Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Νέες κυκλοφορίες


Θάνατος με χείλη κόκκινα
Αγγελική Νικολούλη
ISBN: 978-960-03-5643-4
Ψηφιακή έκδοση:
ISBN: 978-960-03-5644-1


Μια άγρια νύχτα του χειμώνα, σ’ ένα ερημικό ορεινό χωριό, μια νεαρή γυναίκα διαπράττει αποτρόπαιο έγκλημα. Με δαιμονικό σχέδιο καλύπτει το φόνο και μπαίνει σε δρόμο χωρίς επιστροφή. Λίγα χρόνια μετά, ένας μάρτυρας βλέπει μια λεπτή σιλουέτα να σκάβει βαθιά στο σκοτάδι και το αίμα του παγώνει...
Η Αθήνα ζει στους ρυθμούς των Χριστουγέννων. Μια δημοσιογράφος δέχεται μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα από δικηγόρο. Της αποκαλύπτει την εξαφάνιση ενός νέου και δυναμικού επιχειρηματία και ζητά να την ερευνήσει. Μαύρο σύννεφο καλύπτει το παρελθόν του γοητευτικού άντρα. Μια ομίχλη μυστηρίου που πυκνώνει συνεχώς γύρω από ατιμώρητα εγκλήματα. Η έρευνα ξεκινά και οι ιστορίες μπλέκονται και γίνονται μία. Οι παίκτες εναλλάσσονται σ’ ένα παιχνίδι θανάτου όπου όλα είναι ανοιχτά.
Μια αληθινή περιπέτεια που ξεπερνά τη φαντασία. Μια αγωνιώδης αναζήτηση, με καλοστημένες παγίδες και ανατροπές που κόβουν την ανάσα. Ένα βιβλίο για τα λυσσαλέα πάθη και τα άγρια ένστικτα.
Από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου.

ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ-ΚΘΒΕ-ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ-ΚΘΒΕ
Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ σε συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας διοργανώνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 18.30 Θεατρικό Αναλόγιο με δωρεάν είσοδο, βασισμένο σε συνέντευξη της Βάσως Κατράκη στον τεχνοκριτικό Τώνη Σπητέρη.
Τη μεγάλη Ελληνίδα χαράκτρια Βάσω Κατράκη ενσαρκώνει η ηθοποιός του ΚΘΒΕ Έφη Δρόσου και τον τεχνοκριτικό Τώνη Σπητέρη, ο ηθοποιός του ΚΘΒΕ Θανάσης Ρέστας.
«… ήρθε λοιπόν ο Κεφαλληνός και μου λέει: “πού το πας με την πέτρα;”. Του λέω εγώ: “Ξέρω εγώ; Όπου με πάει”. “Δε θα σε πάει, δεν έχει μέλλον. Αν ήταν θα το κάναμε κι εμείς”. Αλλά αυτό το τελευταίο με έβαλε σε πονηριά. Λέω: “Δάσκαλε, θα σου αποδείξω ότι πάει παραπέρα”.»
ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ
Κάθε Τετάρτη απόγευμα στις 17.00 και κάθε Κυριακή πρωί στις 12.00 οι επιμελητές των εκθέσεων «Βάσω Κατράκη: Σε Λευκό και Μαύρο» και «Wagner-Verdi: 200 χρόνια», Παναγιώτης Μπίκας, Χριστίνα Τσαγκάλια και Σοφία Τσώχου, ξεναγούν τους επισκέπτες στο μαγικό κόσμο της χαρακτικής και της όπερας αντίστοιχα. 
ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ ΑΠΘ
Αγίου Δημητρίου 159Α
546 36 Θεσσαλονίκη
τηλ.:  2310 247111
fax:  2310 991610
teloglion@teloglion.gr
www.teloglion.gr

Like us on Facebook
twitter.com/teloglion
Ώρες λειτουργίας
Δε-Τρ-Πε-Πα 9:00 - 14:00
Τε 9:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Σα-Κυ 10:00 - 18:00

HECTOR feat. DREW - Love Me

HECTOR feat. DREW - Love Me

Μετά τις huge επιτυχίες που σύστησε  στους κύκλους  της ηλεκτρονικής μουσικής με το ¨IF¨και το “ It's You Again ” o Hector επανέρχεται μάνα ακόμα Dance Hit!
O Hector κατά κόσμον Παναγιώτης Έκτορας ένας από τους ανερχόμενους  Producers της Ελλάδας,
έχει στο ενεργητικό του μεγάλες συνεργασίες  και residencies,
ενώ παράλληλα έχει κάνει production σε αγαπημένα Official Remixes όπως τα “All the Time” και  ”Breakin’ me Up ” των Playmen .Αφήστε τη μουσική του να παρασύρει ..
HECTOR feat. DREW - Love Me
Κιθάρα, πιάνο, η σέξυ φωνή του Drew και ενα clubby ηχοχρωμα που σιγουρα θα ταρακουνησει τα club αυτον τον χειμώνα
Η κιθάρα που σε "πιάνει" απο το πρώτο άκουσμα, ενα πιάνο που σε ταξιδεύει και ο Drew να σου τραγουδάει γιατι κάτι που σίγουρα έχεις ζήσει και εσύ..
Ένα "παιχνίδι" που κουράστηκες να παίζεις…δεν μπορείς να αντέξεις άλλο….
Θέλεις απλά να ακούσεις ενα σ’αγαπώ!

YOUTUBE : http://www.youtube.com/watch?v=SI7U-TBIYJ4

ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ - ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