Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

10DVD ΣΑΙΞΠΗΡ

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
10DVD ΣΑΙΞΠΗΡ
ΚΩΔ:27003495
BARCODE: 5201364734951
Τι καλύτερο από το να μπορούν να γνωρίσουν τα παιδιά μας τον κορυφαίο ίσως δραματουργό όλων των εποχών μέσα από τα... κινούμενα σχέδια;
Τα μεγαλύτερα αριστουργήματα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, ειδικά διασκευασμένα για παιδιά και με τη σφραγίδα του BBC, σε μία μοναδική οπτικοακουστική έκδοση...
Μάκβεθ, Ρωμαίος & Ιουλιέτα, Αμλετ, Οθέλλος, Δωδέκατη Νύχτα, Τρικυμία, Το Ημέρωμα της Στρίγγλας, Όπως σας Αρέσει, Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι, Όνειρο Θερινής Νυκτός, Ιούλιος Καίσαρας και Ριχάρδος ο Τρίτος αποτελούν την μοναδική αυτή 10πλή συλλογή, που κυκλοφορεί για πρώτη φορά στα ελληνικά.
Σπουδαίοι μεταφραστές και ηθοποιοί βοήθησαν ώστε να αποδοθούν πιστά τα κείμενα και το πνεύμα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στην ελληνική γλώσσα.
Ακούγονται οι: Μυρτώ Αλικάκη-Νίκος Κουρής-Χρήστος Θάνος-Θανάσης Κουρλαμάς-Χρύσα Διαμαντοπούλου-Χάρης Φλέουρας
Μετάφραση/ Προσαρμογή: Μαρία Μουρκούση[λυρική σκηνή] –Στέλλα Φάιτ

Θάνος Μικρούτσικος - Χρήστος Θηβαίος "Μουσική Πράξη για 5" 1/8/2011

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ
ΑΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΣ - ΠΑΛΙΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
ΤΗΛ. : 28210 87098 - 28210 87077
FAX : 28210 74332
Web SIte : www.dipeh.gr
Θάνος Μικρούτσικος - Χρήστος Θηβαίος "Μουσική Πράξη για 5" 1/8/2011
Μαζί με τους Θύμιο Παπαδόπουλο (πνευστά), την Άννα Λινάρδου (τραγούδι) και τον Θοδωρή Οικονόμου (πιάνο)
Δυο μουσικοί διαφορετικών γενεών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος, συναντιούνται ξανά πιο ώριμοι και φέτος το καλοκαίρι.
Για το πρόγραμμα έχουν επιλεγεί μουσικές και τραγούδια που η αγάπη του κόσμου έχει καταστήσει διαχρονικά, επιτυχίες του Χρήστου Θηβαίου αλλά και κομμάτια του Θάνου Μικρούτσικου που έχουν να ακουστούν καιρό, όπως και δουλειές άλλων συνθετών και φυσικά από την παράσταση δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από το Σταυρό του Νότου, τη δουλειά του Θάνου Μικρούτσικου πάνω στον Νίκο Καββαδία.
Αυτά τα τραγούδια, αναπόσπαστο κομμάτι πλέον της κάθε εμφάνισης του Θάνου Μικρούτσικου, ολοκληρώνουν το ταξίδι απογείωσης.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