Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

«ΠΟΤΕ ΝΤΟΡΤΙΑ ΠΟΤΕ ΕΞΑΡΕΣ»

Πότε ντορτια, πότε εξάρες, είναι θα έλεγα ο πιο τέλειος χαρακτηρισμός, για την πολυτάραχη ζωή της αξέχαστης ΡΕΜΠΕΤΙΣΣΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΠΕΛΛΟΥ!
Όμως, είναι και ο τίτλος του βιβλίου που σας προτείνουμε να αποκτήσετε, έτσι, για να γνωρίσετε την ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΜΠΕΤΙΣΣΑ μέσα από τις σελίδες του, οι οποίες περιέχουν αφηγήσεις της ιδίας.
Περίμενα καιρό να κυκλοφορήσει κάποιο βιβλίο που να αναφέρεται στην Μπελλου, και να που η ΣΟΦΙΑ ΑΔΑΜΙΔΟΥ επιμελήθηκε την συγγραφή του, ενώ οι εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ, την έκδοση. 

Θα μπορούσαν στο βιβλίο αυτό να μπουν ένα σωρό τίτλοι, έτσι σαν συμπλήρωμα, για να φωτογραφίσουν τις αδικίες που έγιναν στην Μπελλου, να φωτογραφήσουν ΟΛΟΥΣ εκείνους που την ξέχασαν, κάνοντας την να είναι η απόδειξη του «περιπλανώμενη ζωή, περιπλανώμενο κορμί»!
Θυμάμαι, ήταν Αύγουστος του 97’, και ετοίμαζα την εκπομπή μου «ΛΑΪΚΟ ΠΑΛΚΟ» στο Ράδιο Χαλκιδική.
Δευτέρα, 25 Αυγούστου, κάτι με έσπρωχνε στο να ετοιμάσω ένα αφιέρωμα στη μεγάλη ρεμπέτισσα για την Τετάρτη, έτσι για να γίνει λίγο πιο «οργανωμένα», να βρω από το αρχείο μου στοιχεία βιογραφικά, και ότι χρειαζόταν για να βγει πλήρης η εκπομπή!
Την Τετάρτη, το αφιέρωμα έγινε, αλλά ήταν κάτι σαν «επικήδειος», μια και εκείνη την ημέρα η ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΜΠΕΤΙΣΣΑ άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Μεταξά!
Τελευταία, την είχα δει όταν νοσηλευόταν στο Σωτηρία, περιστοιχισμένη από ένα δυο δικούς της ανθρώπους, σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν όταν μπήκε στο Μεταξά!
Και να σκεφτεί κανείς, ότι 27 Αυγούστου έφυγε, ενώ σε δυο μέρες, στις 29, είχε τα γενέθλια της.
Το βιβλίο αυτό με συγκλόνισε.
Με μετέφερε στην εποχή του ρεμπέτικου, και με έκανε να γνωρίσω το «πατάρι» του κάθε μαγαζιού, και το τι γινόταν στην «πιάτσα».
Πολλοί, έχουν μια λανθασμένη εικόνα σχετικά με την Σωτηρία Μπελλου, και αυτό γιατί η μεγάλη αυτή τραγουδίστρια και συμμετείχε, αλλά και έβγαλε κάποιες δισκογραφικές δουλειές που είχαν σχέση με τον χώρο του «εντέχνου» τραγουδιού.
Θα επαναλάβω αυτό που έλεγα και λέω και στις εκπομπές μου!
Η Σωτηρία Μπελλου σαν καλλιτέχνιδα ήταν ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΡΕΜΠΕΤΙΣΣΑ.
Μάλιστα, κάποιοι ξένοι την είχαν χαρακτηρίσει σαν την Εντιθ Πιαφ της Ελλάδας. Ήταν η τραγουδίστρια, που σήκωνε στο πόδι όποιο μαγαζί εμφανιζόταν, και οι λάτρεις της, δεν ήταν μόνο άτομα μεγάλης ηλικίας, αλλά ήταν και πολλοί νέοι, ειδικά από το 69’ και μετά, μέχρι και όταν σταμάτησε να τραγουδάει.
Θέλω να συγχαρώ τη Νομικό και Δημοσιογράφο Σοφία Αδαμιδου, που επιμελήθηκε την συγγραφή του βιβλίου αυτού.
Σίγουρα ήταν το δυσκολότερο εγχείρημα της.
Μέσα από το βιβλίο διαπίστωσα πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ στάση κάποιων «κυρίων» της ΕΜΣΕ (ένωση Μουσικοσυνθετών Ελλάδος), αλλά και πολλών άλλων.
Δυστυχώς όμως έτσι είναι.
Στη χώρα μας, συνηθίζεται όλους εκείνους που πραγματικά προσέφεραν , να τους πετούνε στο περιθώριο, και να τους θυμούνται μόνο όταν και αν υπάρχει στη μέση «κονόμα» για ορισμένους.
Γιατί να αποτελέσει η Μπελλου εξαίρεση;
Αποκτήστε φίλοι μου το βιβλίο ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΠΕΛΛΟΥ –«ΠΟΤΕ ΝΤΟΡΤΙΑ ΠΟΤΕ ΕΞΑΡΕΣ», και γνωρίστε την μεγάλη ρεμπέτισσα.
Επίσης, το βιβλίο συνοδεύεται από ένα CD, με μεγάλες επιτυχίες της Μπελλου!
Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΖΥΓΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΩΣ ΤΙΣ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - «ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ»

