Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

❦ Οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν...




Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο «Booktalks» σας προσκαλούν το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 6 μ.μ. σε συζήτηση για το νέο μυθιστόρημα της Ιωάννας Καρυστιάνη Ψιλά γράμματα. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της. Συμμετέχουν τα μέλη της λέσχης ανάγνωσης του βιβλιοπωλείου.
«Booktalks»
Αρτέμιδος 47 & Αγ. Αλεξάνδρου 58, Παλαιό Φάληρο

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίου Δημητρίου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ελένης Πριοβόλου Το δέντρο με τις φωλιές, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 6.30 μ.μ. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίου Δημητρίου
Αγίου Δημητρίου 216 & Ειρήνης 17, Άγιος Δημήτριος

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο «Σπόρος» σας προσκαλούν την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 7.30 μ.μ. στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αμάντας Μιχαλοπούλου Η μεταμόρφωσή της. Με την Αμάντα Μιχαλοπούλου θα συνομιλήσει η συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας Έλενα Μαρούτσου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
«Σπόρος»
Γ. Δροσίνη 7, Κηφισιά

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και τα βιβλιοπωλεία «Ευριπίδης» σας προσκαλούν να συναντήσετε την Ελένη Πριοβόλου, με αφορμή το νέο της μυθιστόρημα Το δέντρο με τις φωλιές, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 7 μ.μ. στον «Ευριπίδη στη στοά». Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
«Ευριπίδης στη στοά»
Α. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι

📉 Ο άγνωστος πόλεμος στη σκιά του μνημονίου





ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