Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

📣 Μη χάσετε μοναδικές προσφορές βιβλίων! 🔥

 


Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του χειμώνα. Μπορεί ο Φεβρουάριος που πλησιάζει να είναι λειψός (ελπιδοφόρο για όσους δεν βλέπουν την ώρα να γλυκάνει ο καιρός), αλλά δεν θέλουμε να στερηθείτε
τις απολαύσεις του. Για αυτό έχουμε ετοιμάσει περισσότερες βιβλιοπροσφορές, για κάθε ηλικία και γούστο, που περιλαμβάνουν ενδιαφέροντες τίτλους και ξεχωριστές ιστορίες. Να, λοιπόν, η ευκαιρία που ψάχνατε για να τα κάνετε δικά σας! Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας και αναζητήστε στο eshop μας το βιβλίο ή τα βιβλία
που σας ενδιαφέρουν σε τιμές που συμφέρουν.
Ατμοσφαιρικά νουάρ
Αυτοί που επέζησαν
Jane Harper Εφτά χρόνια σκοτάδι
You-Jeong Jeong
Ένα ναυάγιο, ένα αγνοούμενο κορίτσι και ερωτήματα που δεν τα πήρε ποτέ το κύμα… Ακόμα και τα βαθύτερα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια. Η Jane Harper κάνει πάλι το θαύμα της. Ακόμα ένα σαγηνευτικό μυθιστόρημα από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ Ο καλός γιος. Μια σκοτεινή ιστορία εξιλέωσης που θα σας κρατήσει μέχρι την τελευταία σελίδα.
17,70 € ► 7,00 €
17,70 € ► 7,00 €
Γυναίκες συγγραφείς σπάνε τις φόρμες
Τι σημαίνει να είσαι άντρας
Nicole Krauss Το αρχείο των χαμένων παιδιών
Valeria Luiselli
Ζωές από τη γέννηση ως τη φθορά. Πώς το έμφυλο βίωμα καθορίζει την πορεία τους στον χρόνο; Με κεντρικό άξονα τις κύριες εμπειρίες που διχοτομούν την κοινωνική μας ύπαρξη, η Krauss αποτίει φόρο τιμής στη γυναικεία δύναμη. Μια οικογένεια σε κρίση. Παιδιά που προσπαθούν να διασχίσουν τα νότια σύνορα των ΗΠΑ και χάνονται. Μια καθηλωτική ιστορία, μια αποτύπωση του πόσο άναρχη είναι η ίδια η ζωή.
Ένας ξεχωριστός λογοτεχνικός θησαυρός.
16,60 € ► 5,00 €
18,80 € ► 7,50 €
Τζακ
Marilynne Robinson Μια πτήση μαγική
Giovanna Giordano
Τι θα φέρει τον άσωτο υιό πίσω στο σπίτι; Η βραβευμένη με Πούλιτζερ συγγραφέας αναλύει σε βάθος τα όρια της αγάπης, τις δυσκολίες του διαφυλετικού έρωτα, την πίστη, την αφοσίωση και τα ήθη των κεντροδυτικών πολιτειών. Ένας πιλότος, ένας παπαγάλος και οι μυστικές τους αποστολές μας αποδεικνύουν τον απεριόριστο θαυμασμό στη ζωή. Ένα ταξίδι φαντασίας από μια μεγάλη φωνή του ιταλικού λογοτεχνικού πανοράματος, που συνδυάζει το παραμύθι και την ιστορική συγκυρία όπως μόνο αυτή ξέρει.
17,70 € ► 7,00 €
12,20 € ► 4,00 €
Λογοτεχνικά διαμάντια
Κανείς δεν άναβε τα φώτα
Felisberto Hernandez Ένας διαφορετικός τυμπανιστής
William Melvin Kelley
Ιδιότροποι χαρακτήρες, αλλόκοτα θαύματα που κανείς δεν πρόσεξε, πέτρες που θυμούνται, μπαλκόνια που πενθούν. Ιστορίες που ξεδιπλώνονται σαν όνειρο, ποτισμένες μελαγχολία και χιούμορ, σε μια μαγική απεικόνιση της ζωής. Ένα έργο υψηλής λογοτεχνικής αξίας. Σε μια επινοημένη πόλη του αμερικάνικου Νότου ένας μαύρος αγρότης βάζει φωτιά στο σπίτι του και φεύγει με την οικογένειά του, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λευκών κατοίκων. Ένας προφητικός θρίαμβος για τη Μεγάλη Έξοδο από τον ρατσισμό, από έναν παραγκωνισμένο γίγαντα της αμερικάνικης λογοτεχνίας.
13,30 € ► 5,00 €
