Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Thessaloniki International Film Festival

Αυτή την εβδομάδα μη χάσετε στο Ολύμπιον την ταινία Το Κρυφό Πάθος της Τερέζ Ντ. του Claude Miller. Στην αίθουσα Παύλος Ζάννας συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ της Μαρίας Ηλιού Από τις δυο πλευρές του Αιγαίου: Διωγμός & Ανταλλαγή Πληθυσμών, Τουρκία - Ελλάδα 1922-1924. Η αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος στο Μουσείο Κινηματογράφου - Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης φιλοξενεί για δέκα ημέρες το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ΓκΛΑΤ.
Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (19-25/09/2013)
ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΕΖ ΝΤ.
Claude Miller
Γαλλία
2012
ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΔΙΩΓΜΟΣ & ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 1922-1924

Μαρία Ηλιού
Ελλάδα
2013
 
15ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ΓκΛΑΤ Ταινιών
Tο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει με τη μη κερδοσκοπική εταιρία Σύμπραξη για το Κοινωνικό Φύλο το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ΓκΛΑΤ (Γκέι, Λεσβιακών, Αμφισεξουαλικών και Τρανσεξουαλικών, Διεμφυλικών) Ταινιών, από τις 20 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2013, στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος.
 
ΤΟ ΦΚΘ συμμετέχει στην εκδήλωση Μια αλλιώτικη Κυριακή - μια Κυριακή χωρίς αυτοκίνητο
Μη χάσετε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στην πλατεία Αριστοτέλους, την προβολή της ταινίας Ο κύριος Ιλό στο χάος της κυκλοφορίας του Ζακ Τατί, στο θερινό σινεμά που στήνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μια αλλιώτικη Κυριακή - Μια Κυριακή χωρίς αυτοκίνητο
 
Το ΦΚΘ στηρίζει το RuN Thessaloniki
Τη δεύτερη ημέρα του RuN Thessaloniki, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι προβολές του Japanese Anime Marathon Day στην αίθουσα «Τάκης Κανελλόπουλος» του Μουσείου Κινηματογράφου – Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης (11:00-16:00) και στην αίθουσα «Παύλος Ζάννας» του Ολύμπιον (17:00-21:00)
Μείωση των τιμών στο πωλητήριο του ΦΚΘ
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μειώνει τις τιμές στην πλειοψηφία των εκδόσεών του και σε επιλεγμένα συλλεκτικά αντικείμενα που διατίθενται στο πωλητήριό του, σε ποσοστό που φτάνει έως και το 50%!
Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Πλατεία Αριστοτέλους 10, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310378400

ΘΕΑΤΡΟ ELIART - 4ΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ & ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


