Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Η Κάρμεν Ρουγγέρη στα Χανιά με τον Αίσωπο και καλοκαιρινές προτάσεις!

24 Ιουλίου η Κάρμεν Ρουγγέρη και ο Αίσωπος στα Χανιά
Αίσωπος! Κάτι θέλει να μας πει…
…κι εμείς τον ακούμε, παίζοντας
και δημιουργώντας!
Οι εκδόσεις Διάπλαση και το βιβλιοπωλείο Librairie σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παραμυθιού της Κάρμεν Ρουγγέρη «Αίσωπος! Κάτι θέλει να μας πει…».
Η συγγραφέας μαζί με την ομάδα της, θα παρασύρουν τα παιδιά σε ένα μοναδικό δρώμενο με αφηγήσεις και πολλά τραγούδια την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 11:30 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων Αν. Παπανδρέου 70, Χανιά τηλ. 2821040525.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Βιβλιοπωλείο Librairie
Κουτσουπάκη Ελένη
Aν. Παπανδρέου 75, Χανιά
τηλ 2821045554

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Ο κύριος Μπου στην παραλία - Τασούλα Τσιλιμένη

Εικονογράφος: Διατσέντα Παρίση
Έτος: 21 Μαίου 2013
Σχήμα:25Χ25
Σελίδες:40
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-003-0 ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Το μαγικό κοχύλι της γοργόνας - Μουσικά παραμύθια 3
Συγγραφέας: Μαριλένα Καββαδά

Εικονογράφος: Ντανιέλα Σταματιάδη
Σειρά:Μουσικά παραμύθια
Μουσική:Νίκος Παπαδογιώργος
Έτος:24 Μαίου 2011
Σχήμα:21Χ21
Σελίδες:42
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-73-5 ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Καρχαριακοί αγώνες - Ζωηρά μουσούδια 2
Συγγραφέας: Χαρά Κατσαρή

Εικονογράφος:Φωτεινή Τίκκου
Έτος:17 Φεβρουαρίου 2012
Σχήμα:23Χ23
Σελίδες:36
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-78-0 ΔΕΙΤΕ ΤΟ
Καρχαριακοί αγώνες - Ζωηρά μουσούδια 2
Συγγραφέας: Χαρά Κατσαρή

 

Εικονογράφος:Φωτεινή Τίκκου
Έτος:17 Φεβρουαρίου 2012
Σχήμα:23Χ23
Σελίδες:36
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-78-0 ΔΕΙΤΕ ΤΟ
Η Λήδα και η Γαρίδα νούμερο 0 - Συλλογή πολύχρωμοι χαρταετοί
Συγγραφέας: Σύρμω Καπούτση


Εικονογράφος: Κατερίνα Χαδουλού
Σειρά: Πολύχρωμοι χαρταετοί
Έτος:13 Ιουνίου 2008
Σχήμα:14Χ21
Σελίδες:40
Εξώφυλλο:Μαλακό
ISBN:978-960-6638-76-3 ΔΕΙΤΕ ΤΟ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

Σελίδες Ιουλίου | Εκδόσεις Παπαδόπουλος



Νέες κυκλοφορίες

ΦΕΡΜΟΥΑΡ
Μανίνα Ζουμπουλάκη
Όλα ξεκινάνε με ένα έγκλημα, σχεδόν στυγερό. Μπλέκεται πολύς κόσμος –μια λαϊκή τραγουδίστρια, μια γραμματέας σε Υπουργείο, μια δημόσια υπάλληλος-πρώην-και-νυν ιδεολόγος, η σύζυγος του Υπουργού, η κόρη του, ο γιος του, μια απελπισμένη άνεργη μοδίστρα, και μια καφετζού, στο άσχετο. Όλοι ψάχνουν για ένα νόημα στη ζωή τους και όλοι κρύβουν λόγια.
Περισσότερα...

