Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ (48 ΔΗΜΗΤΡΙΑ) στο Principal Club Theater..

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ
ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ
Κατηγορία: ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Ημ. Έκδοσης: 16/05/2013
Ηλικία: 18+
Ημ. Tελ. Ανατ.: 08/2013
Ανατύπωση: 2η
ISBN: 978-960-496-980-7
ISBN Ebook: 978-960-496-981-4
Σελίδες: 592
Βιβλιοδεσία: ΑΔΕΤΟ
Χιλιάδα Κυκλ.: 60η


Αθήνα, Πρωτοχρονιά του 1938. Μέσα στη μεγάλη σάλα χορού, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ανάβει φωτιά στις καρδιές της δεκαοκτάχρονης Ειρήνης και του Κωνσταντίνου, μοναδικού γόνου της πάμπλουτης οικογένειας Μποτέλη. Ενάντια σε όλα τα εμπόδια που δεν τους θέλουν μαζί, οι δύο νέοι ετοιμάζονται να παντρευτούν. Ωστόσο, την ημέρα του γάμου τους ένα φρικτό γεγονός ανατρέπει τα πάντα και η Ειρήνη, καταρρέοντας ψυχολογικά, λίγους μήνες προτού ξεσπάσει ο Ελληνοϊταλικός Πόλεμος, φυγαδεύεται στον Καναδά, αφήνοντας πίσω της τον έρωτα και τα όνειρά της να γίνουν στάχτη και φωτιά, όπως και η πατρίδα της.
Σχεδόν εξήντα χρόνια αργότερα, η Ελεονόρα Ντάγκλας, μια πλούσια Αμερικανίδα με ελληνικές ρίζες, έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα προσπαθώντας να ξεπεράσει ένα προσωπικό δράμα. Μια καινούργια γνωριμία θα την πείσει να μείνει στην Αθήνα. Ανακαλύπτει τυχαία μια παλαιά κι εγκαταλειμμένη έπαυλη που τη μαγνητίζει τόσο, ώστε αποφασίζει να την αγοράσει. Καθώς την ανακαινίζει, αποκαλύπτεται κάτω από μια ταπετσαρία η τοιχογραφία ενός νεαρού ζευγαριού∙ η κοπέλα τής μοιάζει πολύ και η Ελεονόρα το θεωρεί καλό οιωνό.
Όμως λίγο καιρό μετά την εγκατάστασή της αρχίζουν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα, που, ενώ την τρομάζουν, παράλληλα την προκαλούν να ερευνήσει την ταυτότητα του ζευγαριού, νιώθοντας πως εκεί κρύβεται η απάντηση και ο λόγος που εκείνος τα βράδια περιφέρεται στα δωμάτια διεκδικώντας την…

LUNATIC Feat. RISKY KIDD & JOSEPHINE “RADIO”

 LUNATIC Feat. RISKY KIDD & JOSEPHINE  “RADIO”

Τρεις ανερχόμενοι καλλιτέχνες της Panik Records ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ultra fresh hit που μας ταξιδεύει σε extra-ordinary dance μονοπάτια!
Dance, electro και dubstep ακούσματα είναι η συνταγή του Lunatic για τη uplifting μουσική του κομματιού που υπογράφει σε συνεργασία με τον χαρισματικό παραγωγό και ραππερ, OGE.
Στα φωνητικά η γλυκιά και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Josephine, και ο Risky Kidd, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την Νο1 επιτυχία "All The Time" των Playmen με την Έλενα Παπαρίζου και την Courtney Parker.
Το ταλέντο του νεαρού Lunatic αναγνωρίστηκε σύντομα με τρεις μεγάλες συμμετοχές του σε official remixes για το Fashion Music Project MADWALK 2012, καθώς επίσης τα MAD Video Music Awards 2012.
Αυτή τη φορά ο Lunatic μπαίνει στην οικογένεια της Panik Records και με το πρώτο του single "RADIO" και μας συντονίζει στη δική του EDM συχνότητα!
Κυκλοφορεί από την Panik Records, την εταιρεία που στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες και προτείνει μόνο επιτυχίες!

4 DVD Box : Ήρωες της Αρχαίας Ελλάδας


4 DVD Box
Ήρωες της Αρχαίας Ελλάδας :

Βαραδέρο

Βαραδέρο
Ρέζος Δημήτρης
Σελ.: 264
Σχήμα: 14X21
ISBN: 978-960-6863-71-4
1η έκδοση: Ιούλιος 2013

Ένας αιρετικός καπετάνιος φυλακίζεται για παραβίαση του εμπάργκο στη Σερβία και συνεχίζει απελπισμένα να κινείται σε παράνομα μονοπάτια. Η μεγαλοαστή γυναίκα του νιώθει προδομένη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον απομονώσει από την κόρη τους. Η κόρη, αγκιστρωμένη σε ένα λαμπερό και επίπλαστο κόσμο που σαπίζει μέρα με τη μέρα, αναζητεί απεγνωσμένα διεξόδους διαφυγής. Ο μηδενιστής φίλος της δεν αντέχει άλλο τα καταστροφικά επιχειρηματικά παιχνίδια σπέκουλας και αποφασίζει να τα τινάξει όλα στο αέρα. Μια δικαστής, πιόνι των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, και ο αρχικερδοσκόπος μέντοράς της προσαρμόζονται διαρκώς στις προκλήσεις της νέας εποχής. Τα πρόσωπα αυτά διασταυρώνονται στο νέο πολυεπίπεδο μυθιστόρημα του Δημήτρη Ρέζου.
Από το εξωτικό Βαραδέρο –της εξαθλιωμένης Κούβας των αρχών της δεκαετίας του ’90– στη ζαλισμένη Αθήνα, παραμονές της ελληνικής χρεοκοπίας.

ΙΣΩΣ-ΜΠ.ΤΣΕΤΙΝΗΣ