Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ







ΟΙ εκδόσεις Διάπλαση και η συγγραφέας Λένα Τερκεσίδου σας προσκαλούν στο βιβλιοπωλείο ‘Το Σπίτι της Χαράς’ το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα. Η συγγραφέας θα γνωρίσει στα παιδιά την περιπέτεια του Ερμή, που είναι ένα έξυπνο αλλά άτακτο πόνυ, με διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι, με πολύ γέλιο, με μουσική και εκπλήξεις.
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 2ας ΜΑΙΟΥ 3 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ. 2109311133

Παράταση Παραστάσεων: "BEDTIME STORIES" 4.0 του Γιώργου Ηλιόπουλου


BEDTIME STORIES 4.0 του Γιώργου Ηλιόπουλο
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΪΩΝ
BEDTIME STORIES: 4η χρονιά επιτυχίας, 8 διαλογικοί μονόλογοι,
11 ηθοποιοί, 111 ρόλοι, 1 παράταση παραστάσεων
Αθήνα, Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 - Μετά την επιτυχία που γνώρισα φέτος το “Bedtime Stories”, από την ομάδα POISONED BY THE SMALL FISH, η παράσταση πήρε παράταση! Έτσι, θα συνεχίσει να χαρίζει απλόχερα το γέλιο για 5 ακόμα εβδομάδες μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων(13/4). Μη χάσετε την απολαυστική μαύρη κωμωδία του Γιώργου Ηλιόπουλου κάθε Κυριακή, στις 21:15 στο θέατρο Eliart.
Λίγο πριν πέσουμε για ύπνο, όταν οι αντιστάσεις και οι άμυνες μας πέφτουν, τότε βγαίνουν στην επιφάνεια οι αλήθειες που τόσο προσεκτικά κρύβουμε. Αυτές είναι οι ιστορίες μας, τα Bedtime Stories. Άτομα καθημερινά, άνθρωποι της διπλανής πόρτας – που όλοι τους ξέρουμε – εξομολογούνται σε πρώτο πρόσωπο, ξαφνιάζοντας με τις αποκαλύψεις τους αλλά και με την τόλμη τους.
Κεντρικός άξονας αυτών των “διαλόγων” μονολόγων είναι το σεξ. Το σεξ σαν πληγή, σαν απόλαυση, σαν ενοχή, σαν τραύμα, σαν απωθημένο και σαν ανεκπλήρωτο. Όλοι οι ήρωες με αφετηρία αυτό, ξεκινούν να μιλήσουν, να αποκαλύψουν, να εκθέσουν και να ερμηνεύσουν τη ζωή τους.
Για την παράσταση έγραψε πρωτότυπη μουσική αλλά και 17 τραγούδια ο συνθέτης Γιώργος Βολίκας. Κείμενο σκληρό, προκλητικό, βίαια ποιητικό με γλώσσα κοφτερή και σοκαριστική και ταυτόχρονα τρυφερή και αληθινή, με κυνικό και αφοπλιστικό χιούμορ
BEDTIME STORIES: 4η χρονιά επιτυχίας, 8 διαλογικοί μονόλογοι, 11 ηθοποιοί, 111 ρόλοι
Για να πάρετε μια εικόνα από την παράσταση μπορείτε να επιστεφτείτε το παρακάτω link
Στο θέατρο Eliart  -  Κάθε Κυριακή   στις 21.15 μ.μ.
Διάρκεια Παράστασης: 100 λεπτά –   Είδος: Κωμωδία
Τιμή Εισιτηρίου: 12 €  - Φοιτητές: 10 €
Ατέλειες & Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας: 6 € 

 
Συντελεστές Σκηνοθεσία: Γιώργος Ηλιόπουλος Πρωτότυπη Μουσική: Γιώργος Βολίκας Στίχοι: Γιώργος Ηλιόπουλος Ενδυματολόγος:  Τζίνα Περιμένη Παραγωγή /Επιμέλεια παράστασης: POISONED BY THE SMALL FIS
ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Νίκος Βατικιώτης, Άγγελος Θεοφίλου, Ζέφη Καλπιτζή, Σίσσυ Καπετάνου, Κωνσταντίνα Καραΐσκου
Ντορέτα Λεωνίδα, Δημήτρης Μαγκλάρας, Ειράνα Ντόρτου, Εύα Πετρίδη, Νίκος Πυροκάκος
Πάνος Τσαλιγόπουλο
    Στο Θέατρο «Eliart», Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός -  Μετρό: Κεραμεικός 
      Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3477677 (18:00 – 21:00)

