Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ- 'ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΟΔΡΩΜΕΝΑ' ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014


                                                                                    Δελτίο Τύπου
                                                 ʺΧριστουγεννοΔρώμεναʺ στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών
Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποιεί την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, από τις 11.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι, σε χώρο του Τελλόγλειου Ιδρύματος. Η γιορτή είναι ανοικτή για όλη την πόλη και πραγματοποιείται από τα εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης για παιδιά, του Ιδρύματος. Την ημέρα αυτή τα παιδιά των εργαστηρίων θα δημιουργήσουν, με την βοήθεια των εκπαιδευτριών τους, τα δικά τους Χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα οποία και θα πάρουν μαζί τους μετά το τέλος της γιορτής. Το μουσικό μέρος της γιορτής έχει αναλάβει το ʺΜουσικό Κολλέγιοʺ με κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την χορωδία και την ορχήστρα του Ωδείου. Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στα ʺΧριστουγεννοΔρώμεναʺ, όπου όλοι μαζί θα ανταλλάξουν ευχές, θα τραγουδήσουν και θα καλωσορίσουν την εορταστική περίοδο.

Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας ~ ΡΙΤΑ - ΡΙΤΑΚΙ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ - ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ | ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ VIDEO CLIP!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
"ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ"
Η δυνατή μπαλάντα του Κώστα Μαρτάκη, σε μουσική & στίχους του Στέλιου Ρόκκου, οπτικοποιείται με ένα γεμάτο συναίσθημα video clip! Απολαύστε το!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ VIDEO CLIP ΣΤΟ YOUTUBE!

Στην πιο δημιουργική περίοδο της καριέρας του... ο Κώστας Μαρτάκης, αποκαλύπτει την πιο ώριμη καλλιτεχνική του πλευρά μέσα από τη νέα δυνατή μπαλάντα "ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ" σε μουσική και στίχους του αξεπέραστου Στέλιου Ρόκκου!
To καινούργιο τραγούδι που έχει κερδίσει τις πιο θετικές εντυπώσεις οπτικοποιείται σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου και το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως ατμοσφαιρκό video clip, με τον αγαπημένο Κώστα Μαρτάκη να συγκινεί με τη γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία του!
Παράλληλα, οι πολύ επιτυχημένες live εμφανίσεις του Κώστα Μαρτάκη μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο POSIDONIO Music Hall συνεχίζουν να αποτελούν το απόλυτο talk of the town, σε ένα πολύ ανανεωμένο fresh σχήμα μαζί με την Χριστίνα Σάλτη, την Θωμαή Απέργη, την Josephine, τον Λευτέρη Κιντάτο και τον Mario Brasil κάθε Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή!
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ VIDEO CLIP ΣΤΟ YOUTUBE!

Κώστας Μαρτάκης - Μόνος Μου
Μουσική/ Στίχοι: Στέλιος Ρόκκος
Σκηνοθεσία: Yiannis Papadakos
ARTIST OFFICIAL FACEBOOK PAGE
 
https://www.facebook.com/martakis.kostas

2014 PANIK PLATINUM
ENTER THE PANIK WORLD
★ FACEBOOK http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
★ YOUTUBE http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
★ TWITTER http://bit.ly/PanikRecords_Twitter
★ INSTAGRAM http://bit.ly/PanikRecords_Instagram
★ GOOGLE+ http://bit.ly/PanikRecords_GooglePlus
★ WEBSITE http://bit.ly/PanikRecords_Website

Contact: info@platinumrecords.gr