Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ

Συνάντηση του παιδικού σταθμού Λιλιπούπολη με έναν πυροσβέστη

lilipoupoli
2013 41Τον Παιδικό Σταθμό “Λιλιπούπολη”    της    ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ επισκέφτηκε ο προϊστάμενος του  εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου Ελ. Βενιζέλου κος Μιχάλης Βουτσινάς την Τετάρτη 30/10/2013. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να μιλήσει στα παιδιά για το φαινόμενο του σεισμού και να τα ενημερώσει για την πρόληψη και τη σωστή αντίδραση που πρέπει να έχουν τόσο κατά τη διάρκειά του όσο και μετά το τέλος του.
Η ομιλία καθώς και η άσκηση σεισμού που πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του κου Βουτσινά, ήταν πραγματικά ωφέλιμη για τα παιδιά. Επιπλέον, η ενημέρωση που έγινε, ήταν εποικοδομητική και για τις παιδαγωγούς, για να κατανοήσουν πώς πρέπει να αντιδράσουν ασφαλέστερα τη στιγμή του σεισμού.
 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΙΚΟΣ του Μάνου Χατζιδάκι

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 20:00
MegalosErotikosΗ ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ του Δήμου Χανίων και το Μινωικό Ωδείο Ηρακλείου παρουσιάζουν το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20.00, στο θέατρο  «Δημήτρης Βλησίδης» το μουσικό έργο Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΙΚΟΣ του Μάνου Χατζιδάκι.
«Ο Μεγάλος Ερωτικός» αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δισκογραφικές δουλειές του μεγάλου μας συνθέτη, μια υπέροχη συλλογή μελοποιημένων ποιημάτων που εξυμνούν την αγάπη σε όλες τις εκφράσεις της, μια μικρή ανάσα ελπίδας και αισιοδοξίας στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε καθημερινά.
Σε μια ονειρεμένη συνύπαρξη μουσικής και ποίησης θα ξεκινήσουμε μαζί σας ένα μαγικό ταξίδι από «Την πρώτη σταγόνα της βροχής» του Οδυσσέα Ελύτη για να φτάσουμε μέχρι το «Όνειρο» του Διονυσίου Σολωμού.
Το έργο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες , έχει διάρκεια μιας ώρας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Καλλιτεχνική διεύθυνση – Πιάνο :   Κάλλια ΑναστασάκηΣυμμετέχουν : Οι χορωδίες του Ωδείου μας (Παιδιών και Ενηλίκων)Επιμέλεια χορογραφίας και χορός : Μαριλού Μπεναρδή και Μαρία Καλαϊτζάκη

Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης"

Προβολή του ντοκιμαντέρ “RUINS (Ερείπια)” της σκηνοθέτιδας Ζωής Μαυρουδή.

Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 19:30
RUNISΤο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων του Α.Π.Θ.[1] με την υποστήριξη της ΚΕΠΠΕΔΗΧ- ΚΑΜ του Δήμου Χανίων οργανώνει την προβολή του ντοκιμαντέρ “RUINS (Ερείπια)” της σκηνοθέτιδας Ζωής Μαυρουδή.
Το ντοκιμαντέρ αφορά τη συγκλονιστική υπόθεση της ποινικοποίησης του HIVκαι την εξιστόρηση της δίωξης και της διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών στη χώρα μας το Μάιο του 2012. Σύμφωνα με την ίδια τη σκηνοθέτη: «Εκείνη την περίοδο εκατοντάδες γυναίκες είχαν προσαχθεί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, τουλάχιστον μία ήταν ανήλικη. Οι περισσότερες ήταν ελληνίδες και όχι μετανάστριες, όπως είχε αρχικά ακουστεί. Όσο για τις μελανιές και τις εκδορές που έφεραν στα πρόσωπα και στα σώματα τους αποτελούσαν ένδειξη ότι πολλές ήταν ναρκομανείς, άστεγες και άπορες – αυτό που συχνά αποκαλούμε «ανθρώπινα ερείπια»».
Το ντοκιμαντέρ μέσα από τις προσωπικές μαρτυρίες των άμεσα εμπλεκομένων αλλά και από υλικό από τα ρεπορτάζ και τις ειδήσεις της περιόδου εκείνης, αναδεικνύει το σκηνικό ενός σύγχρονου κυνηγιού μαγισσών που είχε στηθεί με αποδιοπομπαίους τράγους οροθετικές γυναίκες με πολλαπλά προβλήματα. Η μικροπολιτική εκμετάλλευση της ανθρώπινης δυστυχίας, η κατάφωρη παραβίαση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο σκοταδιστικός ρόλος των ΜΜΕ, η συνδρομή υγειονομικών σε ακραίες διαδικασίες κοινωνικού ελέγχου, αλλά και η ελπιδοφόρα στάση γιατρών, αλληλέγγυων πολιτών και οργανώσεων τίθενται κεντρικά στο εν λόγω ντοκιμαντέρ.
Η προβολή θα γίνει την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 19.30 στο θέατρο “Δημήτρης Βλησίδης” και η είσοδος είναι ελεύθερη. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση στην οποία θα συμμετέχει η δημοσιογράφος του περιοδικού Unfollowκυρία Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου, το οποίο συμμετείχε στην παραγωγή του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ.


Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων είναι ένα πρόγραμμα του Α.Π.Θ., το οποίο λειτουργεί με τη συνεργασία του ΟΚΑΝΑ και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας και το Δήμο Χανίων. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη ανθρώπων με πρόβλημα εξάρτησης και μελών του οικογενειακού και συγγενικού τους περιβάλλοντος.

Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης"

Λάχανα και Χάχανα

logo_lahana_kai_hahana.jpg
του Τάσου Ιωαννίδη
στο Θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ
photo_lahana_kai_hahana1.jpg
Το Θέατρο Οδός και η Selina Productions παρουσιάζουν  την παράσταση ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ THE MUSICAL μετά την μεγάλη επιτυχία της Αθήνας για 2 χρόνια, όπου συνεχίζεται και για 3η  χρονιά.  Μικροί και μεγάλοι λοιπόν  μπορούν να απολαύσουν μια σπουδαία θεατρική πρόταση. Τα τραγούδια του Τάσου Ιωαννίδη που ήδη γνωρίζουν και λατρεύουν τα παιδιά, τραγούδια έξυπνα, αστεία και γλυκά, που πέρα από την εκπαιδευτική τους χρησιμότητα είναι και πολύ διασκεδαστικά, αποτέλεσαν το έναυσμα και τη βάση για την παράσταση «Λάχανα και Χάχανα The Musical». O Τάσος Ιωαννίδης έγραψε το πρωτότυπο θεατρικό έργο και με τη συνεργασία της χορογράφου–σκηνοθέτιδας Αποστολίας Παπαδαμάκη, δημιούργησαν μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση. Ένα σύγχρονο και επίκαιρο μιούζικαλ με δράση, φαντασία, γέλιο, χαρά και τραγούδι, με χαρακτήρες πολύ γνώριμους από την καθημερινή ζωή των παιδιών και άλλους φανταστικούς, παρμένους από τον κόσμο του ονείρου.

Η παράσταση πραγματεύεται δύο «φαινομενικά» αντίθετους πόλους: την Τέχνη και την Τεχνολογία, και πώς αυτοί συγκρούονται ή συνομιλούν κατά τη διάρκεια της μαθησιακής διαδικασίας. Γιατί όταν αυτό που θέλουμε να μάθει το παιδί το κάνουμε τραγούδι, αποκτά χρώμα, γίνεται παιχνίδι, γίνεται μια συναισθηματική εμπειρία. Τότε η μνήμη «ενδίδει» στη μαθησιακή διαδικασία και λειτουργεί με τρόπο «αειθαλή», με ανεξίτηλα χρώματα.
Την παράσταση παρακολούθησαν πέρυσι 15.000 παιδιά. Ενα πρωτότυπο μιούζικαλ, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, με εξαιρετικούς συντελεστές, βιντεοπροβολές, με ευφάνταστα σκηνικά από ανακυκλωμένα υλικά, με πολύχρωμα κοστούμια για λαχανοξωτικά, ρομπότ, παπαγάλους, ιπποπόταμους, πεταλούδες, νεράιδες, σε περιπλανήσεις με βαρκούλες, τρενάκια, πατίνια, στο ρυθμό και την μαγεία των τραγουδιών «ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ».

