Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

5 Μαρτίου 2012
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το Bookstore Cafe Συλλαβή σας προσκαλούν την Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στην παρουσίαση του βιβλίου του Στέλιου Μάινα Τα φαινόμενα απατούν. 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Διονύσης Τσακνής.
Bookstore cafe – Συλλαβή
Τιμοθέου 3
Παγκράτι
Τηλ. 210-75.64.649
7 Μαρτίου 2012
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στην παρουσίαση του βιβλίου Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ): Από τη στρατηγική κίνηση στην οικονομική λύση (επιμέλεια Βασίλης Π. Κικίλιας).
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:
Σταύρος Δήμας, Υπουργός Εξωτερικών
Ανδρέας Λοβέρδος, Υπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
καθώς και οι συγγραφείς:
Δρ. Θεόδωρος Καρυώτης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Maryland,
Σόλων Κασσίνης, Διευθυντής Ενέργειας στο Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας,
Δρ. Νίκος Λυγερός, Στρατηγικός Σύμβουλος,
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Βασίλης Κικίλιας.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Αίθουσα Banquet
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
τηλ.: 210 7282000
5 Μαρτίου 2012
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας» σας προσκαλούν τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Κοτανίδη Όλοι μαζί, τώρα!.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν τα μέλη του θεάτρου: Πάγωνα Τσαλπαρά, Αναστασία Ρουστέμη-Γκουργκίωτη, Μπάμπης Ορκόπουλος, Ντίνα Λόντρα, Γεωργία Σκούπα, ενώ ο Γιάννης Στεφανόπουλος θα ερμηνεύσει τραγούδια από θεατρικά έργα του Νεοελληνικού Θεάτρου.
Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας»
Περιάνδρου 20
Κόρινθος
Τηλ. 27410 21190
5 Μαρτίου 2012
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το περιοδικό Wish σας προσκαλούν τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στην παρουσίαση του βιβλίου της Μάρας Μεϊμαρίδη Ντάσταρ. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο Σωτήρης Πολύζος.
Public
Ογλ 28
Ι. Κονταράτου 9
Βόλος
7 Μαρτίου 2012
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, η Λέσχη Ανάγνωσης και ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης σας προσκαλούν την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στην παρουσίαση του βιβλίων της Ελένης Πριοβόλου Όπως ήθελα να ζήσω.

ΚΘΒΕ: Κοινωνικό Θεατροπωλείο

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟΠΩΛΕΙΟ                          
Θέατρο Αλληλεγγύης από τους ηθοποιούς του ΚΘΒΕ
Το ΚΘΒΕ συνεχίζοντας με συνέπεια την κοινωνική του πολιτική εγκαινιάζει τον θεσμό του «Κοινωνικού Θεατροπωλείου». Ηθοποιοί του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, συσπειρωμένοι απέναντι στις κρίσιμες στιγμές, προτείνουν, σκηνοθετούν και ερμηνεύουν αγαπημένα έργα του παγκόσμιου δραματολογίου.
Οι θεατές των παραστάσεων καλούνται να καταβάλουν αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν σε κοινωνικά ιδρύματα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2012

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 
Ονειρεμένες ιστορίες, παραμυθένιες μελωδίες, της Ελισάβετ Γεωργιάδη | βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στο Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens (επίπεδο 0).
Ο σκανδαλιάρης γάτος, η σοφή κουκουβάγια και άλλοι μικροί ήρωες θα συναντηθούν σε μια κεφάτη θεατρική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο
Ονειρεμένες ιστορίες παραμυθένιες μελωδίες της Ελισάβετ Γεωργιάδη.
Το Σάββατο 3 Μαρτίου, στις 12:00 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στο Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens (επίπεδο 0).
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανίδης, Μουσική: Ελισάβετ Γεωργιάδη
Παπασωτηρίου Εμπορικό Κέντρο "The Mall", Α. Παπανδρέου 35 (θέση ψαλίδι), τηλ.
2106100266

«Το μοναχοπαίδι»: Το μυθιστόρημα του Γιάννη Δέδη από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη

Αυτή την Παρασκευή 2 Μαρτίου, στο πλαίσιο του θεσμού Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη παρακολουθείστε με ελεύθερη είσοδο το ρεσιτάλ κιθάρας των μαθητών του Νότη Μαυρουδή από το Ωδείο Σύγχρονη Ωδή (επισυνάπτεται πρόσκληση). Για την παρακολούθηση της συναυλίας δεν χρειάζεται κράτηση, απλά έγκαιρη προσέλευση.
Σας αποστέλλουμε το Δελτίο Τύπου σχετικά με το νέο θεσμό της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος "Λίλιαν Βουδούρη" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τίτλο
Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη όπου στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τα Ωδεία, η Βιβλιοθήκη φιλοξενεί μικρές συναυλίες τελειόφοιτων Ωδείων στην Αίθουσα Διδασκαλίας με ελεύθερη είσοδο, όπου περιλαμβάνεται και το πρόγραμμα των επόμενων συναυλιών.

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ DUO TERPSIS

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ: Ο ηθοποιός