Τετραήμερο εκδηλώσεων για την νέα θεατρική σεζόν
Το Θέατρο Eliart υποδέχεται την νέα σεζόν
με δωρεάν και μειωμένα εισιτήρια για όλο τον κόσμο
 Η σεζόν ξεκινάει δυναμικά για το θέατρο Eliart με μια τετραήμερη γιορτή στο πλαίσιο του 1ο Φεστιβάλ Βοτανικού ”Κάτω από τις Γραμμές” καλωσορίζοντας τους Αθηναίους πίσω στην «βάση» τους μετά τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις, ανοίγοντας την αυλαία του χειμώνα 2013-2014.
Κατά την διάρκεια του τετραήμερου αυτού το κοινό του Eliart θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει Θεατρικές Παραστάσεις και Μουσικά Lives σε πολύ προσιτές τιμές, ακόμη και με δωρεάν είσοδο.
Πέμπτη 19 & Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου / 21:00 / Διάρκεια: 100 λεπτά / Είσοδος ελεύθερη
«Μπαρ σε καλό μας» του Ερνέστου Βουτσίνου. Μια ανατρεπτική κωμωδία από την ομάδα «Τα κορίτσια με τους Γλόμπους». 1ο Βραβείο στο φεστιβάλ 2nd Athens Bar Theatre Festival στο Eliart (Μάιος 2013).
Σκηνοθεσία: Ερνέστος Βουτσίνος. Παίζουν: Δημήτρης Τσιλιφώνης, Ερνέστος Βουτσίνος, Φανή Δαλεζίου, Μαρία Αντωνίου.
Ένας βιοπαλαιστής κληρονόμος, ο άνεργος κολλητός του, η κουλτουριάρα αδερφή του και μια εκρηκτική σερβιτόρα αναζητούν την ιδέα που θα μεταμορφώσει ένα παραμελημένο μπαρ στο απόλυτο hot-spot της νυχτερινής Αθήνας.
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου / 22:00 / Είσοδος 5 Ευρώ
ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ – Ένα ταξίδι στην μουσική και τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο και το Θέατρο.
Μουσικοί: Ντόρα Αθανασίου τραγούδι, Γιώτα Καραμούτσιου φλάουτο,
Μιχάλης Σιδηρόπουλος μαντολίνο, Γεωργία Ζουπανιώτη κιθάρα , Άγγελος Γαβριήλ κιθάρα. Καλλιτεχνική επιμέλεια, ενορχήστρωση: Άγγελος Γαβριήλ
Ένα μοναδικό live αφιερωμένο στους νοσταλγούς του παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου και θεάτρου σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου, Μίκη Θεοδωράκη, Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Κατσαρού και Μάνου Χατζιδάκι κ.α. ακούγοντας τραγούδια αγαπημένα τα οποία έμεινα αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου.
Σάββατο 21 & 28  Σεπτεμβρίου / 21:00 / Διάρκεια: 60 λεπτά / 5 Ευρώ
"Σημειώσεις ενός τρελού" του Λ. Τολστόι - Ένας εξαιρετικός Μονόλογος με τον Αποστόλη Ψαρρό. 1ο Βραβείο στο Φεστιβάλ Μονολόγων  στο Eliart  (Ιούνιος 2013). Μονόλογος  βασισμένος σε ένα κείμενο του Λ. Τολστόι το οποίο μετά από 100 χρόνια παραμένει τρομακτικά επίκαιρο. Μόνο για δύο μοναδικές παραστάσεις!
 Θέατρο «Eliart», 
Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός
Μετρό: Κεραμεικός
       Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3477677 & 6970808764

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ | ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ | ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ (ΠΑΛΑΤΑΚΙ) - ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΟΔΡΑ / ΠΕΜΠΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

4ο ΚΟΘ Underground

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ | Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας | Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου | Συμμετέχουν Χρόνης Αηδονίδης & Ελένη Τσαλιγοπούλου

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ  22  ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 
ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ”
ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ 2013”
“Από  τις  Τρύπες στη  Γελαστή  Ανηφόρα, μια ίσια γραμμή σ’ έναν βρώμικο χάρτη ” 
poster_aggelakas35x50.jpg

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΔΡΟΣ - ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2013


Dj Kas feat. Kostas Martakis - (Στα Όνειρά Σου) Greek Version for the Ultimate Summer Hit "Paradise"!

DJ Kas feat. Κώστας Μαρτάκης
Greek Version for the Ultimate Summer Hit
“Paradise (
Στα Όνειρά Σου)”!


