Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Νέοι τίτλοι και προσκλήσεις από τις εκδόσεις IANOS

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ - Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ
Η Δυναμική Επιστροφή!
Το Εντυπωσιακό Video Clip & Το Oλοκαίνουργιο CD Single! Η δυναμική επιστροφή της Αγγελικής Ηλιάδη στη δισκογραφία είναι πλέον γεγονός!
Η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια που μετρά ήδη μία δεκαετία επιτυχημένης μουσικής πορείας συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά το πιστό της κοινό με φρέσκες δημιουργίες και νέες συνεργασίες!
Talk of the town έχουν γίνει οι εμφανίσεις της στο S Club του Διογένης Studio το φετινό χειμώνα, στο πλευρό του Σάκη Ρουβά! Η ίδια μας αποκαλύπτει μια διαφορετική εικόνα που ταιριάζει στο εκρηκτικό show, ύφους Cabaret ύπο την σκηνοθετική επιμέλεια του μοναδικού Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.
Την σκηνοθετική του μαεστρία χαρίζει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης και στο Video Clip του single της "Τραυματισμένε Μου Έρωτα", το οποίο εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, με την ίδια να μεταμορφώνεται σε femme fatale μεταφέροντας μας σε εποχές παλιού Hollywood!
Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε και το CD Single με τίτλο "Τραυματισμένε Μου Έρωτα" το οποίο διατίθεται πλέον ψηφιακά (iTunes: http://bit.ly/UArQRj, Amazon: http://amzn.to/YnhMz9). Μέσα από αυτό, το κοινό έχει ήδη αγκαλιάσει την κλασική αξία και τον ερωτισμό του ομώνυμου πρώτου της single, ανεβάζοντας το στις δεκάδες ελληνικού airplay chart!
Στο ίδιο CD Single εμπεριέχεται η επανελτέλεση του διαχρονικού και γεμάτου πάθους "Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει", της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας και γιαγιάς της Αγγελικής, Καίτης Γκρέυ, αλλά και το ρούμπα κομμάτι με τίτλο "Είμαι".
Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Μάριος Ψιμόπουλος, η Νίκη Παπαθεοχάρη και η Βίκη Γεροθώδορου προσφέρουν την αδιαφιλονίοκητη και κλασσική τους αξία στα τραγούδια που υπογράφουν και ερμηνεύει η Αγγελική Ηλιάδη ολοκληρώνοντας ένα αποτέλεσμα που συγκινεί.
Η καινούργια δισκογραφική δουλειά της Αγγελικής Ηλιάδη αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα με την υπογραφή της νέας της δικογραφικής εταιρείας Platinum Records.
Τη νέα δισκογραφική εταιρεία που στηρίζει το Ελληνικό τραγούδι!
2012 Platinum Records
Facebook: http://www.facebook.com/PlatinumRecordsGR
Website: www.platinumrecords.gr
YouTube: www.youtube.com/PlatinumRecordsTube
Contact: info@platinumrecords.gr
Αγγελική Ηλιάδη: http://www.facebook.com/AggelikiIliadiPage

Αγγελική Ηλιάδη "Τραυματισμένε Μου Έρωτα"
Δείτε το Official Video Clip εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=u8GWnbTm77s

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΓΑΛΗΝΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ '' ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ''

Tο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Πάνου Γαληνού μόλις κυκλοφόρησε και έχει γενικό τίτλο '' Το παιδικό μου όνειρο '' .
Το άλμπουμ «ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ» περιλαμβάνει 10 τραγούδια την μουσική των οποίων στα περισσότερα υπογράφει ο ίδιος αλλά και ο Χρήστος Δάντης και ο Κωνσταντίνος Μαυροειδής. Στους στίχους συναντάμε τον Νίκο Σαρρή , τον Χρήστο Δροσουλάκη , τον Δημήτρη Σαρρή, τον Γιώργο Γαληνό , τον Κωνσταντίνο Μαυροειδή αλλά και τον ίδιο τον Πάνο Γαληνό.
Ήδη μέσα από το Άλμπουμ έχεΙ ξεχωρίσει η μπαλάντα '' Άστο να τελειώσει '' σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους του Νίκου Σαρρή ( http://www.youtube.com/watch?v=QHK0tgD2chU ) αλλά και το ερωτικό ντουέτο '' Εγώ κι εσύ '' με την ανερχόμενη Κύπρια τραγουδίστρια Χριστίνα Στυλιανου ( http://www.youtube.com/watch?v=6lePoJq99Pc ) ενώ το ρυθμικό '' Έλα χαμογέλα '' ( http://www.youtube.com/watch?v=0Ur1o29dJrc ) σε μουσική του ίδιου του Πάνου Γάληνου και στίχους του Δημήτρη Σαρρή αποτέλεσε τον προπομπό του άλμπουμ .

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Δ.ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ**ΚΑΠΟΥ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΗΡΩΔΕΙΟ

Εκδήλωση Συλλόγου Φίλων Τελλογλείου αφιερωμένη στο Νίκο και Ξενή Σαχίνη

Ο Σύλλογος Φίλων Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ. στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων αφιερωμένων σε προσωπικότητες της Τέχνης και των Γραμμάτων, σας προσκαλεί σε μια βραδιά παρουσίασης του έργου των Νίκου και Ξενή Σαχίνη, με τίτλο:
ΝΙΚΟΣ και ΞΕΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ Πατήρ, Υιός και Καλές Τέχνες
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 19.00 Αμφιθέατρο Τελλογλείου Ιδρύματος, Αγίου Δημητρίου 159Α
Ομιλητές:
Μίλτος Παπανικολάου Καθηγητής Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας Α.Π.Θ. Κοσμήτορας Φιλοσοφικής Σχολής
Νίκος Τσινίκας Καθηγητής Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Α.Π.Θ.
Χάρης Σαββόπουλος Αν. Καθηγητής Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Α.Π.Θ.
Ξενής Σαχίνης Καθηγητής Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Α.Π.Θ.
Συντονιστής:
Γεώργιος Διαμαντόπουλος Αν. Καθηγητής Νομικής Α.Π.Θ.
Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.
Αγίου Δημητρίου 159Α,
54636 Θεσσαλονίκη
www.teloglion.gr τηλ. 2310 247111, 2310 991610