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ

www.metaixmio.gr/polychoros
ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ
Διαβάζοντας και παίζοντας με τις Μικρές Καληνύχτες
Ένα φεστιβάλ αφήγησης και παιχνιδιού για παιδιά με μεγάλη φαντασία και για γονείς με πολλή όρεξη!
Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι
Μια φορά κι έναν καιρό… δηλαδή χτες ή σήμερα ή και αύριο…
Η αφήγηση είναι παλιά όσο ο λόγος. Ιστορίες, μύθοι, θρύλοι, λαϊκά παραμύθια, έχουν μεταφερθεί από γενιά σε γενιά μέσω της προφορικής αφήγησης. Η αφήγηση συνδέεται με την κοινωνικότητα των ανθρώπων όταν τα βράδια μαζεύονταν γύρω από τη φωτιά για να διηγηθούν τις εμπειρίες της ημέρας.
Στον φιλόξενο ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα συγκεντρωθούμε κι εμείς, συγγραφείς, ηθοποιοί, εμψυχωτές, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης (20 Μαρτίου), αλλά και την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου (21 Μαρτίου), το Σάββατο 15 Μαρτίου, για να αφηγηθούμε σε μικρούς και μεγάλους τις Μικρές Καληνύχτες, ιστορίες με νάνους και νεράιδες, δράκους, μάγισσες και βασιλιάδες. Θα απολαύσετε εμπνευσμένες αφηγήσεις από αγαπημένους ηθοποιούς, θα συμμετάσχετε σε θεατρικό παιχνίδι και εικαστικές δραστηριότητες, ενώ οι ήρωες και οι ιστορίες θα γίνουν κουκλοθέατρο για όλους εσάς.
Οι ήρωες στις Καληνύχτες μας είναι οι ήρωες των Παραμυθιών. Σ’ αυτούς έχουμε αναθέσει πολλούς από τους φόβους μας και πολλά από τα όνειρά μας. Είναι η Νεράιδα και ο Βασιλιάς, ο Νάνος και η Μάγισσα, ο Λύκος και η Πριγκίπισσα που πάνε κι έρχονται ανάμεσα στα παραμύθια και στην αλήθεια. Δρόμο παίρνουν και δρόμο αφήνουν, φτάνουν στις άκρες του κόσμου κι ύστερα πάλι γυρίζουν πίσω κι έρχονται να μας βρουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Και τέλος ζούνε και ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!
12:00-12:45 – Η τρίτη μάγισσα της Μαρίας Αγγελίδου: Αφήγηση και θεατρικό παιχνίδι από την ομάδα του χώρου δημιουργικών δράσεων «Μικρές ιστορίες»
12:45-13:30 – Ο ραφτάκος των λέξεων του Αντώνη Παπαθεοδούλου: Δραματοποιημένη αφήγηση και παιχνίδι με κούκλες από την ηθοποιό και κουκλοπαίχτρια Εύα Νικηφόρου
13:30-14:00 – Ο βασιλιάς λύκος της Ιωάννας Μπαμπέτα: Αφήγηση και διαδραστικό παιχνίδι με τη συγγραφέα
14:00-14:30 – Ο βάτραχος και το φιλί της Εύης Γεροκώστα: Δραματοποιημένη αφήγηση από τη συγγραφέα και παραμυθού Εύη Γεροκώστα
14:30-15:00 – Οι τρεις φίλοι του γίγαντα της Καλλιόπης Κύρδη: Αφήγηση από την ηθοποιό Κόρα Καρβούνη
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ, τη/ις συγκεκριμένη/ες ενότητα/ες που θέλετε να παρακολουθήσετε και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

