Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ - ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ

LOGO 5
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100
ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ
Παρασκευή, 15 Αύγουστος 2014
Κυριακή, 17 Αύγουστος 2014
Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ
Ώρα : 20.30 & 22.30
Διοργάνωση : ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ
Είσοδος : Γενική είσοδος  : 5 €
Δωρεάν είσοδος  σε : Ανέργους με κάρτα ανεργίας | ΑΜΕΑ (με επίδειξη της κάρτας)
Κοινωνικούς φορείς (με παροχή εισιτηρίων από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ–ΚΑΜ)
Παιδιά κάτω των 15 ετών | Ενήλικες άνω των 65 ετών

ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ
ΠΑ 15 – ΚΥ 17 Αυγούστου 2014
Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ
Ώρα : 20.30 - 22.30
ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ
Έγχρωμο | Κωμωδία
Διάρκεια : 90’
Σκηνοθεσία : Ριαντ Σατούφ
Πρωταγωνιστούν ; Βαλέρια Γκολίνο, Εμμανουέλ Ντεβός, Ιρέν Ζακόμπ
O Ερβέ, 14 ετών, ζει με την μητέρα του, απορροφημένος από την έκρηξη της σεξουαλικότητάς του, τους μέτριους βαθμούς του και τη γενική γκαντεμιά του. Χαζεύει τις όμορφες συμμαθήτριές του, ζηλεύει τους cool συμμαθητές του, αλλά δεν δείχνει προορισμένος να αποκτήσει κάποια αληθινή επαφή με το άλλο φύλο. Μια μέρα όμως, για ανεξήγητους λόγους, η Ορόρ, ίσως η πιο όμορφη της τάξης, αρχίζει να τον φλερτάρει, με αποτέλεσμα μια σχέση γεμάτη εκπλήξεις και για τους δύο.
Τα Ομορφόπαιδα έχουν την εμφάνιση μιας νεανικής κωμωδίας α λα Τζον Χιουζ και την καρδιά του Τριφφό στα “400 Χτυπήματα” και το “Χαρτζιλίκι”. Είναι μια ταινία για τους εφήβους δίχως ιστορία, που είναι και οι περισσότεροι. Δεν είναι οι καλύτεροι, αλλά ούτε και οι χειρότεροι, δεν είναι ούτε βίαιοι, ούτε άχρηστοι, τίποτα, απλώς χωρίς ιστορία. Σ’ αυτούς επικεντρώνεται ο σκηνοθέτης και δείχνει να τους κατανοεί και να απολαμβάνει την εξιστόρηση της σκληρής καθημερινότητάς τους.

TO ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ στο Μουσικό Χωριό

music-village-logo
Διεθνής Μουσική Κοινότητα

www.music-village.gr
TO ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ
Eισαγωγή στο διαλογισμό, τη διαχείριση της αναπνοής και την άσανα
Γιώργος Φωτιάδης, Μαριάννα Αστρακά
18 - 24 Αυγούστου
Διάρκεια: 20 ώρες
Ωράριο: 9.30 – 10.30 (χαλάρωση, πρωινή άσανα ανοικτή σε όλους) & 11.00 – 14.00
Το εργαστήριο αυτό πραγματοποιείται για τρίτη φορά στο μουσικό χωριό και ανήκει σε μία σειρά εργαστηρίων που ξεκίνησε το 2007. Στοχεύει στην αρμονική σύνδεση του σώματος του μουσικού (και όχι μόνο) με τον πνευματικό και ψυχικό στοχασμό.
Φέτος, ο Γιώργος και η Μαριάννα θα εστιάσουν στα εξής:

Βασικές πρακτικές διαλογισμού με στόχο την καλλιέργεια της επίγνωσης, την αναγνώριση και την εξομάλυνση των νοητικών εντάσεων.
Βασικές πρακτικές αναπνοής (πραναγιάμα) με στόχο την αξιοποίηση και διεύρυνση της ζωτικής ενέργειας και την εξισορρόπηση των συναισθηματικών εντάσεων.
Βασικές πρακτικές κίνησης και στάσης του σώματος (άσανα) με σκοπό την εκτόνωση των σωματικών εντάσεων.
Ακολουθώντας τις πρακτικές της επιστήμης της γιόγκα, ο διαλογισμός, η αναπνοή και η κίνηση προσεγγίζονται ως αδιάσπαστο σύνολο ώστε να βιωθεί η ύπαρξη ως ολότητα.
Στα πλαίσια του εργαστηρίου θα πραγματοποιούνται καθημερινά μικρές εισηγήσεις και συζητήσεις σχετικά με την κατανόηση του θεωρητικού υποβάθρου της γιόγκα.
Το εργαστήριο είναι ανοικτό σε μουσικούς, ηθοποιούς, χορευτές και σε οποιονδήποτε θέλει να αποκτήσει βιωματική επαφή με την επιστήμη της γιόγκα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

To αναλυτικό πρόγραμμα των κατευθύνσεων και εργαστηρίων μπορείτε να το διαβάσετε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Μουσικού Χωριού (www.music-village.gr).
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαμονή και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας.
H διοργάνωση φέτος, όπως και πέρυσι, θα υλοποιήσει νέο σύστημα οικονομικών εισφορών, όπου και θα παρέχονται ειδικές τιμές για νέους, φοιτητές, παιδιά και άνεργους, καθώς και μειωμένο κόστος συμμετοχής για όλους τους ενήλικες. Ενημερωθείτε ΕΔΩ !

Άγιον Όρος • Σιμωνόπετρα • Παράκληση