συνέντευξη Γιάννη Ζουγανέλη στο Ramnousia.com

Γιάννης Ζουγανέλης : "Να χρωματίσουμε τη ζωή και να την κάνουμε δικαιότερη!".
Γιάννης Ζουγανέλης - Συνέντευξη
"Εγώ πότε θα γίνω μάνα;"
Το υπαρξιακό ερώτημα της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο αγαπημένο σήριαλ "Σ'αγαπώ, μ'αγαπάς", μπαίνει εν είδη δημοσκόπησης στους θεατές
"Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ"το θεατρικό έργο της Δήμητρας Παπαδοπούλου που παίζει στο θέατρο "Εγνατία" της Θεσσαλονίκης μέχρι και το τέλος σχεδόν του Μαίου.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης παίζει το ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα στο ζεύγος (Κλέων Γρηγοριάδης και Μαρία Λεκάκη) με την ιδιότητα του ψυχαναλυτή τον οποίο επισκέπτεται το ζευγάρι για να διαχειριστούν μαζί, την κρίση στο κρεβάτι τους.
Με το Γιάννη Ζουγανέλη μιλήσαμε για την παράσταση με αφορμή όμως την κρίση στη ζωή του ζευγαριού, μας μίλησε ως χείμαρρος και για την κρίση της χώρας που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες τον τελευταίο χρόνο.
-Τι αποφασίζουν κυρίως οι θεατές; Να κάνει παιδί το ζευγάρι για να σώσει το γάμο του ή όχι;
Αφού έχουν εκτεθεί και αναλυθεί όλα τα προβλήματα, ο κόσμος τις περισσότερες φορές αποφαίνεται να μην κάνει ένα παιδί διότι και αυτός είναι φοβισμένος.
Από την άλλη πλευρά νοιώθουμε ότι εμείς είμαστε προνομιούχοι πρώτα από όλα επειδή επικοινωνούμε με τον κόσμο και δεύτερον διότι από το υστέρημά του έρχεται και μας τιμάει.
Προσπαθούμε με τη διαδραστικότητα, με την αγάπη, με την ταύτιση, με την καθημερινότητα μας που πασχίζουμε να την κάνουμε ποιοτικότερη, με την πατρίδα που εμείς πρέπει να την πάρουμε στα χέρια μας και να την ανακτήσουμε και πάλι.
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Τάσος Λειβαδίτης / «Δρόμοι που χάθηκα». Εκδήλωση τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2011 στις 19:30 στον πολυχώρο του Άρδην

Παραθινούπολη 2011

Πρόσκληση: Τοξικά απόβλητα, του Γιώργου Αριστηνού | Πέμπτη 9/06/11 | Σπίτι της Κύπρου