CINEMA THERAPY
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
με τις ψυχολόγους Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων
Λατρεύετε το σινεμά όσο κι εμείς;
Με σινεφίλ διάθεση συνεχίζεται το βιωματικό εργαστήριο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική σεκάνς (λιγότερο ή περισσότερο γνωστή), συζητάμε, μοιραζόμαστε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς, βγάζουμε τα… ξίφη μας και τα διασταυρώνουμε σε δημιουργικούς καβγάδες κινηματογραφικής φύσης. Έτοιμοι; Μπείτε στο παιχνίδι.
• Αν φοβάσαι τη δέσμευση, πόσο αντέχεις τη μοναξιά; Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, στις 8 μ.μ.
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 9 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση.
Διαβάστε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.

ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ
Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, στις 8 μ.μ.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια βραδιά με αναγνώσεις ποιημάτων. Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας διαβάζοντας τα αγαπημένα μας ποιήματα και ακούγοντας μελοποιημένη ποίηση από τους μουσικούς Βασίλη Σαλταγιάννη (κιθάρα, φωνή), Γεωργία Μαρίνη (βιολί) και Δημήτρη Παπαδάμη (ακορντεόν). Τραγουδά η Καίτη Ζαραβέλα.
Τη βραδιά θα συντονίσει ο ποιητής Γιάννης Κοντός.
Διαλέξτε το αγαπημένο σας ποίημα και ελάτε να το διαβάσετε στην παρέα μας την Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014, στις 8 το βράδυ, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Μεταξύ άλλων συμμετέχουν και διαβάζουν οι:
Δημήτρης Άλλος, Μαριγώ Αλεξοπούλου, Νάσος Βαγενάς, Αναστάσης Βιστωνίτης, Ρέα Γαλανάκη, Μιχάλης Γκανάς, Κωστής Γκιμοσούλης, Νίκος Δαββέτας, Γεράσιμος Δενδρινός, Λίνα Ζαρκαδούλα, Μάνος Καρατζογιάννης, Δημήτρης Κοσμόπουλος, Στάθης Κουτσούνης, Νίκος Λάζαρης, Αλέξιος Μάινας, Γιώργος Μαρκόπουλος, Μιχαήλ Μήτρας, Γιάννα Μπόκοβα, Αλέξης Πανσέληνος, Κώστας Παπαγεωργίου, Σταμάτης Πολενάκης, Γιάννης Στεφανάκης, Γιώργος Συμπάρδης, Θωμάς Τσαλαπάτης, Κώστας Φασουλάς
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην ποιητική βραδιά του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ δηλώστε τη συμμετοχή σας στέλνοντας στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr τα εξής στοιχεία, με την ένδειξη «Βραδιά Ποίησης».
• Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail.
• Τον τίτλο του ποιήματος που θα διαβάσετε, τον ποιητή και τον αριθμό των λέξεων του ποιήματος.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• Το ποίημα που θα επιλέξετε δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 200 λέξεις.
• Οι συμμετέχοντες μπορούν να διαβάσουν μόνο εκδοθέντα έργα τρίτων (ελλήνων και ξένων ποιητών).
• Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 14/3/2014.
• Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
• Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ποιος έκανε πιπί στον Μισισιπή; και Ένα φτυάρι στον Άρη του Ευγένιου Τριβιζά
Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι
Δραματοποιημένη αφήγηση των Παραμυθιών Ντορεμυθιών με την ηθοποιό Μαρία Τερζάκη
Για παιδιά από 4 ετών
Παιδιά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να εξιχνιάσουμε δύο σοβαρότατες υποθέσεις: Να ανακαλύψουμε ποιος έκανε πιπί στον Μισισιπή και να καταλάβουμε τι δουλειά έχει ένα φτυάρι στον Άρη.
Όλοι μαζί θα μεταμορφωθούμε σε παπάκια και θα απολαύσουμε ένα ταξίδι στον Μισισιπή
ώσπου ένα απρόοπτο γεγονός θα μετατρέψει το ήσυχο ταξίδι σε ξεκαρδιστική περιπέτεια!
Στη συνέχεια, θα γίνουμε Αρειανοί, παίζοντας ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με εικόνες, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό το περίεργο αντικείμενο στον πλανήτη μας, πώς βρέθηκε εκεί και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.
Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη αφηγείται τα Παραμύθια Ντορεμύθια του Ευγένιου Τριβιζά
με ζωντανή μουσική και διαδραστικά παιχνίδια.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙ

Παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών
Έναρξη δεύτερου κύκλου: 20 Μαρτίου 2014
• Υπεύθυνος – Διδασκαλία: Δημήτρης Σούλτας, ραδιοφωνικός παραγωγός
• Μέρα και ώρες μαθημάτων: Πέμπτη, 18:30-21:00, 20 και 27 Μαρτίου, 3 και 10 Απριλίου 2014
• Κόστος: Για την παρακολούθηση ενός κύκλου: 65 € - Για την παρακολούθηση δύο κύκλων: 114 €
• Στο τέλος κάθε κύκλου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά εκπομπές από το στούντιο του trollradio.gr.
• Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν το βιβλίο Ο Bono μιλάει για τον Bono του Michka Assayas
2ος κύκλος: Η είδηση στο μουσικό ραδιόφωνο
Εκτός από το ενημερωτικό ραδιόφωνο, όπου το κύριο βάρος πέφτει στην ενημέρωση και στη συνεχή ροή ειδήσεων, το μουσικό ραδιόφωνο μπορεί και αυτό να δώσει συνοπτικά αλλά περιεκτικά ειδήσεις και πληροφορίες χρήσιμες και απαραίτητες για τον ακροατή του. Η διαχείριση αυτών των ειδήσεων εξαρτάται από το είδος τους, το περιεχόμενό τους, αλλά και την αξιολόγησή τους σε σχέση με τα ενδιαφέροντα των ακροατών ενός μουσικού σταθμού.
Σε αυτό το μέρος του σεμιναρίου θα εξεταστούν και θα αναλυθούν αυτές οι δυνατότητες σε τέσσερις θεματικές συναντήσεις:
1. Πώς συνθέτουμε ένα δελτίο ειδήσεων για ένα μουσικό ραδιόφωνο. Διαφοροποίηση του ύφους σε σχέση με έναν ενημερωτικό σταθμό.
2. Διαχείριση ειδήσεων κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής εκπομπής. Πώς μπορούμε συνοπτικά, αλλά χωρίς να χάνουμε την ουσία να ενημερώσουμε το κοινό του μουσικού ραδιοφώνου.
3. Διαχείριση χρήσιμων πληροφοριών (κίνηση, ωράρια, απεργίες, εκδηλώσεις) στο μουσικό ραδιόφωνο.
4. Σατιρικός λόγος στο ραδιόφωνο. Πώς η σάτιρα βοηθά στην ενημέρωση χωρίς να κουράζει το κοινό.
Ο 3ος κύκλος με θέμα «Μουσική επιμέλεια» με τον Γιάννη Κουλουκάκο ξεκινά στις 8 Μαΐου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 211 3003580 ή να στείλετε e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο στέλνοντας e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Στο θέμα του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος του σεμιναρίου και στο σώμα του να σημειώνονται τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας).
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες για το παραπάνω σεμινάριο.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

