Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

📱 Νέα ebooks, για μια νέα καλύτερη ζωή

 


Το κλίμα αλλάζει, άλλαξε κι εσύ συνήθειες.
Διάβασε ebooks!
Με τα σημάδια της κλιματικής αλλαγής εμφανή γύρω μας και την ισορροπία του πλανήτη σε κρίσιμο σημείο, βάζουμε όλοι τα δυνατά μας για να σώσουμε
ό,τι μπορούμε αλλάζοντας συνήθειες. Κι επειδή το διάβασμα δεν βλάπτει
–και, βεβαίως, δεν κόβεται–, τα ebooks δίνουν τη λύση! Η λίστα με τα ψηφιακά βιβλία που μπορείς να επιλέξεις από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι πολύ μεγάλη. Δες παρακάτω τι νέο κυκλοφορεί και με ένα ΚΛΙΚ θα έχεις στο κινητό, το τάμπλετ, τον ηλεκτρονικό αναγνώστη ή το λάπτοπ σου ό,τι σε ενδιαφέρει.
Ανατριχιάζοντας το καλοκαίρι
 
Ματωμένη σελήνη
Jo Nesbo Perfect day
Romy Hausmann
Ένας ευφυής δολοφόνος τρυπώνει στο μυαλό των θυμάτων του. Και τώρα έρχεται για σένα. Ο Χάρι Χόλε επιστρέφει για την πιο προσωπική του υπόθεση. Κόκκινες κορδέλες, δεμένες φιόγκο. Νεκρά κορίτσια στο δάσος. Ένας Καθηγητής Θάνατος. Πόσο βαθιά στην ανθρώπινη ψυχή είσαι διατεθειμένος να φτάσεις;
13,99 €
12,99 €
Αναγνωστικές απολαύσεις μακράς διαρκείας
 
Ένα δέντρο μεγαλώνει στο Μπρούκλιν
Betty Smith Η εποχή του κακού
Deepti Kapoor
Ένα από τα βιβλία του αιώνα, για τη δύναμη της λογοτεχνίας να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Μια ιστορία διαφθοράς, αγώνα για την εξουσία, έρωτα και εκδίκησης. Ένα σαρωτικό page-turner επικών διαστάσεων.
13,99 €
13,99 €
Ταξίδια στον 20ό αιώνα
 
Καθάρισέ μου έναν λωτό
Charmian Clift Ιστορίες καθημερινής τρέλας
Τσαρλς Μπουκόβσκι
Ζώντας σ’ ένα ελληνικό νησί, κάποια στιγμή, θα συναντήσεις τον εαυτό σου. 63 χρόνια μετά, το βιβλίο της Clift αποπνέει την ίδια φρεσκάδα. Ιστορίες τόσο περίεργες και άγριες όσο η ζωή του θρυλικού Μπουκόβσκι. Αφού τις διαβάσεις, δεν θα είσαι ποτέ πια ο ίδιος.
12,99 €
12,99 €
#Booktok of the summer
 
Διαλυμένο κορίτσι
Kathleen Glasgow Μια τελευταία στάση
Casey McQuiston
Ένα βαθιά συγκινητικό πορτρέτο μιας κοπέλας που ζει σ’ έναν κόσμο που δεν της χρωστάει τίποτα αλλά της έχει πάρει τόσα και τόσα, και της διαδρομής της για να ξαναγίνει καλά. Μερικές φορές η αγάπη της ζωής σου αψηφά τους νόμους του χρόνου και του χώρου. Ένα σέξι, μεγαλόκαρδο ρομαντικό μυθιστόρημα.
11,99 €
13,99 €
Η άλλη όψη της ομορφιάς
 
Specials
Σκοτ Γουέστερφελντ Extras
Σκοτ Γουέστερφελντ
Τρομακτικά όμορφη. Επικίνδυνα δυνατή. Αφάνταστα γρήγορη. Η Τάλι ανήκει πια στους Ειδικούς. Και ο κόσμος της δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος. Ένα κορίτσι θα κάνει τα πάντα για να γίνει διάσημη. Ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξει τη μοίρα της, αλλά και τη μοίρα όλου του κόσμου.
11,99 €
11,99 €
Βουτιές με νου και γνώση
 
Καθάρματα
Απατεώνες, δολοφόνοι, επαναστάτες και εγκληματίες
Patrick Radden Keefe Βαθύ μπλε
Η θάλασσα, τα βάθη της και η αναζήτηση του αγνώστου
Patrik Svensson
Έγκλημα και διαφθορά, μυστικά και ψέματα… Μια διεισδυτική ματιά στον κόσμο των «κακών» από τον Patrick Radden Keefe, έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους της ερευνητικής δημοσιογραφίας.. Μια γνωριμία με τη γοητεία της θάλασσας, αλλά και με όσους την εξερεύνησαν, τη χαρτογράφησαν και θέλησαν να την υποτάξουν. Ένα βιβλίο που ρέει σαν νερό για το θαύμα της ζωής – από κάποιον που θαυμάζει τον κόσμο, για όποιον θέλει επίσης να τον θαυμάσει.
12,99 €
12,99 €
Τα ebooks των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διατίθενται σε κρυπτογραφημένο αρχείο
pdf ή epub (Adobe DRM) και έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία
ώστε να μπορούν να διαβαστούν τόσο σε υπολογιστή
όσο και σε συσκευές ανάγνωσης e-readers, κινητά και tablets.
Νέα ebooks για μια νέα, καλύτερη εποχή