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΩΣ ΤΙΣ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!
ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ - ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΙΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ
και οι OPERA CHAOTIQUE«ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ» στον “ΖΥΓΟ”

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΘΒΕ στο Βασιλικό Θέατρο: Ο ΜΟΡΜΟΛΗΣ

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος - ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
«Ο ΜΟΡΜΟΛΗΣ»
στο ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ από την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει την παράσταση «Ο Μορμόλης» του Ράινερ Χάχφελντ, σε σκηνοθεσία της Φωτεινής Μπαξεβάνη και μουσική Γιάννη Σπανού. Το έργο θα παρουσιαστεί στο Βασιλικό Θέατρο από την Παιδική Σκηνή του ΚΘΒΕ, από την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013.
Οι περιπέτειες του Μορμόλη, ενός πολυαγαπημένου έργου μικρών και μεγάλων ζωντανεύουν στην σκηνή του ΚΘΒΕ, σε μια ευφάνταστη και τρυφερή παράσταση με ζωντανή μουσική, χορό και τραγούδι που γοητεύει τα παιδιά, απελευθερώνει τη φαντασία τους και τα κάνει να τραγουδούν με μια φωνή «Ο Μορμόλης, ο Μορμόλης είναι το στοιχειό της πόλης»!
Διαβάστε περισσότερα
facebook event

Τα νέα τακτικά μουσικά εργαστήρια του «αβγού»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τα νέα τακτικά μουσικά εργαστήρια του «αβγού» Εκτός από τις ποικίλες εκπαιδευτικές και συναυλιακές δράσεις που θα φιλοξενήσει η αστική έδρα του Μουσικού Χωριού, το «αβγό» προσφέρει ένα συνδυασμό τακτικών εργαστηρίων τα οποία καλλιεργούν τη γνώση γύρω από τη βιωματική μουσική σύνθεση, τη σχέση σώματος και νου, την ανθρώπινη φωνή και τη μουσική τεχνολογία. Τα εργαστήρια αυτά πρόκειται να λειτουργήσουν από τον ερχόμενο Φλεβάρη μέχρι και το τέλος της άνοιξης του 2013.
Τρύγος ΙΙ
Τρίμηνο βιωματικό εργαστήρι αυθόρμητης σύνθεσης
Εισηγητές: James Wylie & Θύμιος Ατζακάς
7 Φεβρουαρίου – 25 Απριλίου 2013 // 24 ώρες - 12 συνευρέσεις
Ωράριο: Πέμπτη // 15:30 – 17:30
Eγγραφές μέχρι 4 Φεβρουαρίου 2013
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Συμμετοχές για λίγες μέρες ακόμη, ΕΔΩ.
Εργαστήρια yoga
Εισηγητές: Γιώργος Φωτιάδης, Μαριάννα Αστρακά, Daniela Facciolo
01 Οκτωβρίου 2012 – 30 Ιουνίου 2013
Eγγραφές: από 1η Oκτωβρίου 2012 και μετά
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Συμμετοχές για λίγες μέρες ακόμη, ΕΔΩ.
Το πέταγμα της φωνής II
Εργαστήρι φωνητικής εξερεύνησης και έκφρασης
Εισηγήτρια: Μαρία Θωίδου
19 Φεβρουαρίου – 23 Απριλίου 2013 // 10 συνευρέσεις – 15 ώρες
Ωράριο: Τρίτη 16:00 – 17:30
Eγγραφές μέχρι 18 Φεβρουαρίου 2013
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Συμμετοχές για λίγες μέρες ακόμη, ΕΔΩ.
Το Σώμα-Οδηγός, το Σώμα-Σύμμαχος
Εισαγωγή στις πρακτικές της Σωματο-ψυχοπαιδαγωγικής και της Τεχνικής Alexander
Εισηγητές: Χρήστος Νούλης & Πάνος Λαμπρόπουλος
06 Μαρτίου 2013 – 29 Μαίου 2013 // 6 συνευρέσεις – 24 ώρες
Ωράριο: 13:30 – 17:30
Eγγραφές μέχρι 4 Μαρτίου 2013
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Συμμετοχές για λίγες μέρες ακόμη, ΕΔΩ.
Εργαστήριο Μουσικής Τεχνολογίας Εισαγωγή στην ψηφιακή ηχογράφηση και παραγωγή για μουσικούς
Εισηγητής: Σάββας Παυλίδης
11, 18 & 25 Iανουαρίου 2013 // 3 συνευρέσεις – 12 ώρες
Ωράριο: 15:00 – 19:00
Eγγραφές: μέχρι 8 Ιανουαρίου 2013
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Συμμετοχές για λίγες μέρες ακόμη, ΕΔΩ.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ

Εξερευνήστε τη Σκανδιναβία και τα μυστήριά της!
Ταξιδέψτε με το ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το ταξιδιωτικό γραφείο NORDIX στη Στοκχόλμη και στο Όσλο!
Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε ένα πενταήμερο ταξίδι!
Όσοι δεν έχει ακόμη συμμετάσχει, βιαστείτε! Ο διαγωνισμός λήγει σε λίγες μέρες.
Έως τις 30 Ιανουαρίου μπορείτε να στείλετε τις απαντήσεις και τη συμμετοχή σας.
Δείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες.
Πόσα ξέρετε για τα σκοτεινά μονοπάτια του ανθρώπινου νου; Για όσα οδηγούν με ψυχρή ακρίβεια πέρα από τη λογική; Γνωρίστε τους σημαντικότερους συγγραφείς της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας και τα βιβλία τους και πάρτε μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα μαγευτικό πενταήμερο ταξίδι για δύο άτομα (αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή) στη Στοκχόλμη και στο Όσλο.
Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό πρέπει να απαντήσετε με Σωστό ή Λάθος σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τα νέα μας βιβλία της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να έχετε τουλάχιστον τέσσερις σωστές απαντήσεις. Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Ιανουαρίου 2013.
Δείτε ΕΔΩ τις ερωτήσεις του διαγωνισμού.
Πατήστε ΕΔΩ για να συμπληρώσετε τη φόρμα του διαγωνισμού και για να απαντήσετε στις ερωτήσεις. Μην αργείτε! Μπορεί να είστε εσείς ο μεγάλος τυχερός που θα ταξιδέψει στη μαγική Σκανδιναβία και στα μυστηριώδη φιόρδ της. Ο 2ος και ο 3ος νικητής θα κερδίσουν βιβλία της σκανδιναβικής αστυνομικής μας σειράς δικής τους επιλογής αξίας 200 και 100 € αντίστοιχα.
Τα βιβλία που σχετίζονται με τον διαγωνισμό είναι:
1. Ο χιονάνθρωπος του Jo Nesbo
2. Βουβή κραυγή της Karin Fossum
3. Σε ζωντανή μετάδοση της Camilla Lackberg
4. Studio sex της Liza Marklund
5. Λευκή νύχτα της Asa Larsson
6. Αντίλαλοι νεκρών του Johan Theorin
7. Τα μπλουζ της Ευρώπης του Arne Dahl
8. Η σιωπή του τάφου του Arnaldur Indridason
Τα ονόματα των τυχερών που θα αναδείξει η κλήρωση θα αναρτηθούν στον δικτυακό μας τόπο την 1η Φεβρουαρίου 2013. Το ταξίδι είναι ευγενική προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου NORDIX (Κολοκοτρώνη 60, τηλ. 210 3255235, www.nordix.gr). Αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού θα τους βρείτε ΕΔΩ. Για να δείτε τους όρους του διαγωνισμού και για να συμπληρώσετε τη φόρμα του διαγωνισμού πρέπει πρώτα να έχετε κάνει είσοδο στο site μας.
Το Ταξιδιωτικό Γραφείο Nordic Experts LTD, Nordix Journeys & Experiences δημιουργήθηκε το 2000 από μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων στελεχών του χώρου οργάνωσης ταξιδιών και εκδηλώσεων, με παρουσία στον χώρο από το 1980, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων και ποιοτικών υπηρεσιών! Με την πρόοδο του χρόνου εντάχθηκαν στην ομάδα νέοι και φιλόδοξοι συνεργάτες, και όλοι μαζί, χάρη στην αφοσίωση και γνώση του αντικειμένου, πέτυχαν, μεταξύ άλλων, την άτυπη αποκλειστικότητα - ειδικότητα σε προορισμούς όπως η Σκανδιναβία, η Βαλτική και η Αρκτική, που κατέστησε τη Nordix, Journeys & Experiences πρωτοπόρο οργάνωσης και ποιότητας.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συνεχίζουν και τη νέα χρονιά τη σειρά της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας εμπλουτίζοντάς τη με δυνατούς τίτλους από κορυφαία ονόματα του παγωμένου Βορρά. Μόλις κυκλοφόρησε ο Κοκκινολαίμης, ένα καλογραμμένο και πολυεπίπεδο θρίλερ, από τον βασιλιά του σκανδιναβικού αστυνομικού Jo Nesbo, στο οποίο θα διαβάσετε πώς ο Χάρι Χόλε έγινε επιθεωρητής.
Επίσης πρόκειται να κυκλοφορήσουν: 1. Η λεοπάρδαλη του Νορβηγού Jo Nesbo, 2. Το παιδί από τη Γερμανία της Σουηδέζας Camilla Lackberg, 3. Ο ανδαλουσιανός φίλος του Σουηδού Alexander Soderberg, 4. Ανεπιθύμητο της Σουηδέζας Kristina Ohlsson, 5. Το σημείο του Μπόρκμαν του Σουηδού Hakan Nesser.

