Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

10 ΑΚΟΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

Στις 30 Ιουνίου 10 ακόμη σπουδαστές του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ έδωσαν πτυχιακές εξετάσεις Ανωτέρων Θεωρητικών και κρίθηκαν ικανοί για πτυχίο Αρμονίας κλείνοντας έτσι τον κύκλο της σχολικής περιόδου 2010 - 2011 και ξεκινώντας ταυτόχρονα τον κύκλο καλοκαιρινών μαθημάτων.
Φυσικά ο κύκλος των φετινών εκδηλώσεων στα Ν. Μουδανιά θά κλείσει στις 13 Ιουλίου με την μεγάλη Συναυλία για την ΕΛΠΙΔΑ και τη ΣΤΟΡΓΗ.
Οι νέοι πτυχιούχοι είναι οι: Αρνάκης Αντώνιος, Καλτσά Βανέσα – Στέλλα, Κουτζούχας Χρήστος, Μαργαρίτη Σοφία, Μαστρογιάννη Νίκη Μαστρογιάννης Ιωάννης, Σαρηγιαννίδου Αναστασία, Τζελέπη Αικατερίνη, Τσιγγελίδη Αικατερίνη, Φαφέσα Χριστίνα.
Η Δ/νση και το προσωπικό του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ συγχαίρει τους νέους πτυχιούχους και τους εύχεται καλή συνέχεια σ΄ αυτόν το δρόμο που επέλεξαν που βέβαια είναι δύσκολος αλλά ταυτόχρονα είναι και ένας δρόμος που καλλιεργεί ψυχές και αξίζει να τον περάσεις.
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.com

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ

Μοιάζει σα να μην πέρασε μια μέρα, από εκείνο το καλοκαίρι που δειλά έγινε το ξεκίνημα ενός ΘΕΣΜΟΥ για την πόλη των Μουδανιών.
Ήταν τότε, που το Ωδείο Ζαφείρη Φωτιάδη και η Σχολή Χορού Σύνθεση, παρουσίασαν την Πρώτη εκδήλωση της οποίας τα έσοδα πήγαν για την ενίσχυση του συλλόγου παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.
Ο κόσμος αγκάλιασε με αγάπη το Θεσμό αυτό, και πώς να γινόταν διαφορετικά, αφού τον ΑΓΩΝΑ τον έδιναν παιδιά, οι μαθητές της Σύνθεσης.
Ο θεσμός πέρασε από πολλές «συμπληγάδες», αλλά προς απογοήτευση πολλών αντί να καμφθει, από τις δυσκολίες, έδινε μάχη και έβγαινε ακόμα πιο δυνατός.
Φέτος, για άλλη μια χρονιά, στις 13 Ιουλίου 2011 στο ανοιχτό Θέατρο Μουδανιών, τραγουδάμε και χορεύουμε ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ.
Την Τετάρτη στις εννέα το βράδυ ΟΛΟΙ θα είμαστε στο Ανοιχτό Θέατρο Μουδανιών, για να δώσουμε «ΕΛΠΙΔΑ», να λάμψει το χαμόγελο στα μάτια ΟΛΩΝ των παιδιών γιατί ο καρκίνος ΝΙΚΙΕΤΑΙ.
Μπορούμε να τον νικήσουμε, και θα τον νικήσουμε με την αγάπη μας.
Στηρίζουμε για ακόμα μια χρονιά την προσπάθεια του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ!
Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί.
Βασίλης Τσούγκαρης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρωτόκολλο συνεργασίας των Εθνικών Κέντρων Βιβλίου Γαλλίας και Ελλάδας για την ενίσχυση των Ελλήνων συγγραφέων, μεταφραστών και εκδοτών

Οι εκδόσεις Οξύ παρουσιάζουν: Graham Masterton "ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ"

GRAHAM MASTERTON                                 
ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ                           
(A TERRIBLE BEAUTY)                             
ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ GRAHAM MASTERTON                                
Μετάφραση: Μαρία Μουντοκαλάκη                          
Σειρά: ΚΟΛΑΣΗ                          
Ημερομηνία Έκδοσης: 04/07/2011                           
Διαστάσεις: 14Χ21 cm                          
Σελίδες: 4OO                        
ISBN: 978-960-436-352-0

