Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FLORAL

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 22:00
Live Afrodyssey Orchestra
Οι Αfrodyssey Orchestra μέσα από original συνθέσεις και πρωτότυπες διασκευές παρουσιάζουν ζωντανά τη δουλειά τους στο Floral την Παρασκευή 19/4 και το ταξίδι μέσα στο Afro Groove συνεχίζεται....Η πρώτη τους γνωριμία έγινε ενώ σιγόβραζαν μέσα ίδιο καζάνι μιας ξεχασμένης φυλής στην Μαύρη Ήπειρο. 'Οταν λόγω γευστικών αμφιβολιών αφεθήκαν ελεύθεροι,αποφάσισαν να μην αφήσουν να πάει χαμένη αυτή η "τυχαία” γνωριμία.Το καζάνι τους είχε φέρει πλέον πολύ κοντά... Κουβαλώντας εικόνες και ήχους λοιπόν από την Αφρική δημιούργησαν την Αfrodyssey Orchestra.
Είσοδος 3 ευρώ
Σάββατο, 20 Απριλίου, 22:00 Party
The Hoppers Meet! – Take the A train Dj sets: Fellow Hopper & Penelope
Αγαπητοί lindy hoppers και λάτρεις των παλαιών μουσικών έφτασε ο καιρός για τη μηνιαία συνάντηση στο Floral. Αυτή τη φορά ένα τρένο από τη Θεσσαλονίκη φέρνει μαζί του μία αγαπημένη και γνωστή στο χώρο μας φίλη! O Fellow Hopper συναντά την dj Penelope για να σας ταξιδέψουν μουσικά πίσω στο χρόνο αλλά κυρίως να σας κάνουν να χορεύετε ασταμάτητα!
Είσοδος ελεύθερη

Δευτέρα 22 Απριλίου, 22:00 Α Lindy hop dance event
Mondays in the Mood
Και αυτή τη Δευτέρα οι Lindy Hoppers ανεβάζουν τη διάθεσή μας στο Floral με μουσική από τον Fellow Hopper.
Τρίτη 23 Απριλίου, 19:00 Εργοτάξιο Ιδεών
Αναζητώντας το Μεγάλο Πολιτισμικό Αφήγημα: Το παράδειγμα της Γενιάς του '30 Τι κρατάει μια κοινωνία ενωμένη; Τι εξασφαλίζει τη συνέχειά της με το παρελθόν αλλά και τη συνοχή της απέναντι στις εντάσεις που της επιφυλλάσσει το μέλλον; Μια απάντηση συνιστά το Μεγάλο Αφήγημα, που από τη μια δεξιώνεται την μνήμη και την ιστορία, και από την άλλη οραματίζεται το μέλλον. Η Γενιά του '30 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τέτοια εγχειρήματα διαμόρφωσης ταυτότητας και συγκρότησης ιστορικής συνέχειας της ελληνικής κοινωνίας. Με αντίκτυπο τόσο στην πολιτική όσο και στην τέχνη, το ρεύμα αυτό εξακολουθεί να διχάζει και να προκαλεί με την τόλμη αλλά και την αμφισημία του. Στη συνάντηση αυτή, θα δούμε πώς η Γενιά του '30 επενδύεται τον 20ο αιώνα με αντιφατικά ιδεολογήματα και προσφέρεται για πολλαπλές ερμηνείες.
Μιλούν οι:
Αλέξανδρος Μιστριώτης (εικαστικός καλλιτέχνης)
Κώστας Χριστόπουλος (εικαστικός καλλιτέχνης)
και σχολιάζουν οι:
Βασίλης Μπογιατζής (Δρ ΕΜΠ/ΕΚΠΑ Ιστορίας και Φιλοσοφίας των Επιστημών και της Τεχνολογίας)
Ηλίας Παπαγιαννόπουλος (Επίκουρος Καθηγητής Παν/μίου Πειραιά) Κατερίνα Πάπαρη (Εκπαιδευτικός, υπ. Δρ Τμήματος Ιστορίας ΕΚΠΑ)
Χριστίνα Σγουρομάνη (εικαστικός καλλιτέχνης)
Παρασκευή 26 Απριλίου, 22:00 Live
Penny And The Swingin' Cats
Με το «γυφτάκι» τους στον ώμο οι "Penny And The Swingin' Cats” καταφτάνουν στο "Floral” για να αναστατώσουν τα Εξάρχεια! Εσείς μπορείτε να βάλετε τα καλά σας ή τα καθημερινά σας και να λικνιστείτε με τη βελούδινη φωνή της Penny, να ταρακουνηθείτε με τα τύμπανα του γάτου των Πατησίων και το κοντραμπάσο του γάτου Σταλλόνε, να ξεσηκωθείτε με το performance του γάτου Ζερβού στην κιθάρα και να ταξιδέψετε με τα πνευστά του αρχηγού μαυρόγατου που θα αγκαλιάσουν το χώρο και τις καρδιές όλων..
Είσοδος 5 ευρώ
Σάββατο 27 Απριλίου, 22:00 Live
Οι My Drunken Haze είναι μια ονειρική/ψυχεδελική/γκαραζική μπάντα/κομπανία/κολλεκτίβα βγαλμένη μέσα από τα 60s. Τα μέλη της (πάντοτε νηφάλια στις live εμφανισεις τους), φροντίζουν με τη χρονομηχανή/τριπάρισμα/ντοπάρισμα που κρύβουν στον ήχο τους/στίχο τους να ταξιδεύουν το κοινό πίσω στο 1967.
"Groovy like a Spike Lee movie.Keep the faith baby
Vocals/Keys -Matina Sous Peau
Acoustic & electric Guitar-Spir Frelini
Electric Guitars - Harry Eugene Kane Bass
G.S.K Drums-Nick Zouras
Από την άλλη οι "The Paris Grove είναι ένα μουσικό project γεμάτο από συναίσθημα και ψυχεδέλεια. Ο ήχος επηρρεασμένος από μπάντες της Αγγλικής σκηνής όπως οι Oasis και οι Verve αλλά και από την ψυχεδελική ποπ των 60's. Ξεκίνησε το 2011 από το Spir Frelini στη κιθάρα και τον Jim Parish στη κιθάρα και στα φωνητικά, και στη συνέχεια στη μπάντα ενσωματώθηκε και η Danae Palaka παίζοντας κρουστά και πλήκτρα.
Είσοδος 5 ευρώ
FLORAL: Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια / τηλ: 210 3800070 / fax: 210 3800071 / email: info@floralcafe.gr