Λίγα λόγια για το έργο
Ο Φαταουλίδας είναι ο απόλυτος Άρχοντας στη Λαχανοχαχανοχώρα! Μια παιδική φάρσα είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την ωραία του φωνή και να μην μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του να γίνει λυρικός τραγουδιστής. Αυτό έγινε αφορμή να μισήσει τα παιδιά και να βάλει σκοπό στη ζωή του να πάρει εκδίκηση
Ένα «μεταλλαγμένο» κινητό τηλέφωνο–δώρο σε κάθε παιδί του σχολείου στη Λαχανοχαχανοχώρα, ήταν ο τρόπος που διάλεξε να δελεάσει τα παιδιά για να πέσουν στην παγίδα του. Αυτό έφερε μύρια όσα κακά, για τα παιδιά και για το σχολείο της Λαχανοχαχανοχώρας. Τα παιδιά έπαψαν να αγαπούν τη μάθηση και ασχολούνται μόνο με τα κινητά τους.
Οι τρεις μικροί ήρωές του έργου, η Χαχανένια, ο Λαχανίδας και ο μικρότερος της παρέας ο Ατσίδας, θα προσπαθήσουν να βρουν λύση στο πρόβλημα και να διασφαλίσουν με το Λαχανομνημόνιο που τα ίδια συντάσσουν ότι η χώρα τους θα γεμίσει σχολεία, τέχνη και ανθρωπιά. Η Νεράιδα του «Γέλιου και της Χαράς» θα τους προτείνει να ψάξουν στην «Κοιλάδα των αηδονιών» για το «Πολύχρωμο Λαχανίδι», που έχει... μαγικές ιδιότητες.
Με ένα χαμόγελο κι ένα τραγούδι στα χείλη, οι τρεις ήρωες, μας ταξιδεύουν παρέα με εννέα ηθοποιούς/χορευτές/μουσικούς, σε μια μαγική περιπλάνηση, πότε στον κόσμο του ονείρου και πότε στη σημερινή πραγματικότητα της τεχνολογίας. Θα καταφέρουν άραγε να βρουν την ισορροπία αυτών των δύο αντίθετων κόσμων, έτσι ώστε η τεχνολογία να υπηρετεί τη δημιουργική τους φαντασία; Θα δούμε! Η μέθοδος «Τραγουδώ και Μαθαίνω», θα γίνει το μαγικό κλειδί. Τα παιδιά ανακαλύπτουν ότι με την τέχνη σαν όχημα και ιδιαίτερα με το τραγούδι, η μαθησιακή διαδικασία γίνεται παιχνίδι! … Θα καταφέρουν άραγε να πείσουν  και τους μεγάλους
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο – Μουσική: Τάσος Ιωαννίδης
Σκηνοθεσία – Χορογραφίες: Αποστολία Παπαδαμάκη
Στίχοι: Παυλίνα Παμπούδη
Ενορχήστρωση: Kώστας Γανωσέλλης
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Εικονογράφιση: Βανέσσα Ιωάννου
Φωτισμοί: Μάνος Κόνσογλου
Βίντεο: Απόστολος Νικολαΐδης
Βοηθοί σκηνογράφου: Μαρία Κάρλου, Θεώνη Κώστογλου
Παίζουν: Παλμύρα Δημητρακοπούλου, Άγγελος Ρούσσος, Γιάννης Τσότσος, Αντώνης Χαχούμης
Λυρικός τραγουδιστής: Γιάννης Κετικίδης
Χορεύουν: Παναγιώτης Καλαντίδης, Δέσποινα Καπουλίτσα, Μαρία Στεφάνου, Ελένη Χρυσομάλλη
ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΣ
Θωμάς Χαρέλας – Παυλίνα Χαρέλ
Πληροφορίες:
ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ
Βασ. Όλγας 35, Θεσσαλονίκη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Κάθε Κυριακή 11.30
Καθημερινές για σχολεία
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10€ ενηλίκων 8€ παιδικό
Ισχύουν εκπτωτικά πακέτα κατηγοριών ( πολυμελείς οικογένειες, γκρουπ, σύλλογοι, ωδεία, σχολές χορού, πολλαπλές επισκέψεις, κλπ)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
90 λεπτά (μαζί με το διάλειμμα)
Υπεύθυνη για τα σχολεία:
Μαρίνα Πολίτη 2310423976, 2310423925

Νέες κυκλοφορίες


Πλανόδιοι θεριστές
Ευγενία Φακίνου
ISBN: 978-960-03-5594-9
Μόνη, άνεργη κι έγκυος στον πέμπτο μήνα, η Ελένη εγκαταλείπει την πρωτεύουσα και περιφέρει την απόγνωσή της σ’ έναν τόπο παρακμής και λήθης, με ωραία φύση και ρημαγμένα χωριά. Συναντά τους Πλανόδιους Θεριστές, ενώνεται μαζί τους, αλλά σύντομα τους αφήνει επειδή η εγκυμοσύνη της την εμποδίζει. Συμπτώσεις κι ανεξήγητα συμβάντα την υποχρεώνουν να συγκατοικήσει μ’ έναν εκκεντρικό ομοφυλόφιλο, έναν παλαιό αγωνιστή μεταλλωρύχο, μια γυναίκα έτοιμη να κάνει φόνο κι ένα ουρανοκατέβατο παιδάκι. Είναι μια δύσκολη συμβίωση που τους εξωθεί στα όριά τους ή και πέρα απ’ αυτά, καθώς η ώρα της γέννας πλησιάζει. Πώς θα βγουν από αυτή τη συνύπαρξη; Ποιος είναι ο προορισμός τους και ποιος τον καθορίζει; Ισχύει ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει ν’ αγαπηθούν με κάθε τρόπο ή κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο;
Ένα ταξίδι στο σκοτάδι αλλά και στο φως των καιρών μας. Μια περιπλάνηση που αφορά όλους μας.

