Κυριακή 14 Απριλίου 2024

📚Το νέο καθηλωτικό βιβλίο της Ευαγγελίας Ευσταθίου κυκλοφορεί στις 19 Απριλίου!

 


Αγαπητοί αναγνώστες,
Η Ευαγγελία Ευσταθίου, συγγραφέας των επιτυχιών Άγριο χάραμα και Προσωπικές στιγμές, επιστρέφει με ένα νέο καθηλωτικό και πολύπλευρο μυθιστόρημα που συνδυάζει κοινωνικά, αστυνομικά, αισθηματικά αλλά και μεταφυσικά στοιχεία.
Κάντε την προπαραγγελία σας τώρα στο e-shop των εκδόσεών μας ή στο αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο.
Οι αποστολές θα ξεκινήσουν να παραδίδονται την 19η Απριλίου.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
Ένα φρικτό έγκλημα του παρελθόντος έρχεται στο φως με τον ένοχο να αναλαμβάνει την ευθύνη μέσω της διαθήκης του πριν πεθάνει. Η ομολογία αυτή θα φέρει κοντά δύο τελείως διαφορετικούς και άγνωστους μέχρι τότε ανθρώπους, την Άννα και τον Μάξιμο, οι οποίοι καλούνται να λύσουν πολλά μυστήρια.
Με πολλές ανατροπές, πάθη, εκδίκηση και έρωτα θα σφραγίσει επιτέλους ο τελευταίος κρίκος για τη λύτρωση.

Κείμενο οπισθόφυλλου:
Ένα σκελετωμένο πτώμα δίπλα σε ένα ποτάμι της Χίου, μια χειρόγραφη διαθήκη δεμένη στον καρπό του, ένα παλιό αρχοντικό γεμάτο βαριά μυστικά, μια επίμονη αστυνόμος που αναζητά την αλήθεια, δύο κληρονόμοι μπροστά σε ένα σταυροδρόμι που θα ανατρέψει τη ζωή τους…
Η Άννα και ο Μάξιμος, μια πρώην κλέφτρα και ένας ισχυρός εφοπλιστής άγνωστοι μεταξύ τους, απόγονοι δύο σπουδαίων οικογενειών που ξεκληρίστηκαν μυστηριωδώς δεκαετίες πριν, καλούνται να βρουν απαντήσεις στον γρίφο της διαθήκης που τους όρισε συγκληρονόμους και να λύσουν το μυστήριο της καταγωγής τους.
Στην πορεία τους για την αναζήτηση της αλήθειας τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται και τίποτε δεν φαίνεται όπως είναι. Και καθώς ο μίτος ξετυλίγεται, η ενοχή και η αθωότητα αλλάζουν διαδοχικά προσωπεία, οδηγώντας τους σε μια εξουθενωτική αναμέτρηση με τα σκοτάδια τους.
Σε μια αλυσίδα από ανομολόγητα μυστικά, ψέματα, προδοσίες και καταδικασμένους έρωτες, η Άννα, με το χάρισμα να βλέπει εικόνες από το παρελθόν, είναι η μόνη που μπορεί να συμπληρώσει τα τελευταία κομμάτια του παζλ και να γίνει δραπέτης του αναπόδραστου, ασφαλίζοντας οριστικά στο αέναο του χρόνου τον τελευταίο κρίκο.

Η Ευαγγελία Ευσταθίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται ως δασκάλα στη δημόσια εκπαίδευση.
Η αγάπη της για το βιβλίο την έστρεψε από πολύ νωρίς στη συγγραφή, πρώτα παραμυθιών και αργότερα διηγημάτων.

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΚΟΝΗ συμπυκνώνει τη σύγχρονη ελληνική ιστορία!







ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΚΟΝΗ: Ο θρίαμβος της γραφής του Κώστα Καλτσά
Από την ομάδα των Εκδόσεων Ψυχογιός
Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΚΟΝΗ γράφτηκε στα αγγλικά, στο πλαίσιο της διδακτορικής διατριβής του συγγραφέα στο Σαουθάμπτον, για την οποία πήρε υποτροφία. Η ιστορία ακολουθεί τρεις γενιές μιας ελληνικής οικογένειας από το τέλος της Κατοχής και το ξέσπασμα του ελληνικού Εμφυλίου μέχρι τις παραμονές του διχαστικού δημοψηφίσματος του 2015 για τη διάσωση της χώρας.


23,30€
20,97€
Κερδίζεις 20 πόντους
22,20€
19,98€
Κερδίζεις 19 πόντους

22,20€
19,98€
Κερδίζεις 19 πόντους

19,90€
17,91€
Κερδίζεις 17 πόντους

17,70€
15,93€
Κερδίζεις 15 πόντους

16,60€
14,94€
Κερδίζεις 14 πόντους

22,20€
19,98€
Κερδίζεις 19 πόντους

18,80€
16,92€
Κερδίζεις 16 πόντους

22,20€
19,98€
Κερδίζεις 19 πόντους