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ

Χοροθέατρο ΚΘΒΕ: IMAGINE - Ο JOHN LENNON ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος - ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ
«IMAGINE - Ο JOHN LENNON ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ»
Μονή Λαζαριστών, Μικρό Θέατρο - Έναρξη: Παρασκευή 19/04/13, στις 21.00
Tο Χοροθέατρο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει την παράσταση «Ιmagine - O John Lennon ονειρεύεται», στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, σε χορογραφία-σκηνοθεσία sinequanon, από την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013. Πρόκειται για μια συνάντηση του σύγχρονου χορού με τα εικαστικά και τη μουσική, με τη φιγούρα του John Lennon να είναι τόσο ορατή όσο ο καθένας τον φέρνει στη συνείδησή του.
«Ιmagine- O John Lennon ονειρεύεται», μια παράσταση που τοποθετείται χωροχρονικά σ’ ένα άχρονο, σχεδόν “μπεκετικό” περιβάλλον, όπου τα «σκαθάρια» ξεφεύγουν από τις φιγούρες των Beatles για να γίνουν ο “Jo”, η “Le” και οι “Non”, ήρωες σημερινοί που μοιάζουν βγαλμένοι από το θέατρο του παραλόγου.
Διαβάστε περισσότερα

THE HILLBILLY MOON EXPLOSION & THE SPEAKEASIES SWING BAND at Gaia Live!