Άγρια Ακρόπολη
Νίκος Α. Μάντης
ISBN: 978-960-03-5622-9
Έτος 2159 μ.Χ. Ο κόσμος πλέον διοικείται με βάση τη νοημοσύνη: χωρίζεται σε αναστημένους προ-ανθρώπους, τους Νεάντερταλ, που απλώς επιβιώνουν ως μέλη της πιο εξαθλιωμένης κάστας της παγκόσμιας τάξης, και σε Χόμο Σάπιενς, που ζουν για να δίνουν τεστ με στόχο την άνοδό τους στην ιεραρχία. Όλα κινούνται γύρω από το περιβόητο «εμβόλιο της ευφυΐας». Μόνο όσοι εμβολιάζονται έχουν τη δυνατότητα να ζουν με αξιοπρέπεια. Οι υπόλοιποι πρέπει να υπηρετούν ισόβια τους άλλους.
Ο Μάνο είναι ένας νεαρός Νεάντερταλ, κάτοικος της Μητρόπολης Νέας Αθήνας. Κάποιο βράδυ έρχεται σε επαφή με έναν άγνωστο, τον Άξελ, που ανήκει σε οργάνωση για την ανατροπή του συστήματος. Τότε του παρουσιάζεται μία και μοναδική ευκαιρία να αλλάξει για πάντα τη ζωή του. Οι κίνδυνοι βέβαια είναι πολλοί και παραμονεύουν στους πάνω ορόφους της Μητρόπολης, στην Αλεξάνδρεια, κι ακόμα πιο ψηλά, στον Θόλο, όπου βρίσκονται οι Πιστοποιημένοι.
Μια ολόκληρη κοινωνία έχει μάθει να αντιμετωπίζει τους Νεάντερταλ σαν ζώα, αδυνατώντας να δει πέρα από τα πρωτόγονα χαρακτηριστικά τους. Θα καταφέρει ο Μάνο να αλλάξει τη μοίρα του; Και αν ναι, με ποιο τίμημα;


Και τα ψάρια τραγουδούν
Χάλντορ Λάξνες
Μετάφραση: Μιχάλης Μακρόπουλος
ISBN: 978-960-03-5626-7
Το μυθιστόρημα διαδραματίζεται στις αρχές του 20ού αιώνα στα περίχωρα του Ρέικιαβικ. Ήρωας είναι ένα ορφανό αγόρι που ακούει στο όνομα Άουλβγκριμερ, λέξη που στα ισλανδικά σημαίνει «αυτός που περνάει τις νύχτες με τα ξωτικά». Όταν ο Άουλβγκριμερ έρθει σε επαφή με τη νέα καθεστηκυία τάξη του Ρέικιαβικ (πολιτικούς, ανερχόμενους επιχειρηματίες, αρριβίστες κάθε είδους), θα αρχίσει να αναρωτιέται για τις ηθικές αρχές με τις οποίες μεγάλωσε ως εγγονός ψαράδων.
Ένα σπουδαίο μυθιστόρημα που θα ενθουσιάσει όσους αναγνώστες πιστεύουν ότι η λογοτεχνία πρέπει να ασχολείται με τα μεγάλα θέματα της ύπαρξης, της ηθικής και της κοινωνίας. Ένας νομπελίστας συγγραφέας που αξίζει να ανακαλύψετε.

