Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ακρόαση μόνο μόνο για γυναίκες ηθοποιούς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ακρόαση ηθοποιών
Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου από τις 10.00 έως τις 16.00 θα πραγματοποιηθεί ακρόαση μόνο για γυναίκες ηθοποιούς πάνω από 25 ετών επαγγελματίες που να γνωρίζουν τραγούδι και χορό στο Θέατρο Αυλαία για την παράσταση που θα παρουσιαστεί κάθε Δευτέρα και Τρίτη μετά το Πάσχα σε σκηνοθεσία Παυλίνας Χαρέλα.
Στην ακρόαση παρακαλείστε να έχετε μαζί σας το βιογραφικό σας σημείωμα επισυνάπτοντας μια πρόσφατη φωτογραφία, άνετα ρούχα έναν μονόλογο (κατά προτίμηση κωμικό) και ένα τραγούδι.
Παρακαλείστε για την ευκολότερη διεξαγωγή της ακρόασης να επικοινωνήσετε για ραντεβού στα τηλέφωνα: 2310-423976 (Δευτέρα -Παρασκευή 10.00-14.00)

ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
LOGO 5

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100
Antonín Dvořák
«Rusalka»
Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ,
προβάλλει στο χανιώτικο κοινό το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD».
Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, ώρα 19.55, θα προβληθεί σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ από τη METROPOLITAN OPERA της Νέας Υόρκης το αριστούργημα του Antonín Dvořák «Rusalka».
Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 14.00
Γενική Είσοδος: 18 €
Φοιτητικό / Άνεργοι / Παιδιά κάτω των 15 ετών: 13 €
Η σπουδαία Renée Fleming επιστρέφει σ’ έναν από τους χαρακτηριστικούς της ρόλους, ερμηνεύοντας τη μαγευτική άρια «Τραγούδι στη Σελήνη», στη συγκινητική όπερα-παραμύθι του Dvorák. Ο τενόρος Piotr Beczala, συμπρωταγωνιστεί ως «Πρίγκιπας», η Dolora Zajick υποδύεται τη «Γιεζιμπάμπα» και στο πόντιουμ είναι ο δυναμικός νέος μαέστρος Yannick Nézet-Séguin.Η όπερα παρουσιάζει με αριστουργηματικό τρόπο τον τραγικό έρωτα μιας νύμφης του νερού κι ενός θνητού Πρίγκιπα. Η ιστορία, μεταξύ άλλων, είναι εμπνευσμένη και από το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Η Μικρή Γοργόνα». Η super star, Renée Fleming στον ομώνυμο ρόλο, προσπαθεί να κερδίσει την αγάπη του θνητού Πρίγκιπά της και ερμηνεύει με μοναδική μαεστρία τη διασημότερη άρια της «Rusalka», «Τραγούδι στη Σελήνη».

Πάρις - ΖΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ | Ο Πάρις επιστρέφει με ένα άκρως ανεβαστικό τραγούδι!

Πάρις
"Ζω Για Σενα" Ο Πάρις επιστρέφει με νέο τραγούδι και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση! Άκου εδώ το original version!  Άκου εδώ το dance version!
Από τα πιο αγαπημένα νέα πρόσωπα της λαϊκής μουσικής σκηνής, ο Πάρις επανέρχεται με το ολοκαίνουργιο και άκρως ανεβαστικό... 
«Ζω Για Σενα»
Μουσική: Λάζαρος Τίτος, Στίχοι: Ευθύμης Μπράχος
Ενορχήστρωση: Νίκος ΓεωργόπουλοςΓνωρίσαμε τον Πάρι μέσα από το πολύ επιτυχημένο πρώτο του τραγούδι "Έχει Κάτι" και τον αγαπήσαμε από τις επί σκηνής ζωντανές εμφανίσεις του στο Posidonio, που συνεχίζονται μέχρι σήμερα με τεράστια απήχηση στο κοινό, για 3η συνεχή σεζόν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού!Με το νέο του τραγούδι «Ζω Για Σενα», που κυκλοφορεί σε original και dance version, ο Πάρις επιστρέφει κοντά μας δυναμικά και είναι πανέτοιμος να μας παρασύρει στο δικό του μοναδικό ρυθμό!
Το Digital Single κυκλοφορεί από την Platinum Records.
Τη νέα δισκογραφική εταιρεία που στηρίζει το Ελληνικό τραγούδι!
Ακούστε το νέο τραγούδι του Πάρι στο YouTube
 "Ζω Για Σενα" | original version
"Ζω Για Σενα" | dance version

ARTIST OFFICIAL FACEBOOK PAGE
https://www.facebook.com/Paris.Official.Fan.Page


2013 Platinum Records
Facebook: http://www.facebook.com/PlatinumRecordsGR
Website: www.platinumrecords.gr
YouTube: www.youtube.com/PlatinumRecordsTube
Contact: info@platinumrecords.gr

Νικόλας Άσιμος - Το πανηγύρι /Ζωντανή εκτέλεση