Principal Ltd. presents a dirty sexy swingy show with:
THE HILLBILLY MOON EXPLOSION (Switzerland)
&
THE SPEAKEASIES SWING BAND
Saturday 20 April 2013 . Gaia Live
Οι Hillbilly Moon Explosion είναι μία πανευρωπαϊκή rock’n’roll μπάντα με ένα διαρκώς αυξανόμενο fan club.
Έμπροσθεν έχουν την Ιταλο-Ελβετή Emanuela Hutter και τον εξόριστο Άγγλο τραγουδιστή και μπασίστα Oliver Baroni και όπισθεν υποστηρίζονται από τον Άγγλο κιθαρίστα Duncan James και τον Ελβετό ντράμερ Luke 'The Puke' Weyermann.
...Αναδύθηκαν από την rockabilly σκηνή της πατρίδας τους Ζυρίχης και πρόσφατα απέρριψαν πρόταση εκπροσώπησης της Ελβετίας στον διαγωνισμό της Eurovision.
Το single ‘My Love For Evermore’ προηγείται του άλμπουμ σε 7’’. Είναι ένα σκοτεινό ντουέτο από την Emanuela και τον Spark Phillips της διαβόητης psychobilly μπάντας Demented Are Go, με τον Geraint Watkins στα πλήκτρα, υποστηριζόμενο από μία rockabilly κιθαριστική διασκευή του ‘Enola Gay’.
Την παραγωγή του άλμπουμ έκανε ο Greg Townson, της αμερικάνικης μπάντας The Hi-Risers και ηχογραφήθηκε πέρσι στο Goldtop Studio του Λονδίνου.
TRACKS: - Buy Beg or Steal, Broken Heart, She Kicked Me To The Curb, Natascia, Trouble & Strife, My Love For Evermore (with Sparky), Night of the Living Ted, Imagine A World, Goin’ To Milano, Touch Me, Rock’n’Roll Girl, Chalk Farm Breakdown, Enola Gay. 13 tracks.
www.facebook.com/hillbillymoonexplosion
www.hillbillymoon.com
Οι “Speakeasies’ Swing Band!” δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Κανείς δεν ξέρει πότε! Κάποιοι τοποθετούν τη γέννηση τους το Σεπτέμβριο του 2009 όταν ο Μανόλης, ο Πάνος Κ. και ο Πάνος Β. γνώρισαν την Κατερίνα. Άλλοι θεωρούν ότι η μπάντα πήρε σάρκα και οστά τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους όταν οι 4 φίλοι βγήκαν στους δρόμους να παίξουν τα “κάλαντα”. Κάποιοι πάλι, πιο προσγειωμένοι, τοποθετούν την αρχή των SSB όταν έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο SwingALONICA τον Μάιο του 2010. Στην μπάντα είχαν ήδη προσχωρήσει ο Γιάννης, ο Θάνος και ο Ηλίας. Στη συνέχεια, τον Οκτώβριο του 2010, έγινε μέλος του συγκροτήματος και ο Στέργιος και έτσι απέκτησε η μπάντα τη σημερινή της μορφή.
Έκτοτε ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη. Σε συναυλιακούς χώρους, μπαράκια, φεστιβάλ, αλλά και στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Ξεχωρίζουν οι συνεργασίες τους με το Lindy Hop Greece (SwingALONICA & Swing’n’Swim), το Live on Cooradio, η εμφάνιση στο Ράδιο Αρβύλα και στο Πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα της ΕΤ3 το 2011~2012. Τα support στους Cherry Poppin’ Daddies και Parov Stelar Band, αλλά και οι εμφανίσεις τους στο Street Party για την υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης ως ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νεολαίας για το 2014 στο Λευκό Πύργο, στην τελετή έναρξης των 46ων Δημητρίων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο Φεστιβάλ Εναλλακτικής Μουσικής στο Βαφοπούλειο Ίδρύμα, αλλά και οι εμφανίσεις τους εκτός Ελλάδας, στο Hep Cat’s Holiday στο Sommerset της Μ. Βρετανίας και στο 15o Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο στη Βουλγαρία.
Τον Μάρτιο του 2011 γράφουν το πρώτο δικό τους κομμάτι “Bright Lights Late Nights” με σκοπό τη δημιουργία ενός μουσικού βίντεο. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς επαναλαμβάνουν το ίδιο πείραμα με αποτέλεσμα ένα νέο βίντεο, το “Black Swamp Village” στο οποίο εκτός των άλλων συμμετέχουν και οι διεθνούς φήμης χορευτές Kevin St. Laurent & Jo Hoffberg. Έτσι, τον Ιούλιο του 2012 κυκλοφορούν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά “Bathtub Gin” ενώ συγχρόνως με το κομμάτι τους “Bright Lights Late Nights” συμμετέχουν στη Γερμανική συλλογή "Swing Style Vol.3"
www.facebook.com/speakeasies
www.speakeasies.gr
 
Info:
Gaia Live, Doxis 5, Limani, Thessaloniki
Doors open at 21:00
Show starts at 22:00
Ticket Presale 15 euros at Ticket House, Stereodisc & ticketarena.gr
More Info at 2310.428088 

Οι εκδόσεις Λιβάνη σας παρουσιάζουν τις νέες κυκλοφορίες:

ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων «Σώπα… Δάσκαλε»

Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 20:00
2hEYKAIRIA-THEATERΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013" που διαοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας, Δυτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Φορείς Πολιτισμού, το Σάββατο 20 Απριλίου 2013, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», ώρα : 20.00 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων θα πραγματοποιήση θεατρική παράσταση με το έργο «Σώπα… Δάσκαλε».
Κάνοντας ένα νοερό ταξίδι στο χώρο της νεοελληνικής λογοτεχνίας με αποσπάσματα έργων του 19ου και 20ου αι., τονίζουμε τα στοιχεία που χαρακτήριζαν την παλιότερη παιδαγωγική μεθοδολογία με τη μονομέρεια, το δογματισμό της, την έλλειψη εμπιστοσύνης και τη δασκαλοκεντρική θεώρηση της διδασκαλίας που τη διέκρινε. Αντιπαραβάλλοντας αυτά τα στοιχεία στηριζόμενοι σε δημιουργημένα κείμενα από τους μαθητές μας σχετικά με το σύγχρονο σχολείο, αναδεικνύονται οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας που θέτουν ως κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας το μαθητή, στον οποίο ο δάσκαλος θα πρέπει να δώσει πρωτοβουλίες κι ευκαιρίες αυτενέργειας. Το σύγχρονο σχολείο στοχάζεται πάνω στην αξία της μάθησης, επιδιώκοντας την αειφορία και τον δια βίου εμπλουτισμο-προσανατολισμό της γνώσης, με προκείμενο την ολοκλήρωση της προσωπικότητας, στοχεύοντας σ’ ένα μαθητή ενεργό πολίτη. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση της φαντασίας και της κριτικής σκέψης- ικανότητας, οι δύο βασικές συνιστώσες που εμπνέουν την αγάπη για τη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων (γνώση) και την καθιστούν εν τέλει ως μία ες αεί διαδικασία αυτογνωσίας και καθορισμού του εαυτού μας ως αυταξίας.

Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης"
 

ΙΔ Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου «’Ενας θεότρελος κόσμος», «Γόρδιος Δεσμός»

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 20:00THEODOR-THEATERΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013" που διαοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας, Δυτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Φορείς Πολιτισμού, την Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», ώρα : 20.00, τα ΙΔ Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου θα παρουσιάσουν τα έργα «Ένας θεότρελος κόσμος» του Ανδρέα Λάζαρη και «Γόρδιος Δεσμός» της Βασιλικής Φωτίου.
«’Ενας θεότρελος κόσμος», Ανδρέας Λάζαρης Η οικογένεια Κουτσουβέλη φτάνει σε ένα ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου θα διαμείνουν για λίγες μέρες προκειμένου να παρακολουθήσουν ένα καλλιτεχνικό φεστιβάλ. Ο μέλλων γαμπρός τους όμως Αγαθοκλής τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, αφού αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να γίνει γαμπρός τους, επειδή είναι ήδη …παντρεμένος. Μάλιστα, στο ίδιο ξενοδοχείο καταφθάνει και η σύζυγος του Ευανθία, με σκοπό να εκδικηθεί τον άπιστο σύζυγο της. Τα πρόσωπα του έργου μπλέκονται σε ένα παιχνίδι έρωτα, προδοσίας, μεταμφιέσων και αναγνωρίσεων δημιουργώντας ιδιαίτερα ανατρεπτικές και κωμικές καταστάσεις . Η κωμωδία «Ένας θεότρελος κόσμος» τελικά διακωμωδεί τον πραγματικό κόσμο, όπου τα πάντα συμβαίνουν και όλα μπορούν να συμβούν.
«Γόρδιος δεσμός», Βασιλική Φωτίου Το έργο της Κύπριας συγγραφέως Βασιλικής Φωτίου είαι μια σάτιρα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Είναι ένα θεατρικό ανάλαφρο , δροσερό και επίκαιρο,καθώς με ιδαίτερα εύστοχο και χιουμοριστικό τρόπο σατιρίζει την αγωνία και το άγχος που έχουν οι γονείς για την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών τους. ‘Ετσι, ο Φίλιππος και η Ολυμπία, «οι σεβαστοί γονείς» ασκούν πίεση στην έφηβη κόρη τους Αλέξάνδρα να σπουδάσει γιατρός ή καθηγήτρια προκειμένου να εξασφαλίσει το μέλλον της. Η Αλεξάνδρα όμως έχι τα δικά της σχέδια. Θα μπορέσει τελικά να κόψει το «γόρδιο δεσμό» με τους γονείς της και να ακολουθήσει το όνειρο της;

Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης"

Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας : «Ένας γάτος μια φορά»

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 20:30Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013" που διαοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας, Δυτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Φορείς Πολιτισμού, την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», ώρα : 20.30, το Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας θα παρουσιάσει το έργο «Ένας γάτος μια φορά» του Κ. Μάγου και της Τ. Ζωγράφου

Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης"

Έκθεση - Φεστιβάλ Ψηφιακής Μαθητικής Δημιουργίας.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 - Σάββατο, 20 Απριλίου 2013
gogoulos afisaΤο Γραφείο Σχολικού Συμβούλου Πληροφορικής Δυτ. Κρήτης με συνδιοργανωτές το Δήμο Χανίων και την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. ΚΑΜ και σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης των Ν. Ρεθύμνου και Χανίων, διοργανώνουν, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013", την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου 2013, στο χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Κ.Α.Μ.), στο παλιό λιμάνι των Χανίων, Έκθεση/ Φεστιβάλ Ψηφιακής Μαθητικής Δημιουργίας.
Σκοπός της έκθεσης είναι η ανάδειξη, διάχυση και παρουσίαση της ψηφιακής μαθητικής δημιουργίας καθώς και η συνεργασία και επικοινωνία της εκπαιδευτικής κοινότητας με την ευρύτερη κοινωνία.
Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης οι μαθητές θα έχουν της ευκαιρία να παρακολουθήσουν, να συμμετάσχουν και να αλληλεπιδράσουν σε ψηφιακές δράσεις:
  • Προβολή μαθητικών ταινιών από το Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών της Ολυμπίας και την Camera Zizanio
  • Τρισδιάστατη ψηφιοποίηση με τεχνολογίες αιχμής, Εργαστήριο Σχεδιομελέτης & Κατεργασιών, ΤΕΙ Κρήτης - Χανιά
  • Ψηφιακό διαδραστικό θέατρο σκιών), Εργαστήριο Διανεμημένων Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πολυμέσων, Πολυτεχνείο Κρήτης
  • «Κουρήτες», Ρομποτική ομάδα του Εργαστηρίου Προγραμματισμού και Τεχνολογίας Ευφυών Υπολογιστικών Συστημάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης
  • Βράβευση, Διαγωνισμός Μαντινάδας για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο
  • Αποδoμώντας ένα εργαστήρι animation. Στιγμές, Εικόνες και Εμπειρίες από τα εργαστήρια animation της δράσης cine-μαθήματα
  • Παράλληλες εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας σε πόλεις της Ελλάδας όπως το Αγρίνιο, η Αλεξανδρούπολη, το Ηράκλειο, η Κέρκυρα, η Λάρισα, η Μυτιλήνη και η Ρόδος

Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι)

Απονομή επαίνων συμμετοχής στην Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 20:002013 s
Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ διοργανώνουν την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, ώρα 20.00, εκδήλωση για την απονομή των Επαίνων Συμμετοχής στην "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013" .
Οι έπαινοι θα δοθούν στους Διευθυντές των Σχολείων, τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, καθώς και σε φορείς πολιτισμού που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.


Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι)

Λήξη μαθημάτων στο Εργαστηρι Καλλιτεχνικής Επιμόρφωσης και Δημιουργίας

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 20:00
eked 2
Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ διοργανώνουν την Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, ώρα 20.00, εκδήλωση με την ευκαιρία λήξης των μαθημάτων στο Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Επιμόρφωσης και Δημιουργίας για την περίοδο 2013 – 2013. Κατά την εκδήλωση θα τιμηθούν οι Εθελοντές Επιμορφωτές, ενώ θα δοθούν και οι βεβαιώσεις συμμετοχής στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.

Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι)

Πασχαλινή γιορτή - BAZAAR βιβλίων στο Τελλόγλειο


AlunaGeorge “Attracting Flies”

AlunaGeorge
Attracting Flies
http://cdn.stereogum.com/files/2013/03/Alunageorge-Attracting-Flies.jpg
Tα μέχρι έως τώρα δείγματα της δουλειάς του ντουέτου των AlunaGeorge (η θεα Aluna Francis στα φωνητικά και ο George Reid στην παραγωγή) όπως το EP You Know You Like It και το single Your Drums, Your Love έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ηλεκτρονική ποπ ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας γεμάτη κολλητικές μελωδίες. Το 2013 θεωρείται η χρονιά που θα κάνουν το μεγάλο break καθώς πρόκειται να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο τους άλμπουμ με τίτλο Body Music.

ΛΑΧΑΝΑ+ΧΑΧΑΝΑ/ΔΑΡΡΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