Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

❦ Οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν...

 



Το 15ο Φεστιβάλ ΛΕΑ και οι Εκδόσεις Καστανιώτη, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Θερβάντες και με τη συνεργασία της Πρεσβείας της Χιλής, σας προσκαλούν στο αφιέρωμα στον Πέδρο Λεμεμπέλ με αφορμή την κυκλοφορία του μυθιστορήματος «Φοβάμαι, ταυρομάχε» την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 και ώρα 6 μ.μ. στο Ινστιτούτο Θερβάντες.
Για το έργο και τη ζωή του Πέδρο Λεμεμπέλ θα μιλήσουν οι: Κώστας Αθανασίου, μεταφραστής του βιβλίου, Αθηνά Αθανασίου, καθηγήτρια Ανθρωπολογίας, Θεόδωρος Γρηγοριάδης, συγγραφέας.
Ινστιτούτο Θερβάντες
Σκουφά 31, Αθήνα

Το 15ο Φεστιβάλ ΛΕΑ και οι Εκδόσεις Καστανιώτη, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Θερβάντες, της Πρεσβείας της Αργεντινής, του Navios South American Logistics και του βιβλιοπωλείου «Κομπραί», σας προσκαλούν να συναντήσετε την Αργεντινή συγγραφέα Γκαμπριέλα Καμπεσόν Κάμαρα με αφορμή την κυκλοφορία του μυθιστορήματός της «Οι περιπέτειες της Τσίνα Άιρον» την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 και ώρα 8 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο «Κομπραί».
Με την Γκαμπριέλα Καμπεσόν Κάμαρα θα συνομιλήσει η συγγραφέας Βίβιαν Στεργίου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με διαδοχική διερμηνεία.
Βιβλιοπωλείο «Κομπραί»
Διδότου 34, Αθήνα

Το 15ο Φεστιβάλ ΛΕΑ και οι Εκδόσεις Καστανιώτη, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Θερβάντες, της Σχολής Abanico και με τη συνεργασία της Πρεσβείας του Μεξικού, σας προσκαλούν να συναντήσετε τον Μεξικανό συγγραφέα Χουάν Βιγιόρο με αφορμή την κυκλοφορία του μυθιστορήματός του «Η γη της μεγάλης επαγγελίας» την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 7.30 μ.μ. στην ταράτσα του Ινστιτούτου Θερβάντες.
Με τον Χουάν Βιγιόρο θα συνομιλήσουν ο μεταφραστής του βιβλίου Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και η δημοσιογράφος Κυριακή Μπεϊόγλου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
Ινστιτούτο Θερβάντες
Σκουφά 31, Αθήνα

Το 15ο Φεστιβάλ ΛΕΑ και οι Εκδόσεις Καστανιώτη, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Θερβάντες και με τη συνεργασία της Πρεσβείας της Κούβας και του Public Συντάγματος, σας προσκαλούν να συναντήσετε τον Κουβανό συγγραφέα Λεονάρδο Παδούρα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου μυθιστορήματός του «Έντιμοι άνθρωποι» την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 και ώρα 8 μ.μ. στο Public Café.
Με τον Λεονάρδο Παδούρα θα συνομιλήσει η δημοσιογράφος και κριτικός λογοτεχνίας Μικέλα Χαρτουλάρη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με διαδοχική διερμηνεία.
Public café
Καραγεώργη Σερβίας 1, Αθήνα


Oι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σας προσκαλούν την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 και ώρα 8:30 μ.μ. στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ανδρέα Μήτσου «Ο καουμπόης του Αλίμου». Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν οι ομότεχνοί του Νίκος Α. Μάντης και Μαρία Σκιαδαρέση. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο Ανδρέας Μήτσου θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
Ianos
Σταδίου 24, Αθήνα

Oι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ντίνου Σιώτη «Τετράδια Αμερικής - Περιπλάνηση στην Αμερική του πολιτισμού και της πολιτικής» την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 και ώρα 8 μ.μ. στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Αναστάσης Βιστωνίτης, Παναγιώτης Βούζης, Αντώνης Μακρυδημήτρης, Νίκος Μπακουνάκης, Γιώργος Μπλάνας. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Αγγελική Κορρέ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο Ντίνος Σιώτης θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
Η βραδιά θα κλείσει με τη σολίστ Ναταλία Γεράκη, να ερμηνεύει στο φλάουτο το «Lament for Michelle» του Θεόδωρου Αντωνίου.
Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη
Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν, Αθήνα

Oι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σας προσκαλούν την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 και ώρα 7:30 μ.μ. στην παρουσίαση της νέας εκδοτικής σειράς «Κλασική και παραδοσιακή προαγωγή της υγείας στην Κίνα».
Για τη σειρά και τα βιβλία της θα μιλήσουν οι: Λι Τζιε, διευθύντρια του Ερευνητικού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής της Σαγκάης, επικεφαλής της συντακτικής ομάδας των έργων, Συ Φενγκ, διευθυντής του Ινστιτούτου Τσιγκόνγκ της Σαγκάης.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και οι συγγραφείς θα υπογράψουν αντίτυπα των βιβλίων.
Ianos
Σταδίου 24, Αθήνα




ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ - info@kastaniotis.com
Γραφεία: Θεμιστοκλέους 104, 106 81 Αθήνα - Τηλ: 210 3301208, Fax: 210 3822530
Βιβλιοπωλείο: Ζαλόγγου 11, 106 78 Αθήνα - Τηλ: 210 3816310, Fax: 210 3801331

Δεν υπάρχουν σχόλια: