Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

10 χρόνια λύκος Ζαχαρίας 🎂


Ο λύκος Ζαχαρίας έχει γενέθλια και το γιορτάζουμε!
Είναι ο πιο γλυκός, ο πιο τρυφερός, ο πιο ανατρεπτικός λύκος που έχουν αγαπήσει μικροί (αλλά και οι μεγάλοι) αναγνώστες, και ακούει στο όνομα «Ζαχαρίας». Ο λύκος Ζαχαρίας φέτος έχει γενέθλια, αφού συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα βιβλία του στην Ελλάδα!
Για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του λύκου Ζαχαρία, έξι αγαπημένες και δύο ολοκαίνουργιες ιστορίες του θα κυκλοφορήσουν σε επετειακή έκδοση, με ανανεωμένα εξώφυλλα και επιπλέον σελίδες, στις οποίες ο λύκος Ζαχαρίας, οι φίλες και οι φίλοι του μάς συστήνονται καλύτερα, το ίδιο και οι δημιουργοί του, η συγγραφέας Orianne Lallemand και η εικονογράφος Éléonore Thuillier .

Πρώτες κυκλοφορούν από τις 10 Ιουλίου οι επετειακές εκδόσεις: Ο λύκος Ζαχαρίας γιορτάζει τα γενέθλιά του, Ο λύκος Ζαχαρίας ονειρεύεται τον ωκεανό, Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να κάνει τον γύρο του κόσμου και η νέα ιστορία Ο λύκος Ζαχαρίας πιστεύει στα όνειρά του.

Το φθινόπωρο ακολουθούν οι επετειακές εκδόσεις: Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να πάει στο διάστημα, O λύκος Ζαχαρίας θέλει ν’ αλλάξει χρώμα, Τα Χριστούγεννα του λύκου Ζαχαρία και η νέα ιστορία Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να γίνει Αρχηγός του Δάσους.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι επετειακές εκδόσεις του λύκου Ζαχαρία κυκλοφορούν σε συγκεκριμένο αριθμό αντιτύπων. Οι επόμενες κυκλοφορίες των παραπάνω ιστοριών θα γίνουν στην αρχική έκδοσή τους. Γεμίστε τα ράφια με χρώματα και τις αναγνώσεις με γέλια!


Οι εορτασμοί για τα γενέθλια του λύκου Ζαχαρία δεν σταματούν εδώ! Μείνετε συντονισμένοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: