Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Μυθιστόρημα μαγικού ρεαλισμού "Η ιστορία του Κλίμαξ"

Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, στις έξι και τέταρτο το απόγευμα, στην εκπομπή της Χριστίνας Κανατάκη, "Πάρτε θέση" στην ΤV100, 18.00-19.00, έγινε η παρουσίαση του μυθιστορήματος "Η ιστορία του Κλίμαξ", της Κατερίνας Χρυσογένη, με συντακτική επιμέλεια του Σωτήρη Γάκου (υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλολογίας στο Α.Π.Θ.).
https://www.youtube.com/watch?v=8-xz4ZKhExU&feature=youtu.be
H ιστορια του ΚΛΙΜΑΞ-Κ.Χρυσογενη
www.youtube.com
Μυθιστόρημα μαγικού ρεαλισμού που εξελίσσεται στη διάρκεια εκατόν πενήντα ετών και έχει σαν αφηγητή, μία βιβλιοθήκη και για πρωταγωνιστές, μια οικογένεια αριστοκρατών από τον μακρινό Βορρά.
Άνθρωποι και πράγματα στο Αιθερικό Παλάτι. Καρδιές που καίγονται, μάχες που χάνονται και κερδίζονται. Οι μοίρες των κατοίκων του παλατιού μπλέκονται στη συγκλονιστική διήγηση του Κλίμαξ, της αιωνόβιας βιβλιοθήκης που τα ξέρει όλα κι ας είδε μοναχά λίγα. Τα βιβλία και τα πράγματα που πηγαινοέρχονταν στην αίθουσα των Βιβλίων, του είχαν μεταφέρει τους καημούς και τους έρωτες των αφεντάδων τους από πρώτο χέρι. Κι αυτός που ξεκίνησε άψυχος, φρεσκολουστραρισμένος και κενός, κατάφερε να αναρριχηθεί στα σκαλοπάτια της συνείδησης, πάνω απ' όλους κι από όλα και να φτάσει εκεί που τόσο λίγοι άνθρωποι φτάνουν στη διάρκεια της μικρής ζωής τους. Να νιώθει την απιστία, την προδοσία, τον μεγάλο έρωτα και τη μεγάλη απογοήτευση, τις πλεκτάνες και την ασωτία, τόσο συγκλονιστικά σαν να λυμαίνονταν στο δικό του σώμα..."
© 2014 Copyright Kατερίνα Χρυσογένη, Τ:2310 451854
ISBN 978-960-93-5832-3
Σχεδίαση Εξωφύλλου: Κατερίνα Χρυσογένη
Συντακτική επιμέλεια: Σωτήρης Γάκος
Γραφική επιμέλεια: Κατερίνα Χρυσογένη
Blog http://klimax2014.blogspot.gr
Facebook/Η ιστορία του Κλίμαξ

Μπάμπης ο φλού ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