NEA EKΔOΣH | MIXAHΛ MΠAXTIN: ΔOKIMIA ΠOIHTIKHΣ

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ  
ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΑΧΤΙΝ
ΔΟΚΙΜΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ
Μετάφραση από τα ρωσικά: Γιώργος Πινακούλας
Στον παρόντα τόμο περιλαμβάνονται πέντε δοκίμια του Μιχαήλ Μπαχτίν που αφορούν ζητήματα ποιητικής. Με τον όρο ποιητική ο Μπαχτίν αναφέρεται στην αισθητική της λογοτεχνίας ως επιστημονικό κλάδο. Τα δοκίμια βρέθηκαν στα κατάλοιπα του συγγραφέα και εκδόθηκαν το 1979, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ολοκληρωμένα δοκίμια αλλά σημειώσεις που κρατούσε κατά τη διάρκεια πολλών ετών. Παρ' όλα αυτά, έχουν ιδιαίτερη αξία για τη θεωρία της λογοτεχνίας. Εδώ ο Μπαχτίν αναπτύσσει τη θεωρία του για τη σταδιακή διαμόρφωση του μυθιστορήματος μαθητείας, παρουσιάζει τις απόψεις του για τα είδη λόγου, επιμένοντας στην επικοινωνιακή λειτουργία της γλώσσας, εκθέτει την αντίληψή του για το κείμενο και για τη σχέση του με τον συγγραφέα και τον αναγνώστη, διευκρινίζει έννοιες που εισήγαγε σε άλλα έργα του, όπως η διαλογικότητα, η εξωτοπία, ο μεγάλος χρόνος, η σχέση μεταξύ του εγώ και του άλλου. Επεκτείνει, τέλος, τη θεωρία του για το γέλιο, το καρναβάλι και τη μυθιστορηματική πολυφωνία. Στα «Δοκίμια ποιητικής», ο Μπαχτίν συνδυάζει τη φιλοσοφία με τη λογοτεχνική κριτική και προτείνει μια νέα μέθοδο για τη μελέτη της λογοτεχνίας, τη διαλογική μέθοδο, που διαφέρει τόσο από τη μαρξιστική όσο και απ' τη μέθοδο των φυσικών επιστημών.
ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ | ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
ISBN-13: 978-960-524-412-5 | 14 x 21 εκ. | 284 σελ. | Λιανική τιμή: 12,00

KOZA MOSTRA - Πολυ-πλατινένιο το πρώτο τους album από την Platinum Records!

 
KOZA MOSTRA

KEEP UP THE RHYTHM
Στέφθηκε με πολυ-πλατινένια επιτυχία ο πρώτος δίσκος των Koza Mostra
"Keep Up The Rhythm" από την Platinum Records!

Οι KOZA MOSTRA, η μπάντα που ξετρέλανε την Ευρώπη πριν ένα χρόνο, χαρίζοντας στην Eλλάδα την 6η θέση στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι “Alcohol Is Free, βραβεύτηκε την Παρασκευή 7/03 για το πολυ-πλατινένιο σε φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις ντεμπούτο άλμπουμ “Keep Up the Rhythm”.
 Η απονομή πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την έναρξη της live εμφάνισης των KOZA MOSTRA στο νέο συναυλιακό hot spot της πόλης, 
Stage Volume 1, στο Μοναστηράκι, όπου η μπάντα έδωσε για ακόμη μία φορά τον καλύτερο εαυτό της σε ένα ξέφρενο live σε ρυθμούς SKA, BALKANROCK, PUNK, INDIE ακόμη & ρεμπέτικα του μεσοπολέμου
 Στο album “Keep Up the Rhythm”, εμπεριέχονται εκτός από το Alcohol Is Free, η πρωτότυπη διασκευή “Λιανοχορταρούδια", αλλά και το κομμάτι “Και Λέγε Λέγε” το οποίο παρουσίασαν πρώτη φορά στην σκηνή του περσινού MAD WALK μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη Εν όψει της φετινής EUROVISION, ο ιδρυτής και frontman των KOZA MOSTRA, Ηλίας Κόζας, συμμετέχει έμμεσα και στον φετινό Ελληνικό τελικό καθώς υπογράφει μουσική και στίχους στο υποψήφιο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη "Κανένας Δε Με Σταματά" το οποίο θα παρουσιαστεί live για πρώτη φορά την Τρίτη 11/03 στο Acro Stage στο Γκάζι στο  πολυαναμενόμενο show που θα αναδείξει τον φετινό εκπρόσωπο της Ελλάδας στην EUROVISION 2014! Δείτε στιγμιότυπα από την βραδιά της απονομής! Οι KOZA MOSTRA μαζί με τον διευθυντή της Platinum Records, Γιώργο Αρσενάκο. Ακούστε εδώ ολόκληρο το album των KOZA MOSTRA "KEEP UP THE RHYTHM" 2013 Platinum Records

"Να ονειρεύομαι" - Δημήτρης Λάγιος

)