ΑΣΠΡΑ ΓΑΝΤΙΑ
Πέτρος Γαλιατσάτος
Ένας Έλληνας μπάτλερ με προϋπηρεσία στην αγγλική βασιλική οικογένεια έρχεται στην Ελλάδα και καταφέρνει να προσληφθεί στην κατοικία του πρέσβη της Νοτίου Αφρικής. Το παρελθόν του πρέσβη είναι σκοτεινό, το παρελθόν του μπάτλερ ακόμη σκοτεινότερο: τζόγος, ναρκωτικά, γυναίκες, προστασία νυχτερινών μαγαζιών, δυο τρεις δολοφονίες και ο αρχηγός της μαφίας στο κατόπι του.
Περισσότερα...

ΣΚΙΟΣ
Michael Frayn
Ο διακεκριμένος καθηγητής Γουίλφρεντ καταφτάνει στο ελληνικό νησί Σκίος, καλεσμένος από το περίφημο Ίδρυμα Φρεντ Τόπλερ. Την ίδια στιγμή αποβιβάζεται και ο Όλιβερ Φοξ, ένας γοητευτικός τυχοδιώκτης. Στην παραλαβή των αποσκευών γίνεται ένα μπέρδεμα...
Περισσότερα...
Έρωτας, Σχέσεις, Περιπέτεια

ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ
Colleen Hoover
Η Σκάι, ένα κορίτσι δεκαεπτά χρονών, ζει μια προστατευμένη ζωή με τη θετή της μητέρα. Από το παρελθόν της θυμάται ελάχιστα πράγματα. Μέχρι την ημέρα που γνωρίζει τον Ντην, τον οποίο ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Ο Ντην δεν είναι αυτός που δείχνει και όταν η αλήθεια αποκαλύπτεται ολόκληρη η ζωή της Σκάι ανατρέπεται.
Περισσότερα...

ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ
Abbi Glines
Η Μπλερ Γουίν είναι μόλις δεκαεννιά. Ζούσε στην επαρχία αλλά, όταν πέθανε η μητέρα της, αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι της και να μετακομίσει με τον πατέρα της και την καινούργια του σύζυγο στο τεράστιο παραθαλάσσιο σπίτι τους, στη Φλόριντα. Όμως δεν είναι προετοιμασμένη γι' αυτή την αλλαγή και ξέρει ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να κολλήσει σε αυτό το περιβάλλον.
Περισσότερα...

ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
Αntonia j. Coralles
H Χιμένα, σ' ένα γράμμα στη μητέρα της, γράφει την ιστορία της ζωής της. Γράφει για τα χρόνια που πέρασαν φορτωμένα με στιγμές συγκινητικές, δύσκολες, σκληρές, κάποιες χαρούμενες και άλλες δραματικές. Γράφει ακόμα για την περιθωριοποίηση που ένοιωθε ως παιδί, για το θάνατο του πατέρα της, για τους λάθος χειρισμούς της οικογένειας σε σχέση με τον ομοφυλόφιλο...
Περισσότερα...
Διαβάζω αστυνομική λογοτεχία

ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ
A. Friis & l. Kaaberbol
Η Νίνα Μπόου, νοσηλεύτρια του Ερυθρού Σταυρού, εργάζεται σε κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Δανία. Περνά μεγάλο μέρος της ζωής της σ’ έναν κόσμο όπου το εμπόριο ανθρώπων, η κακοποίηση και ο ξαφνικός θάνατος αποτελούν καθημερινότητα, έναν κόσμο όπου εξαφανίζονται παιδιά κάθε µέρα χωρίς κανείς να ψάχνει τους λόγους. Μια μέρα η Νίνα ανακαλύπτει ένα αγόρι μέσα σε µια βαλίτσα...
Περισσότερα...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟ
Matti Ronka
Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Βίκτορ Κάρπα, πρώην σοβιετικός αθλητής, προπονητής και κατάσκοπος, είναι ένας άνδρας ψυχρός σαν πάγος. Η νέα υπόθεση που αναλαμβάνει είναι να βρει την εξαφανισμένη Σίριε Λάρσον. Αρχικά νομίζει ότι είναι μια συνηθισμένη δουλειά. Πολύ γρήγορα όμως θα μπλεχτεί στις σκοτεινές δουλειές Εσθονών λαθρεµπόρων και Ρώσων κατασκόπων.
Περισσότερα...

ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ
Lorenzo Silva
Όταν ένας συνταξιούχος αστυνομικός βρίσκεται κρεμασμένος από µια γέφυρα, την έρευνα αναλαμβάνει ο παλιός φίλος και μαθητής του, ο αστυνόμος Μπεβιλάκουα. Η έρευνα όμως αυτή ανοίγει το κουτί της Πανδώρας. Διεφθαρµένοι αστυνομικοί, αδίστακτοι εγκληματίες, και ένας διχασμένος, δονκιχωτικός άνδρας που αναζητά στο καθήκον την εξιλέωση για το παρελθόν.
Περισσότερα...
Βιβλία για τις διακοπές σε χαμηλή τιμή!

ΣΤΟ ΝΗΣΙ
Tracey Garvis Graves
Η 'Αννα Έμερσον μια καθηγήτρια αγγλικών ενθουσιάζεται με την ευκαιρία να περάσει το καλοκαίρι σ' ένα τροπικό νησί, κάνοντας μαθήματα στον δεκαεξάχρονο Τι Τζέι. Όταν το αεροπλάνο που τους μεταφέρει στον καλοκαιρινό παράδεισο χαλάει, η Άννα και ο Τι Τζέι βρίσκονται ναυαγοί σε ένα έρημο νησί. Θα κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν.
Περισσότερα...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΖΑΚΑΡΑΝΤΑΣ
Sahar Delijani
Τρία παιδιά μεγαλώνουν χωρίς γονείς σε μια αυλή, γύρω από ένα δέντρο τζακαράντας. Η Νέντα, ο Ομίντ και η Σεϊντά είναι μερικοί από τους αξέχαστους χαρακτήρες του εντυπωσιακού αυτού μυθιστορήματος, όπου ξετυλίγονται οι ζωές γονιών, παιδιών και εραστών στο Ιράν, στα χρόνια της ισλαμικής επανάστασης. Κάποιοι ήταν συγγενείς, άλλοι ήρθαν κοντά καθώς εισέβαλε ορμητικά...
Περισσότερα...

ΟΙ 40 ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Εlif Shafak
Στον δέκατο τρίτο αιώνα, ο σούφι ποιητής Ρουμί συναντάει τον πνευματικό του μέντορα και μεταμορφώνεται από δυστυχισμένο θρησκευτικό ηγέτη σ' έναν αφοσιωμένο μυστικιστή και υπέρμαχο της αγάπης. Στη σύγχρονη Μασαχουσέτη, μια δυστυχισμένη νοικοκυρά, η Έλλα Ρουμπινστάιν, εμπνευσμένη από το μήνυμα αγάπης του ποιητή Ρουμί, βρίσκει το θάρρος να ξεκινήσει τη δική της ...
Περισσότερα...
Περισσότερα βιβλία σε χαμηλή τιμή θα δείτε εδώ
Λογοτεχνικός Διαγωνισμός
Αναζητώντας το επόμενο best seller
Είστε γεννημένος/η συγγραφέας Πιστεύετε στις δημιουργικές σας δυνατότητες και στο ταλέντο σας Αυτή είναι η δική σας ευκαιρία να αναδειχτείτε στον ωραίο αλλά απαιτητικό κόσμο της λογοτεχνίας.
Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος αναζητούν το επόμενο best seller, και προσφέρουν την ευκαιρία σε νέους (και όχι μόνο) συγγραφείς να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να ξεχωρίσουν, ερχόμενοι σε επαφή με ένα ευρύ αναγνωστικό κοινό.

Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος άτομα άνω των 18 ετών, κάτοικοι Ελλάδος ή εξωτερικού, ανεξαρτήτως εθνικότητας και ιδιότητας. Το έργο θα πρέπει να είναι έργο μυθοπλασίας, γραμμένο αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα και δεν θα πρέπει να έχει ξαναεκδοθεί. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με ένα έργο μόνο.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Για να ομορφύνετε ακόμα περισσότερο το ξένοιαστο καλοκαίρι σας, προμηθευτείτε έγκαιρα τα αγαπημένα σας βιβλία με το απίστευτο πειραχτήρι και τo πανέξυπνο χιούμορ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην τα διαβάσετε μπροστά σε κόσμο αν δεν είναι όλοι έτοιμοι για ασυγκράτητα γέλια!

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡ' ΜΕΝΤΙΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