Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΡΓΗ

Δελτίο Τύπου - Έναρξη λειτουργίας ιστοσελίδας www.diavazo.gr

Μουσική παράσταση radio ΖουΜπαΜπαΛι

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΧΑΝΙΑ 2012" που διοργανώνουν ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012, στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΚΗΠΟΣ, ώρα 21.30, ο Δημήτρης Μπασλάμ θα παρουσιάσει τη Μουσική παράσταση radio ΖουΜπαΜπαΛι. Γενική είσοδος 8 €.
Τα τραγούδια του Δημήτρη Μπασλάμ μέσα από τα τέσσερα μουσικά του παραμύθια δημιουργούν όλα μαζί μια νέα διασκεδαστική μουσική παράσταση. Μια παράσταση βασισμένη κυρίως στα τραγούδια του λυρικού Γαργαληστή, του εύθυμου Αγησίλαγου, της σύγχρονης Θυμωμένης Μπετονιέρας και του κινηματογραφικού Βαρύτονου. Μια ζωντανή ορχήστρα οκτώ μουσικών μας μεταφέρει με το κέφι και την εξωστρέφειά της από τις παιχνιδιάρες Πυγολαμπίδες Κολυμβήτριες στην χορευτική Σαλοπέτα, κι από τον κουρασμένο Ήλιο στα κίτρινα κατακίτρινα Λεμονόψαρα και στην βουλιμική Θεία που όλο και κάτι θέλει. Αυτά και πολλά ακόμα τραγούδια σε μια συναυλία για παιδιά, μαμάδες, μπαμπάδες, νονούς, θείες, γιαγιάδες … Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την τέχνη της μουσικής. Της ζωντανής μουσικής.
Συμμετέχουν :
Δημήτρης Μπασλάμ - Μπάσο, Χρήστος Παππάς, Φαγκότο
Edi Spaapen - Κρουστά, Θανάσης Dzingovic - Ακ. Κιθάρα
Λουίζα Σοφιανοπούλου - Τραγούδι, Γιάννης Μαρίνος - Τρομπόνι
Λευτέρης Τσικουρίδης - Μαντολίνο - Μπάντζο - Γιουκαλίλι
Ορέστης Μπενέκας - Αναλογικά synthesaizer Μελόντικα

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ στο Μουσικό Χωριό 2012

Διεθνής Μουσική Κοινότητα
www.music-village.gr
Αγαπητοί φίλοι του Μουσικού Χωριού, καθώς οδεύουμε προς την τελευταία φάση των αιτήσεων συμμετοχής για τα μουσικά εργαστήρια του Μουσικού Χωριού 2012, σας αποστέλλουμε σταδιακά μία τελευταία σειρά ενημερώσεων για όλες τις κατευθύνσεις που θα λειτουργήσουν φέτος.
ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ»
ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ:
«All One / Alone»
Εργαστήριο οργανικού αυτοσχεδιασμού
Αντώνης Ανισέγκος
Εργαστήριο ελεύθερου φωνητικού αυτοσχεδιασμού
Σαβίνα Γιαννάτου
18 – 24 αυγ  

Μαύρο μου χελιδόνι (Χρόνης Αηδονίδης), Θρακιώτικο