Βασίλης Δημητρίου συνέντευξη στη Μαρία Παπαδάκη στο "Μουσικόραμα"

http://www.mousikorama.gr/site/concerts/992-vassilis-dimitriou-interview                                 
16 Ιουλίου - ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ - Για το χαμόγελο του παιδιού

Η ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ ΠΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ALBUM THΣ ΖΩΗΣ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ ''ZΟΕ'S COCE'' ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ

“O κώδικας της Ζωής” είναι μια μουσική παράσταση όπου η Ζωή Τηγανούρια, με το ακορντεόν ως σολιστικό όργανο, παρουσιάζει ορχηστρικές συνθέσεις από το ολοκαίνουριο πέμπτο της άλμπουμ με τίτλο “Zoe’s code” σε σύνθεση, ενορχήστρωση και παραγωγή δική της, με ρυθμούς Pop, Dance, Electro Tango, Παραδοσιακούς, Latin, καθώς και δύο νέα τραγούδια τα ''avec toi'' & ''sodom and gomorrah'' μέσα από μια μεγάλη συνεργασία με την Ιταλίδα τραγουδίστρια In Grid,σε αγγλικό και γαλλικό στίχο από την στιχουργό Ρεβέκκα Ρούσση.
Στη παράσταση ''Zoe’s Code Live'' η Zωή Τηγανούρια συνδυάζει ευχάριστα και με συνοχή τους ‘’δρόμους’’ της Δύσης με τους Λαϊκούς Βαλκανικούς και Παραδοσιακούς ρυθμούς.
Διασκευάζει με τον αισθησιακό δυναμισμό της γνωστούς συνθέτες όπως οι Astor Piazzolla, Carlos Gardel, Mariano Mores, Β. Τσιτσάνης, Goran Bregovic, M.Χιώτης, Μ. Βαμβακάρης,Μ. Χατζιδάκις, Μ. Θεοδωράκης, και παρουσιάζει επιλεγμένες στιγμές από τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές της .
Το τραγουδιστικό και μουσικό μέρος του προγράμματος έχουν αναλάβειη καταξιωμένη τραγουδίστρια Ειρήνη Χαρίδου καθώς και οι εξαίρετοι μουσικοί Ηλίας Αργυρόπουλος στο Πιάνο, Στέλιος Γενεράλης στα Τύμπανα, Δημήτρη Χριστόπουλος στο Μπάσο. Guest στο Μπαγλαμαδάκι η Κωνσταντίνα Θεοφίλου.
Την εκδήλωση παρουσιάζει η Δημοσιογράφος –Παρουσιάστρια Κλέλια-Φανή Χαρίση η οποία δηλώνει την παρουσία της και στο Album με το ποίημα "Εν αρχή ην ο ήχος'' αφιερωμένο στη Σαμοθράκη.
Ώρα Έναρξης 21:30 Τιμή Εισιτηρίου:10 €
Φεστιβάλ Μονή Λαζαριστών 2011
Κολοκοτρώνη 21 564 30 Σταυρούπολη
Θεσσαλονίκη
Τ 2310 589.200 F 2310 651.099
Ε press@monilazariston.gr
www.monilazariston.gr
Facebook: Moni Lazariston Festival
http://www.youtube.com/user/monilazariston
http://www.dailymotion.com/MoniLazaristonFestival
Ακούστε κομμάτια από το ''ZOE'S CODE''
http://www.youtube.com/watch?v=ovVO78OG-0g ''Avec toi''
http://www.youtube.com/watch?v=Ot4CLwEs900 ''Nostalgia''

Πειραματικό Κιθαριστικό Σύνολο Δήμου Θερμαϊκού: πρόσκληση ενδιαφέροντος για νέα μέλη

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ-ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΙΤΣΟΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Με αγορές βιβλίων άνω των 50€, οποιουδήποτε συγγραφέα και εκδοτικού οίκου μέσω του διαδικτυακού καταστήματος www.booksandthecity.gr ΔΩΡΟ όποιο βιβλίο των εκδόσεων Περίπλους επιθυμείτε & ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής
Δείτε τα βιβλία του Περίπλου στο site www.periplous.gr
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ
Ζαΐμη 31, 106 82 ΑΘΗΝΑ
2103307001-4 Fax:2103307005
ekdoseis.periplous@gmail.com
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
www.politismospolitis.org

" ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ " 1973