Μουσικές παραστάσεις στον ΙΑΝΟ

Thessaloniki International Film Festival

Πρόγραμμα προβολών
ΟΛΥΜΠΙΟΝ
Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Το Κεφάλαιο / Le capital
(Γαλλία, 2012)
Σκηνοθεσία: Κώστας Γαβράς. Έγχρωμο, 114΄

Στο βιβλιοπωλείο του Φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε την έκδοση Κώστας Γαβράς: Πολιτική και ευαισθησία
Αριθμός σελ. 174
Τιμή: 8 ευρώ

*****
Αίθουσα ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ
Πίσω από τους λόφους
(Ρουμανία-Γαλλία-Βέλγιο, 2012)
Σκηνοθεσία - σενάριο: Cristian Mungiu. Έγχρωμο, 150΄.
&

Breath of the Gods: A Journey to the Origins of Modern Yoga
(Γερμανία - Ινδία, 2013)
Σκηνοθεσία: Jan Schmidt-Garre. Έγχρωμο, 105΄.
*****
Εκδηλώσεις για παιδιά
Ευγένιου Τριβιζά «Το όνειρο του σκιάχτρου» από την Παιδική Σκηνή του «Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης» στην αίθουσα «Ολύμπιον»
Παραστάσεις στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί.
Πληροφορίες και κρατήσεις για παραστάσεις με σχολεία τις καθημερινές στα τηλέφωνα: 6977 445161 και 2310 222299
...περισσότερα
*****
Εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα διαδραστικού κινηματογράφου
Το Φωτόγραμμα και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν για την ακαδημαϊκή χρονιά 2012-2013 στην αίθουσα Παύλος Ζάννας του Ολύμπιον, τρία προγράμματα διαδραστικού κινηματογράφου για παιδιά.
Πληροφορίες στο τηλ. 210-3413890
...περισσότερα
Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης
«Λουίς Μπουνιουέλ: το βλέμμα ξυράφι»
«Δόξα τω Θεώ, είμαι άθεος».
«Κάθε ταινία είναι σαν μια ακούσια μίμηση ονείρων. Ο κινηματογράφος μπορεί να εφευρέθηκε για να εκφράσει τη ζωή του υποσυνείδητου, οι ρίζες του οποίου είναι βαθιά χωμένες στην ποίηση».
Λουίς Μπουνιουέλ
Η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τη δραστηριότητά της αποτίνοντας φόρο τιμής στον σπουδαίο ισπανό σκηνοθέτη Λουίς Μπουνιουέλ, μέσα από το αφιέρωμα «Λουίς Μπουνιουέλ: το βλέμμα ξυράφι», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 24 έως την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στην Αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος (Μουσείο Κινηματογράφου - Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης, Αποθήκη Α΄, Λιμάνι).
Το αφιέρωμα περιλαμβάνει τέσσερις ταινίες: Η εγκληματική ζωή του Αρτσιμπάλντο δε λα Κρουζ, (Μεξικό, 1955), Βιριδιάνα (Μεξικό-Ισπανία, 1961), Η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας (Γαλλία, 1972) και Το φάντασμα της ελευθερίας (Γαλλία, 1974).
Δείτε εδώ το πρόγραμμα προβολών
Προσεχώς στην Ταινιοθήκη
31 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου 2013: «Καρλ Ντράγιερ: amor omnia»
7 – 10 Φεβρουαρίου 2013: «Κλασικές Ευρωπαϊκές ταινίες – 2»
14 – 17 Φεβρουαρίου 2013: «Ίνγκμαρ Μπέργκμαν: ακτινογραφώντας την ανθρώπινη ψυχή»
21 - 27 Φεβρουαρίου 2013: «Σπάνια τοπία του Ιαπωνικού Κινηματογράφου»
7 – 10 Μαρτίου 2013: «Κινηματογραφικές εικόνες της παιδικής ηλικίας»

