Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο «ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ» ΣΤΗΝ 9η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ


Για ακόμα μια χρονιά οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ συμμετείχαν στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
Νέες και παλιές εκδόσεις βιβλίων, Λογοτεχνίας, Ποίησης, Μελετών, Παιδικών Βιβλίων, συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της Έκθεσης.
Το Σάββατο 26/5 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κούλας Αδαλόγλου Βγήκε ένας ήλιος χλωμός, για το οποίο μίλησαν οι Κώστας Ακρίβος, φιλόλογος-συγγραφέας , Αρχοντούλα Διαβάτη, πεζογράφος Μάκης Καραγιάννης, πεζογράφος. 

Παρόλο τον άσχημο καιρό που επικρατούσε το πρωί του Σαββάτου, η εκδήλωση στέφτηκε από επιτυχία, αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.
Ο «ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ» ανανέωσε το ραντεβού με τους φίλους του βιβλίου για του χρόνου, στην 10η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, με ακόμα περισσότερες εκδόσεις, αλλά και εκδηλώσεις!
Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ LIVE ΜΥΛΟΣ CLUB ΤΕΤ 30 ΜΑΙΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΤΣΕΤΙΔΗ "ΕΝ ΟΙΚΩ"

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΣΕΤΙΔΗΣ
Εν οίκω
 
15 ιστορίες με αφορμή λογιών λογιών δωμάτια: άλλα στα οποία οι ήρωες βρήκαν καταφύγιο και αγκαλιά και άλλα που σαν περίκλειστο όστρακο τους παγιδεύουν.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Πετσετίδη ΕΝ ΟΙΚΩ την Τρίτη, 29 Μαΐου 2012, στις 8:30 μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
(Ιπποκράτους 118, Αθήνα).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν
ο Θανάσης Βαλτινός, συγγραφέας,
ο Δημήτρης Ραυτόπουλος, κριτικός λογοτεχνίας,
και ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης, συγγραφέας-μεταφραστής.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Δεκαπέντε ιστορίες, γραμμένες σε μικρή φόρμα, οι οποίες ξετυλίγονται με αφορμή λογιών λογιών δωμάτια: άλλα που σαν περίκλειστο όστρακο παγιδεύουν τους ήρωες, άλλα στα οποία έζησαν επί χρόνια και σηματοδοτούν την ύπαρξή τους, άλλα στα οποία βρήκαν καταφύγιο και αγκαλιά, άλλα που τους άφησαν την ευφραντική γεύση μιας ανάμνησης, άλλα τα οποία έγιναν το σκηνικό της ίδιας της Ιστορίας.

Νέες εκδόσεις Παιδικά

Μέγας Αλέξανδρος
Δείτε λεπτομέρειες
 
Οι άθλοι του Ηρακλή
Δείτε λεπτομέρειες
 
Οι άθλοι του Θησέα
Δείτε λεπτομέρειες
 
Οι θεοί των αρχαίων Ελλήνων
Δείτε λεπτομέρειες
 
Τρωικός πόλεμος
IN ENGLISH
Alexander the Great

Δείτε λεπτομέρειες

Δείτε λεπτομέρειες The labors of Hercules - The Myth, Activities, Games
Δείτε λεπτομέρειες
The labors of Theseus - The Myth, Activities, Games
Δείτε λεπτομέρειες
The Olympians
http://www.agyra.gr/xcart/home.php?cat=625

Έκτη Λέσχη Αφήγησης "Λες;"

Σας περιμένουμε όλους την Τρίτη 29 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στο θεατράκι του Κεραμεικού, στο τέρμα της οδού Μελιδώνη (κοντά στο σταθμό του Θησείου), στην τελευταία- για φέτος- Λέσχη Αφήγησης "Λες;". Θέμα, αυτή τη φορά, ο Θάνατος και η Ζωή (αφού θα είμαστε και πάνω από το αρχαίο νεκροταφείο)!
Είσοδος ελεύθερη, μόνο να φέρετε μαζί σας είναι μια ιστορία! Για το θάνατο, το διάβολο, το τέλος αλλά και τη χαρά της ζωής!
Θα σας δούμε εκεί!

Popcorn Original Song (LP)