Παρουσία
Άρθουρ Μίλερ
Μετάφραση: Αύγουστος Κορτώ, Μιχάλης Μακρόπουλος
ISBN: 978-960-03-5627-4
Υπήρξε μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του εικοστού αιώνα. Σπουδαίος θεατρικός συγγραφέας, μαχητικός διανοούμενος αλλά και αντισυμβατικός άνθρωπος (ο γάμος του με τη Μέριλιν Μονρόε ακόμα απασχολεί τα μίντια), ο Άρθουρ Μίλερ έγραψε και λίγα αλλά εξαιρετικά διηγήματα. Η συλλογή αυτή, που εκδόθηκε μετά θάνατον, περιλαμβάνει τα έξι τελευταία διηγήματα που ο ίδιος δεν πρόλαβε να εκδώσει και θεωρούνται η αρτιότερη συνεισφορά του στον πεζό λόγο. Από το Μπουλντόγκ (που αναφέρεται στα σεξουαλικά σκιρτήματα ενός έφηβου) ως το Αποστακτήριο Τερεβινθίνης (στο οποίο αναρωτιέται για την επιρροή της πολιτικής στη ζωή μας) ο Μίλερ στήνει όπως πάντα χαρακτήρες ζωντανούς, με αίμα και σάρκα, αποδεικνύοντας ότι η ικανότητα που επέδειξε στα θεατρικά του αριστουργήματα εύκολα μεταφέρονται από το σανίδι στον περιορισμένο χώρο ενός διηγήματος.

Ο κόσμος μου
Ντάριο Φο
Μετάφραση: Ανταίος Χρυσοστομίδης
ISBN: 978-960-03-5638-0
«Έχω περάσει τα ογδόντα αλλά έχω ζήσει τουλάχιστον εκατόν πενήντα χρόνια», λέει στην αρχή αυτού του βιβλίου ο Ντάριο Φο, ο πασίγνωστος σε όλο τον κόσμο ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας, βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1997. Εκατόν πενήντα χρόνια γεμάτα εντάσεις – μια ζωή έντονη, χορταστική, ανήσυχη, γόνιμη. Σε αυτή τη μακριά εξομολόγησή του, ο Φο μιλάει σε πρώτο πρόσωπο για τις ρίζες του σε ένα χωριό αδιόρθωτων παραμυθάδων του ιταλικού βορρά, για τα μεταπολεμικά χρόνια που τον είδαν φοιτητή στο Μιλάνο, για τις μεγάλες θεατρικές του επιτυχίες, για το εναλλακτικό πολιτικό θέατρο για τη συχνά μοναχική πολιτική του δράση, για την αντισυμβατική στάση που κράτησε σε όλη του τη ζωή. Ο Φο μιλάει ακόμα για το Νόμπελ και τις αντιδράσεις που αυτό προκάλεσε, για τη ζωγραφική του, για τη θρησκεία, τη λογοκρισία, την κωμικότητα, τη συνέπεια, τις μάσκες, τους κλόουν, για ό,τι τον έκανε διάσημο αλλά και καρφί στο μάτι των πιο συντηρητικών συμπατριωτών του. Ένα αξέχαστο βιβλίο για αυτή τη «μεγάλη, σύντομη τρέλα που είναι η ζωή».

Οι φύλακες των αστεριών
Ελένη Πριοβόλου
ISBN: 978-960-03-5617-5
Ζουν στο ίδιο χωριό, κάτω από τον ίδιο ουρανό. Έφηβοι που έχουν τα ίδια όνειρα, τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες ελπίδες. Πηγαίνουν στο ίδιο γυμνάσιο, αλλά είναι ξένοι μεταξύ τους. Μουσουλμάνοι, χριστιανοί, Ρομά. Οι κοινωνίες όπου μεγαλώνουν στέκονται εμπόδιο στο να γίνουν μια δεμένη συντροφιά. Μια ομάδα τέτοιων παιδιών με τη βοήθεια των δασκάλων τους αρχίζουν να αναρωτιούνται το γιατί. Κάνουν το μεγάλο βήμα μες στο σχολείο για να ενώσουν τους κρίκους της αλυσίδας τους. Με καλή θέληση βρίσκουν τα κοινά τους στοιχεία: την αγάπη τους για τη γνώση και τη μάθηση, για τη φύση, για τα άλογα, για τα αστέρια. Ανακαλύπτουν τις ομοιότητες των πολιτισμών τους και τις κοινές καταβολές των μύθων τους. Το παιχνίδι της μοίρας, που αποδίδει με το δικό της τρόπο τη δικαιοσύνη, τα μπλέκει σε μια περιπέτεια, από όπου βγαίνουν πιο δυνατά και πιο αποφασισμένα να διεκδικήσουν το μέλλον που τους ανήκει.
Ένα βιβλίο για την αγάπη, τη φιλία, την αλληλεγγύη και την άρση των προκαταλήψεων μέσα από την κατανόηση της διαφορετικότητας του άλλου.

M.ZAMΠΕΤΑΣ. ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙ!!!.