Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Iviskos Publications
Book cover
Συγγραφέας: Keidi Keating Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Τιμή: 18,90 €
Σελίδες: 384
Είδος: Δοκίμιο
Κατηγορία: Πνευματικότητα ISBN: 978-618-5093-15-0

Σχόλια για το βιβλίο 

Το «Φως» γεννήθηκε μέσα από τη γενναιοδωρία των συγγραφέων του και αποτελεί προσφορά στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Αναζωογονητικό! Κάθε κεφάλαιο είναι και μία πρόσκληση και ευκαιρία να ξεπεράσετε τα παλιά αρνητικά σας κατάλοιπα και να κάνετε τη ζωή σας, από συνηθισμένη, ιδιαίτερη. Εσείς, αδελφοί και αδελφές μου, προορίζεστε να ζήσετε σε αυτήν την δονητικά υψηλή Πιθανότητα. 
Lisa Nichols
Προεξέχουσα διδάσκαλος στο «Μυστικό» και συγγραφέας
του διεθνούς best seller Ό,τι κι Αν Γίνει! (No Matter What!)
Το «Φως» αποτελεί μία λαμπερή αντανάκλαση των πέντε αρχών που έχω στην καρδιά μου. Είναι ένα ολοκληρωμένο πνευματικό έργο που δίνει στον αναγνώστη τη δύναμη να βρει την αγάπη και την αλήθεια. Είναι καρπός ανιδιοτελούς προσφοράς και μεταφέρει ένα μήνυμα αγάπης και μεταμόρφωσης. Ένας προς ένας, οι συντελεστές του έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους και σας προσκαλούν να είστε γαλήνιοι, να ακούτε την εσωτερική σας φωνή, να έχετε κριτική σκέψη και να καθοδηγήστε από την έμφυτη σοφία που όλοι διαθέτουμε. 
Don Miguel Ruiz
Συγγραφέας των διεθνών best sellers
Οι Τέσσερις Συμφωνίες (The Four Agreements)
και Η Πέμπτη Συμφωνία 
(The Fifth Agreement)

Συμμετέχουν με κείμενά τους 21 πνευματικοί διδάσκαλοι:

 Κεν Λάουχερ, Τάραν Κάμερον Μακντόναλντ-Πάρκερ, Δρ. Χαμπίμπ Σαντέγκι, Ρίτσαρντ Γουότερμπορν, Βίσεν Λακιάνι, Ντίρντρι Χέιντ, Μάικ Ρόμπινσον, Μάρσι Σίμοφ, Τέρι Τίλμαν, Τζάνετ Άτγουντ, Λώρεν Σεμπάστιαν, Μπάρμπαρα Μαρξ Χάμπαρντ, Τζον Πέρκινς, Τζούλι Τσάιμς, Τζον-Ρότζερ, Μόλυ Αν Φέρλυ, Δρ. Σου Μόρτερ, Ντον Μιγκέλ Ρουίζ, Μάικλ Χέιζ, Γουίλιαμ Αρντζ, Νηλ Ντόναλντ Γουόλς.
Βιογραφικό συγγραφέα 
Keidi Keating
 Η Keidi βίωσε μία ξαφνική πνευματική αφύπνιση στην ηλικία των τριάντα ετών, μετά από μια σειρά μεταμορφωτικών θεραπευτικών συνεδριών. Επακολούθησε μία μυστικιστική αλληλουχία γεγονότων, η οποία γέννησε μέσα της την άσβεστη έφεση να έρθει σε ουσιαστική επαφή με την Ψυχή της και να συνεχίσει γεμάτη εμπιστοσύνη το πνευματικό της ταξίδι. Ως αποτέλεσμα, άρχισε να γίνεται όλο και περισσότερο ενορατική, συμπονετική, σοφή και ευτυχισμένη. Η Keidi πλέον επιμελείται, γράφει και εκδίδει βιβλία και προϊόντα που προσφέρουν στους ανθρώπους τα κλειδιά και τη δύναμη να αφυπνίσουν το Φως που κρύβουν μέσα τους.

*********************************************************************************************

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Book cover
Συγγραφέας: Στέλλα Τζανετή Σχήμα: 14 Χ 12,5
Εξώφυλλο: Mαλακό
Τιμή: 6,50 €
Σελίδες: 48
Είδος: Παραμύθι
Κατηγορία: Παιδική Λογοτεχνία ISBN978-618-5093-14-3

Σχόλια για το βιβλίο 

Πώς γίνεσαι ο ήρωας του δικού σου παραμυθιού; Πώς ξεγλυστράς από την πραγματικότητα στο όνειρο και πίσω; Και αν μπορείς και τα καταφέρνεις όλα αυτά, σκέφτηκες ποτέ τι χρώμα έχει το μυαλό σου; Ο Μιχαήλ Άγγελος, ένα αγόρι στην ηλικία σου, ίσως λίγο μικρότερο – ίσως λίγο μεγαλύτερο, κάνει απίστευτα ταξίδια με τη φαντασία του. Καμιά φορά παίρνει και τη μαμά του μαζί για να της θυμίζει να μην ξεχνά πώς είναι να είσαι παιδί…
Αλήθεια έχει χρώμα το μυαλό; Κι αν έχει, πώς είναι; Μάθετε μέσα από την τρυφερή ιστορία της Στέλλας Τζανέτη πώς γίνεται να ανοίξουμε παράθυρο στη φαντασία, στο όνειρο και στην Αγάπη με οδηγό το ζεστό φως των Χριστουγέννων, ακόμα κι αν είμαστε κουκουλωμένοι… στο ζεστό μας πάπλωμα! 
Σάσα Βουλγαρη