Πώληση εισιτηρίων: Μουσείο Κινηματογράφου – Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Α΄, Λιμάνι, τηλ. 2310-508.398, cinematheque@filmfestival.gr)
Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ (γενική είσοδος), 3 ευρώ (για τα μέλη).
Κάρτα μέλους: 1 ευρώ.
Οι εκδηλώσεις της Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας 2007-2013.
15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης –
Εικόνες του 21ου Αιώνα
15 - 24 Μαρτίου 2013

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εθελοντισμού για το 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης!
Ο εθελοντισμός, αποτελεί για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, βασικό τομέα δράσης και υποστηρίζεται ποικιλοτρόπως. Αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους εποικοδομητικής συνεργασίας με τους εθελοντές μας σε μία συνεχή αναζήτηση με ματιά στραμμένη στην έβδομη τέχνη. To ΦΚΘ μέσω του εθελοντισμού, πέρα από μία κίνηση ελεύθερης βούλησης για προσφορά υπηρεσιών, επιδιώκει να προβάλλει ότι είναι δράση με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, δυναμική διαδικασία προσφοράς, μάθησης, ευθύνης και ανάπτυξης και τελικά μία καθ’ όλα συναρπαστική εμπειρία.
Συμπληρώστε εδώ την αίτηση εθελοντισμού για το 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Εικόνες του 21ου Αιώνα
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 29/1/2013
*****
Εργαστήρι Φωτογραφίας
«Θεσσαλονίκη 101»

...περισσότερα

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ "ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ"... ΜΙΑ No1 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ! "ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ"...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ
"ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ"...
ΜΙΑ No1 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Μηδενιστής, συνδυάσαν το ταλέντο τους και παρουσίασαν μια συνεργασία ανατρεπτική που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό !! Έτσι γρήγορα το τραγούδι βρίσκεται στην κορυφή Νational Airplay Chart, mediainspector στο Ελληνικό ρεπερτόριο εφόσον είναι πρώτο σε αριθμό εκτελέσεων !
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο καλλιτέχνης που για περισσότερο από 12 χρόνια αγγίζει το κοινό με τη μουσική και τα τραγούδια του αντιπροσωπεύοντας μία ποιότητα αναλλοίωτη στο χρόνο και ο Μηδενιστής που οι ρίμες του προκαλούν τις πιο έντονες συγκινήσεις συνεργάζονται δημιουργώντας ένα τραγούδι μοναδικό..
Ένας τοίχος που έχει υψωθεί και "σπάει", ένα συναίσθημα δυνατό που επιμένει, η μουσική που σε παρασύρει και ο στίχος που αποτελεί σκέψεις σου!
Εικόνες που ξεπηδούν από τη μελωδία και λόγια που συγκινούν. Ένα ειλικρινές τραγούδι έρχεται να αγγίξει τις αναμνήσεις μας και να αποδείξει ότι τα συναισθήματα δεν προδίδονται!
Σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου, στίχους του Νίκου Μωραΐτη και ραπ στίχους του Μηδενιστή, τη γνώριμη ζεστή φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη ραπ έκφραση του συναισθήματος από το Μηδενιστή, κυκλοφορεί το νέο τραγούδι "Σε Ένα Τοίχο".
Το video clip από τον John Mitropoulos είναι εδώ για να αποτυπώσει σε εικόνα την ιδιαίτερη «ανατροπή» του τραγουδιού!
Κυκλοφορεί από την Panik Records , την εταιρεία που συνεχίζει τις ανατροπές και αναδεικνύει ξεχωριστές προτάσεις μουσικής!
WATCH THE VIDEO CLIP HERE: http://www.youtube.com/watch?v=a2IwCes4ZgQ

ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ~ ''Τα παραμύθια της γιαγιάς''