16,60 € ► 5,00 €
Μανιφέστα για μια νέα εποχή
Μεγάλες προσδοκίες
Το όνειρο της Ευρώπης 1999-2021
Geert Mak Μαζί
Ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο
για τον 21ο αιώνα
Minouche Shafik
Κλιματική κρίση, λαϊκισμός, κορονοϊός, στρατιωτικές συγκρούσεις… Από το όνειρο της Ευρώπης στους εφιάλτες του σήμερα. Ο βραβευμένος Ολλανδός δημοσιογράφος και συγγραφέας εξετάζει τις πρωτοφανείς προκλήσεις με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωπες οι αξίες της Ευρώπης. Ελπιδοφόρες προοπτικές για μια νέα κοινωνική, οικονομική και οικογενειακή ζωή. Για να οικοδομήσουμε μια καλύτερη κοινωνία – μαζί. Μια από τις πιο σημαντικές σύγχρονες οικονομολόγους θέτει τις βάσεις για το νέο κοινωνικό συμβόλαιο που αρμόζει στην εποχή μας.
22,00 € ► 8,00 €
17,70 € ► 7,00 €
Με την πένα του πιο διασκεδαστικού συγγραφέα της εποχής μας
Σαίξπηρ
Όλη η αλήθεια για τη ζωή του
Bill Bryson Στο σπίτι
Μια περιδιάβαση στην Ιστορία
από δωμάτιο σε δωμάτιο
Bill Bryson
Οι αλήθειες που ειπώθηκαν και οι μύθοι γύρω από την πιο σημαντική προσωπικότητα των αγγλικών γραμμάτων βγαίνουν στο φως χάρη στην ασυναγώνιστη πένα ενός πολυδιαβασμένου συγγραφέα. Ένα πρωτότυπο ταξίδι μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, για να ανακαλύψουμε πώς έφτασαν τα απλά, αλλά τόσο απαραίτητα, πράγματα στη ζωή μας. Ένα από τα πιο ψυχαγωγικά και διαφωτιστικά βιβλία που έχουν γραφτεί ποτέ.
14,40 € ► 5,00 €
19,90 € ► 7,00 €
Ιστορικές αναδρομές
Σαν σήμερα στην Επανάσταση του 1821
Γιάννης Γρυντάκης, Γιώργος Δάλκος, Άγγελος Χόρτης, Έκτορας Χόρτης Σαν σήμερα στη νεότερη
και σύγχρονη ελληνική ιστορία
Γιάννης Γρυντάκης, Γιώργος Δάλκος,
Άγγελος Χόρτης, Έκτορας Χόρτης
Ένα πανόραμα της ελληνικής Επανάστασης από το 1814 έως το 1830. Ταξιδέψτε ανά μέρα κάθε έτους στα σημαντικά γεγονότα που καθόρισαν την πορεία της χώρας μας. Ένας ευφυής τρόπος να θυμηθούμε τα γεγονότα που άλλαξαν τις ζωές μας έως σήμερα ταξιδεύοντας ανά μέρα στους αιώνες.
16,60 € ► 5,00 €
17,70 € ► 7,00 €
Δίνοντας φωνή σε κάθε παιδί
Πες κάτι!
Πίτερ Χ. Ρέινολντς Δεν είναι κακό να κλαις
Μόλι Πότερ
εικονογράφηση: Σάρα Τζένινγκς
Ένα βιβλίο που μαθαίνει στα παιδιά ότι ο κόσμος αλλάζει μόνο αν πάρουμε όλοι θέση, ακόμα και οι πιο μικροί. Ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, δεν είναι εύκολο να εκφράζουμε τα πραγματικά μας συναισθήματα. Είναι όμως σημαντικό. Ένα χρήσιμο βιβλίο για να μοιραστούμε με τα παιδιά μας.
11,00 € ► 4,50 €
11,00 € ► 4,50 €
Μικρές ηρωίδες λύνουν μυστήρια
Σειρά: Εγώ, η μαμά και τα μυστήρια
Διπλό μυστήριο για την Έμιλι
Λουτσία Βακαρίνο Σειρά: Κατ Γουλφ
Η Κατ Γουλφ σε επικίνδυνο έδαφος
Λόρεν Σεντ Τζον
Με την ανατριχίλα να σκεπάζει το δάσος του Μπλόσομ Κρικ, η Έμιλι και η μητέρα της πρέπει να λύσουν μια μυστηριώδη υπόθεση με ελάχιστα στοιχεία στη διάθεσή τους. Θα τα καταφέρουν; Η Κατ Γουλφ και η καλύτερή της φίλη βρίσκονται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, με μοναδική τους σωτηρία… οκτώ χάσκι κι ένα ρακούν!
12,20 € ► 4,00 
15,50 € ► 5,00 €
Βιβλία για κάθε γούστο που ωφελούν τον νου αλλά και την τσέπη σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: