Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Η μεγάλη βόλτα του κυρίου Πετράν - Μουσικά παραμύθια 1
Συγγραφέας: Γιούλα Μιχαήλ
Εικονογράφος: Βάσω Γιαρένη
Τραγούδι: Παιδική χορωδεία του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης
Αφήγηση: Γεράσιμος Γεννατάς
Έτος: 21 Απριλίου 2011
Σχήμα:21Χ21
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-72-8

Πώς μια τίγρη σαγηνεύει έναν ελέφαντα;
Είναι δυνατόν ένας πιγκουίνος
να ερωτεύεται τρελά μια καμηλοπάρδαλη;
Αυτά και άλλα πολλά αντιμετωπίζει ο κύριος Πετράν συναντώντας τον Κάρλος, την Παρδουλίνα, τον Φάντο και τη Ρηγούλα-Λουριδίτσα στον περίπατο που κάνει, με σκοπό να βρει ένα φίλο και να μην είναι μόνος πια.
Ένα μουσικό παραμύθι βασισμένο στις συναντήσεις διαφορετικών υπάρξεων, την επικοινωνία, την αγάπη και τη χαρά της συνύπαρξης
Ένα βιβλίο που θα συντροφέψει τους μικρούς μας φίλους με τις ιστορίες αγάπης και φιλίας του μοναχικού τυφλοπόντικα, κυρίου Πετράν. Μία μουσική περιπλάνηση στο ζωικό βασίλειο με αναπάντεχες συναντήσεις και ευτυχείς συνευρέσεις, με τη μορφή του μιούζικαλ, που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον στην ακρόαση, ικανοποιεί τις θεατρικές μας ανησυχίες και προκαλεί το χορογραφικό μας ταλέντο.
Μία ιστορία που μπορεί να σκηνοθετηθεί, να χορογραφηθεί, και με αυτοσχέδια σκηνικά και κουστούμια να παρουσιασθεί απο τα παιδιά για τα παιδιά και τους μεγάλους στο σπίτι, στην τάξη, στο σχολείο κ.ά. Μία ευκαιρία για δημιουργική απασχόληση των παιδιών.
Καλή διασκέδαση!
 

Ecume, προβολή ταινιών στο ΑΜΘ

Εκδηλώσεις στον ΙΑΝΟ

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων

31 Ιανουαρίου 2013
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, η Ατραπός του βιβλίου και το art café Μποτίλια στο πέλαγο σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Μήτσου Ο κίτρινος στρατιώτης την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 9.00 μ.μ. στο χώρο του art café.
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟ (art café)
Θεοφάνους 9 & Ιωνίας
Πρέβεζα
Πληροφορίες στο βιβλιοπωλείο «Ατραπός του βιβλίου»:
τηλ. 26820-21.700

2 Φεβρουαρίου 2013
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Μήτσου Ο κίτρινος στρατιώτης το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ.
Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο του και θα συνομιλήσει με το κοινό.
Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου
Τέρμα Παπαστράτου και Βάρναλη
Αγρίνιο
Tηλ. 26410-22.393

3 Φεβρουαρίου 2013
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν να συναντήσετε την Ζυράννα Ζατέλη την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. στο πλαίσιο της ενότητας συνεντεύξεων «Ένας λόγος παραπάνω με την Λίνα Νικολακοπούλου και τον Μάκη Προβατά.
Gazarte
Βουτάδων 34
Γκάζι
τηλ. 210 3460347

6 Φεβρουαρίου 2013
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη και το Public σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ζοέλ Λοπινό Αυτό το σπίτι είσαι εσύ την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στον χώρο του βιβλιοπωλείου.
Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.
Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9 (πεζόδρομος)
Βόλος
Τηλ. 24210-22.904

7 Φεβρουαρίου 2013
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη και το Public σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ζοέλ Λοπινό Αυτό το σπίτι είσαι εσύ την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στον χώρο του βιβλιοπωλείου.
Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.
Ελ. Βενιζέλου 24 & Λαπιθών
Λάρισα
Τηλ. 2410-259.699

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ (ΠΡΩΗΝ ΑΓΚΑΘΙ) ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΠΑΡ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ "ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ 13" - ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Toto Cutugno - L'italiano (Sanremo 1983)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ συνέντευξη στην Αντιγόνη Κατσούρη στο "ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ"

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ συνέντευξη στην Αντιγόνη Κατσούρη στο "ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ"
Για τον ΒασίληΠαπακωνσταντίνου δεν χρειάζονται συστάσεις ! Είναι ένας καλλιτέχνης από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους στο πανελλήνιο και όχι μόνο, που με την σταθερή του πορεία και τις προσεγμένες επιλογές του, εδώ και σαράντα χρόνια, την πλούσια δισκογραφία του (με 34 δίσκους, 70 συμμετοχές και σχεδόν 900 δισκογραφημένα τραγούδια στο ενεργητικό του) και την μοναδική και ιδιαίτερη φωνή και ερμηνεία του, με την οποία καθηλώνει τους πάντες από την πρώτη στιγμή, έχει χαράξει μοναδική πορεία στον χώρο της ροκ μουσικής και έχει σφραγίσει την σύγχρονη μουσική. Ένας καλλιτέχνης μα και ένας άνθρωπος φιλοσοφημένος, βαθύς, καλόψυχος και πανέξυπνος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι μοναδικός και αναντικατάστατος. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, παρά τον πιεσμένο χρόνο και τις πάμπολλες δραστηριότητές του, μου μίλησε για την μουσική αλλά και για την πολιτική, για το μεταφυσικό και για πολλά άλλα θέματα.
Περισσότερα...
Επισκεφτείτε το «Μουσικόραμα» Το "Μουσικόραμα" προτείνει για την έξοδό σας και είναι χορηγός επικοινωνίας στις εκδηλώσεις..