Βιογραφικό Εικονογράφου 

Ο Βασίλης Τζανετής γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο το 1974. Σπούδασε γραφιστική και εργάστηκε σε τυπογραφικούς οίκους στο δημιουργικό τμήμα. Του αρέσει να «σκιτσάρει» σαν μικρό παιδί, γι’ αυτό ανέλαβε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε τούτο εδώ το παραμύθι. Γιατί του ζητήθηκε ακριβώς αυτό! Να ζωγραφίσει με την ψυχή και τη φαντασία ενός παιδιού εννέα ετών!!
Βιογραφικό συγγραφέα 
Stella Tzaneti
Γεννήθηκα τον Μάιο του 1973 στην Αθήνα. Άρχισα να γράφω από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Ήταν η δική μου απόδραση από την πραγματικότητα στο όνειρο. Η μοναδική μου ευκαιρία να επιβιώσω μέσα στον χρόνο και να ξεφύγω από τους παιδικούς μου φόβους.
Σιγά - σιγά το χαρτί έγινε ο δικός μου φανταστικός φίλος, αυτός ο οποίος θα ήξερε όλα μου τα μυστικά…
Αργότερα αποφάσισα να σπουδάσω Αγγλική Φιλολογία, ήθελα βλέπετε μέσα από τα βιβλία να ανακαλύπτω από τι προσπαθούν να ξεφύγουν οι άλλοι γράφοντας. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 1998, όμως η ζωή με παρέσυρε σε άλλα μονοπάτια. Άφησα τα βιβλία και τους φανταστικούς κόσμους και προσγειώθηκα στην πραγματικότητα. Εργάστηκα 14 χρόνια σε πολυεθνικούς οργανισμούς ως Διευθύντρια Τμημάτων Εξυπηρέτησης Πελατών και 3 χρόνια στον χώρο της Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων ως Διοικητική Διευθύντρια.
Τον Σεπτέμβριο του 2013, μετά από μία περίοδο έντονης εσωτερικής αναζήτησης, αναθεώρησα όλα τα πράγματα που θεωρούσα μέχρι τότε σημαντικά, πήρα «τον δρόμο τον λιγότερο ταξιδευμένο» και αποφάσισα να τολμήσω να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. 
Και έτσι άρχισα να γράφω ξανά… 
----------ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ----------
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΒΙΣΚΟΣΜακεδονίας 21, 145 61 Κηφισιά
Tηλ : 210 8021333, fax: 211 0135560, e-mail: info@iviskospublications.gr

BLUES PILLS (SE/FR/US) live in Thessaloniki!!!

BLUES PILLS
Ένα μαγευτικό vintage rock ταξίδι από το πιο συναρπαστικό και πολυσυζητημένο συγκρότημα του πλανήτη! Opening Act: MILLION HOLLERS
Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 @ Principal Club Theater 
Η ταχύτερα ανερχόμενη μπάντα τού λατρεμένου στη χώρα μας vintage rock, μας επισκέπτεται ακριβώς τη στιγμή που γράφει την Ιστορία της !
Το φαινόμενο Blues Pills είχε ήδη αρχίσει να λάμπει πριν καν την πρώτη κυκλοφορία τους. Το “Devil Man” EP αποτέλεσε αντικείμενο λατρείας από ένα ήδη μεγάλο following κύμα που περίμενε πώς και πώς τα πρώτα δείγματα ηχογραφημένης μουσικής από αυτή την πολυπολιτισμική (Αμερική-Σουηδία-Γαλλία) μπάντα που ιδρύθηκε από 2 πρώην μέλη των φοβερών Radio Moscow. Το ασταμάτητο touring που ακολούθησε τους καθιέρωνε σε όλο και μεγαλύτερο κοινό, με τα venues να μεγαλώνουν συνεχώς στο πέρασμα του χρόνου. Η κυκλοφορία του ντεμπούτου τους με τον απλό τίτλο “Blues Pills” στα μέσα τού 2014, άφησε άφωνους κοινό και κριτικούς με τα πιασάρικα κι εθιστικά bluesy hard rock τραγούδια του και φυσικά με την εκπληκτική, χαρακτηριστική φωνή της Elin Larsson. Στη μέχρι στιγμής περιοδεία για την προώθηση τού δίσκου, το ένα sold-out διαδέχεται το άλλο και οι νεαροί Blues Pills ήδη θεωρούνται οι μπροστάρηδες τού vintage rock κινήματος. Στις 23 Ιανουαρίου τού 2015, θα απολαύσουμε το κουαρτέτο ακριβώς πάνω στη στιγμή που χτίζει τον μύθο του, έναν μύθο που μετά από χρόνια θα θυμόμαστε ότι τον ζήσαμε στη γέννησή του, σε μια συναυλία που αναμένεται το λιγότερο εκπληκτική !
http://www.bluespills.com/

https://www.facebook.com/BluesPills
https://twitter.com/bluespills
http://instagram.com/bluespills
https://www.youtube.com/user/bluespills
Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30                                  
Η συναυλία ξεκινάει στις 21:30
Πληροφορίες: 2310.428088
Principal Club Theater – Mylos, Thessaloniki, GR
Τιμές εισιτηρίων:  Προπώληση από 15€
Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House, Rover, Public, Ianos, Viva.gr
Παραγωγή: Principal Ltd.

Τραγούδια της Φωτιάς - 1974 Ν. Κούνδουρος (ολόκληρη)