Sta oneira sou  : http://www.youtube.com/watch?v=LySbM3C0zJg
Paradise http://www.youtube.com/watch?v=_HZgQykYNQ4
To απόλυτο Summer Hit από τους Dj Kas feat. Κώστα Μαρτάκη, μας καλεί να το γνωρίσουμε λίγο καλύτερα , μέσα από μία ολοκαίνουρια Ελληνική, φθινοπωρινή version “Στα Όνειρά Σου”!
O Dj Kas ήδη γνωστός για τις Dance επιτυχίες "Party like A freak" και "Ready To Go " ,παρουσιάζει άλλη μια συνεργασία που θα συζητηθεί με τον ανανεωμένο Κώστα Μαρτάκη.
Ένα σκανδαλώδες party με τη συμμετοχή των, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κρατερό Κατσούλη  ,Σύλβια Δεληκούρα ,Μηδενιστή, Demy , Μυρωνας  Στρατής,Θωμαή Απέργη, OGE & Marios Brasil, είναι αυτό το οποίο οπτικοποιεί  τη Dance επιτυχία και χαρακτηρίζεται ως το All Star Video clip της χρονιάς!
Ξέφρενοι ρυθμοί και ένα ατελείωτο πάρτυ , σε ένα βίντεο κλιπ με τη συμμετοχή πολλών αστέρων που αναβιώνει τα επεισοδιακά parties της πιο glamorous εποχής !Dj Kas feat. Kostas Martakis “Στα Όνειρά Σου”!
Σε μουσική OGE και Νίκου Βουτούρα στίχους από τον DJ Kas και τον Πάνο Nικολακόπουλο και κάτω από το "Magic Touch by Michael Tsaousopoulos" το νέο hit Single υπόσχεται να μας παρασύρει !
Μουσική: OGE, Νίκος Βουτούρας
Στίχοι: DJ Kas, Πάνος Νικολακόπουλος
Magic Touch by Michael Tsaousopoulos
Παραγωγή, Ενορχήστρωση : Νίκος Βουτούρας (Dimension-X), OGE
Σκηνοθεσία : Yiannis Papadakos
Αrt Direction : Dimitris Skoulos
Styling: Marios Kipriotis/Michael Tsoukas

BOYS + NOISE The “Amita Motion Positive Group” Winners!

BOYS + NOISE
“Kάνε Κάτι”
 The “Amita Motion Positive Group” Winners!
Έχουν όλο το πακέτο, το κοινό τους λατρεύει ....
και αυτό είναι το πρώτο τους single!

BOYS + NOISE
“Kάνε Κάτι”
Οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού “Amita Motion Positive Group” ανακοινώθηκαν, και δεν είναι άλλοι από τους BOYS + NOISE !
Έχουν όλο το πακέτο, το κοινό τους λατρεύει και αυτό είναι το πρώτο τους single!
Είναι νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι και όπως όλα δείχνουν… αποτελούν το επόμενο big talk of the town, ενώ ήδη συγκρίνονται με τα πιο hot international group… δεν είναι άλλοι από τους BOYS + NOISE!
Ο Άρης, ο Jimmy και ο Βαγγέλης, ηλικίας 22, 20 και 17 ετών, επιλέχθηκαν από τους Playmen, για τον διαγωνισμό “Amita Motion Positive Group” της Amita Motion.
Από τα πρώτα τους βήματα απέκτησαν ένα φανατικό fan base που οργανώνει συνεχώς events, στηρίζοντας τους στον διαγωνισμό της Amita Motion, ο οποίος θα καταλήξει στην μεγάλη συναυλία για την Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion στο ΟΑΚΑ στις 13 Σεπτεμβρίου οπου θα εμφανιστούν και οι ίδιοι μαζί με όλους τους αγαπημένους καλλιτέχνες !
DEMY, ΜΕΛΙSSES, PLAYMEN, STAN, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ, VEGAS, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ & ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ,
INNA, Gravitonas(Special Guest)
DJ Kas, DJ Young, OGE, Snik, RiskyKidd,Κωνσταντίνος Αργυρός, Στέλιος Λεγάκης,  Tamta, Courtney Parker, My Excuse, Marios Brazil, και Josephine, Nicolas Costa θα είναι εκεί!
Η διαδικτυακή κυκλοφορία των δύο πρώτων τραγουδιών των BOYS + NOISE, για την μπαλάντα “Tell Me” και το pop-dance “Kάνε Κάτι”, κατάφεραν μέσα σε λίγες μέρες να “τρελάνουν” τα views, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά το ταλέντο των χαρισματικών Playmen να διαμορφώνουν νέες μουσικές τάσεις, πάντα κάτω από την ομπρέλα της Νο1 εταιρείας Panik Records!
Το πρώτο επίσημο single τους από την Panik Records είναι το “Κάνε Κάτι” σε μουσική των Playmen και του Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους του Τάσου Βουγιατζή, ενώ μόλις κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο video clip σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.
“Κάνε Κάτι” BOYS + NOISE
Ανακάλυψε τους και θα κολλήσεις! Κυκλοφορεί από την Panik Records.
Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=rrOUvG-_0WM

Νίκος Δημητράτος - Ειν' αρρώστια τα τραγούδια