Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Βραβεία Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου

Βασίλης Παπαθεοδώρου
Ελένη Πριοβόλου
Φέτος ψηφίζει και το κοινό
Δύο βιβλία των Εκδόσεων Καστανιώτη βρίσκονται στις βραχείες λίστες για τα βραβεία του ελληνικού τμήματος IBBY – Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου. Για πρώτη φορά φέτος η ψηφοφορία είναι ανοιχτή για το αναγνωστικό κοινό, με την αποστολή sms, έως τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014. Τα βραβεία θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 2 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα).
Στην κατηγορία Βραβείο Φανή Αποστολίδου σε συγγραφέα εκτενούς παραμυθιού συναντάμε τον Βασίλη Παπαθεοδώρου και το βιβλίο του Ναι, Βιρτζίνια, υπάρχει Άγιος Βασίλης! Για να το ψηφίσετε, στείλ’τε το ακόλουθο μήνυμα: ΙΒ (κενό) Κ3 στο 54260.
Στην κατηγορία Βραβείο σε συγγραφέα εφηβικού / νεανικού βιβλίου συναντάμε την Ελένη Πριοβόλου και το βιβλίο της Ο φύλακες των αστεριών. Για να το ψηφίσετε, στείλ’τε το ακόλουθο μήνυμα: ΙΒ (κενό) Ν2 στο 54260.
Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις υποψηφιότητες, καθώς και για τον τρόπο ψηφοφορίας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΧΗΡΑΣ" ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Άκης Πάνου - Λευτέρης Μυτιληναίος - Γιατί