Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

Ερμής το άτακτο πόνυ με CD - Μουσικά παραμύθια Νο4
Νέες κυκλοφορίες
| Βιβλία με CD » Σειρά Μουσικά παραμύθια

Συγγραφέας: Λένα Τερκεσίδου
Εικονογράφος: Στέλλα Αποστόλου
Μουσική: Νίκος Παπαδογιώργος
Τραγουδούν: Νίκος Ζης, Νεφέλη Παπαναγή, Άρης Μακρής, Ίρις Νικολάου, Αργυρώ Βούρου, Αλέξανδρος Δεληγιαννίδης, Ελίζα Βενιζελέα, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος.
Έτος:23 Μαίου 2012
Σχήμα:21x21
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-87-2

Δελτίο Τύπου - Ημερίδα Ανοιχτού Περιεχομένου στο ΑΠΘ

Ζωή Τηγανούρια - Live στο FAUST Bar

Ζωή Τηγανούρια 
Live στο FAUST Bar 9 Δεκεμβρίου ώρα 22:30
Guest: Άσπα Θεοφίλου
"Zoe's Code Live" 

Αργεντινή… Λατινική Αμερική… Ευρώπη... Βαλκάνια… Ελλάδα…
Στην παράσταση "Zoe's Code Live", η Zωή Τηγανούρια συνδυάζει ιδανικά και με συνοχή, τους "δρόμους" της δύσης μέσα από Tango, Latin & Jazz αποχρώσεις, με τους Βαλκανικούς και Παραδοσιακούς ρυθμούς.
Διασκευάζει με τον αισθησιακό δυναμισμό της, γνωστούς συνθέτες όπως: Astor Piazzolla, Carlos Gardel, Mariano Mores, Richard Galliano, Βασίλη Τσιτσάνη, Goran Bregovic, Mανώλη Χιώτη, κ.ά..

Παρουσιάζει επιλεγμένες στιγμές από τις πέντε (5) δισκογραφικές της δουλειές, καθώς και δικές της αγαπημένες συνθέσεις.
Το τραγουδιστικό μέρος του προγράμματος έχει αναλάβει η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Άσπα Θεοφίλου, και το μουσικό οι εξαίρετοι μουσικοί Ηλίας Αργυρόπουλος (πιάνο), Γιώργος Ρούλος (κόντρα-μπάσο) και Στέλιος Γενεράλης (τύμπανα/κρουστά).
Έκτακτη συμμετοχή στο live o Νικόλας Αδέσποτος, οποίος συμμετέχει και στην καινούρια δισκογραφική δουλειά της Ζωής Τηγανούρια που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, μαζί με την Άσπα Θεοφίλου και άλλους εκλεκτούς καλεσμένους.
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 5€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Σε τραπέζι: 8€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Για πληροφορίες και κρατήσεις:
Faust Bar-Theatre-Arts
Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα
Τηλ.: 210 3234095 Fax.: 210 3234096
Email: info@faust.gr
Επισκεφτείτε το ανανεωμένο Official Website της Ζωής Τηγανούρια:
http://www.zoe-music.net/

Νοέμβριος 2012, Νέες Εκδόσεις

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Έλση Σακελλαρίδου
Το Σύγχρονο Γυναικείο Θέατρο φέρνει για πρώτη φορά στο ελληνικό προσκήνιο την πολυσήμαντη γυναικεία συμμετοχή στη θεατρική δημιουργία. Πρόκειται για μια μοναδική δραστηριότητα που, με αρχικό ιδεολογικό υπόβαθρο την κοινωνικοπολιτική και σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του Ά60 και το συναφές γυναικείο κίνημα, προχώρησε στη διαμόρφωση μιας πολύμορφης ποιητικής του θεάτρου, η οποία έχει ήδη αποτελέσει διεθνώς ένα καινούργιο μοντέλο για περαιτέρω αισθητικούς πειραματισμούς και νέες τακτικές παρεμβατισμού στον ευρύτερο χώρο των παραστασιακών τεχνών. Στην επανέκδοση του έργου από τις εκδόσεις Επίκεντρο, η συγγραφέας έχει συμπεριλάβει τα βιώματα τουλάχιστον μιας εικοσαετίας, αφήνοντας την κριτική της σκέψη να κάνει μια αναδρομή στις σύγχρονες εξελίξεις μέσα στο ίδιο το φεμινιστικό κίνημα και στις τελευταίες κοινωνικές παραλλαγές και θεωρητικές μεταλλάξεις του. 

ISBN: 9789604583515
Σελίδες: 416

Περισσότερα...  

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Επιμέλεια: Δέσποινα Καρακατσάνη, Γιούλη Παπαδιαμαντάκη
Τα κείμενα του συλλογικού αυτού τόμου αναδεικνύουν και αναλύουν τα δομικά προβλήματα που το ελληνικό κράτος καλείται να αντιμετωπίσει προκειμένου να υλοποιήσει την ευρωπαϊκή εκπαιδευτική πολιτική. Αντανακλούν, επίσης, τη μετάβαση από παλιότερα, εθνικά κανονιστικά πρότυπα συμπεριφοράς και αξίες, προς νεότερα, που φαίνονται να συμπλέουν με αυτή την οπτική. 

ISBN: 9789604583621
Σελίδες: 312

Περισσότερα...

LIVE PRESS "Jerome & The Movement Orchestra LIVE@Κ44"

ΜΑΤΙΑ ΜΠΛΕ -ΠΑΡΙΟΣ