Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ο Χαρούλης, το χελιδόνι του χειμώνα

Ο Χαρούλης, το χελιδόνι του χειμώνα 
Συγγραφέας: Χρυσηίδα Δημουλίδου
Εικονογράφος:
Νέστορας Ξουρής
Έτος: 7 Οκτώβριου 2013
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 48
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-018-4
Ο Χαρούλης είναι ένα μικρό, περίεργο και σκανταλιάρικο χελιδονάκι και που του αρέσει να γελάει και να πειράζει τους φίλους του. Όταν οι γονείς του έρχονται στην Ελλάδα για να περάσουν το καλοκαίρι τους, ο μικρούλης ενθουσιάζεται με την χώρα και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να επισκέπτεται τις φωλιές των άγνωστων γειτόνων προσπαθώντας να τους γνωρίσει και να τους κάνει φίλους του. Κι όταν κάποτε τελειώνει το όμορφο Καλοκαίρι κι ενώ οι γονείς του ετοιμάζονται να μεταναστεύσουν σε άλλη πιο ζεστή χώρα, ο Χαρούλης που έχει πλέον αγαπήσει την Ελλάδα, αρνείται πεισματικά να τους ακολουθήσει και αποφασίζει να ξεχειμωνιάσει εδώ. Μα σαν έρχεται ο άγριος Χειμώνας, οι αγριοβοριάδες και ο χιονιάς, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για το χελιδονάκι που αρχίζει να πεινά επειδή δεν μπορεί να βρει σποράκια να τραφεί. Μετανοιωμένος για την απόφαση του να μείνει πίσω, αναλογίζεται με νοσταλγία την οικογένειά του που βρίσκεται πια πολύ μακριά. Όμως οι φίλοι που έκανε αρχίζουν να ανησυχούν όταν εκείνος παύει να τους επισκέπτεται.. Αραγε θα πάνε να τον βοηθήσουν ή θα τον αφήσουν στην τύχη του; Ένα υπέροχο παραμύθι που μας διδάσκει πως τα παθήματα της ζωής μας ωριμάζουν γρηγορότερα και μας κάνουν σοφότερους και πως οι πραγματικοί μας φίλοι φαίνονται στα δύσκολα. Μέσα από τον Χαρούλη το χελιδόνι του Χειμώνα θα μάθετε πως στην ζωή ερχόμαστε για να μαθαίνουμε…

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ "ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΑΣ ΓΥΑΛΙΑ"

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
"ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΑΣ ΓΥΑΛΙΑ"
Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα εξελίσσεται μουσικά, και συνεργάζεται με τον καταξιωμένο Στέφανο Κορκολή στο νέο της τραγούδι από την Platinum Records!
Πανέτοιμη να περάσει στην πιο δημιουργική περίοδο της καλλιτεχνικής της πορείας και με όπλα τις δυνατές υπογραφές του Στέφανου Κορκολή στη μουσική σύνθεση και της Ρεβέκκας Ρούσση στους στίχους…
H Κρυσταλλία επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι από την Platinum Records!
«Τα Σπασμένα Μας Γυαλιά»
Μια κλασική pop ρυθμική μπαλάντα που συγκροτείται από μουσικό και στιχουργικό βάθος, και απογειώνεται από την μοναδική ερμηνεία της Κρυσταλλίας που… θα μας συνεπάρει!
Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα ωριμάζει ρεπερτοριακά και επιλέγει ένα κομμάτι με ουσία και συναίσθημα που πραγματεύεται τον έρωτα στις πιο έντονες αποχρώσεις του!
Απολαύστε το!

CLICK HERE TO WATCH VIDEO ON YOUTUBE

ARTIST OFFICIAL FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/CrystalliaOfficial

2013 Platinum Records
Facebook: http://www.facebook.com/PlatinumRecordsGR
Website: www.platinumrecords.gr
YouTube: www.youtube.com/PlatinumRecordsTube
Contact: info@platinumrecords.gr

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ"

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
“Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ”
ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ
ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ

Σε μια εποχή που οι σχέσεις δοκιμάζονται και το συναίσθημα βάλλεται,
η Άννα Βίσση τολμά και τραγουδά για ότι πιο αληθινό έχει απομείνει,
την αγάπη μέσα από τη καθημερινότητα μας...
Μια συγκλονιστική μπαλάντα για μια σπουδαία ερμηνεύτρια!
«Η Καθημερινότητα Μας» το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση από το Νίκο Καρβέλα που θα μας συγκινήσει, σε παραγωγή του Δημήτρη Γκέρκου.
Κυκλοφορεί από την Panik Gold τη νέα δισκογραφική στέγη της Άννας Βίσση!
YOUTUBE : http://www.youtube.com/watch?v=8q12GdjRZA8

ANNA VISSI UNPLUGGED

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΤΖΟΡΝΤΑΝΕΛΛΙ